19 / 05 / 2024

feyat asya muştaki projeleri anlattı

feyat asya muştaki projeleri anlattı

MUŞ Belediye Başkanı Feyat Asya, 19 aylık sürede 13 proje yaptıklarını ve bunların da büyük çoğunluğunu hayata geçirdiklerini söyledi.

Ankara'daki bir taşınmazın da içinde olduğu özelleştirme kapsamında 214 milyon 855 bin TL'lik satış gerçekleşti!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından Aydın, İzmir ve Muş'taki bazı taşınmazların satışı ve Ankara'daki bir taşınmaza dair imar planı değişikliğine yönelik karar alındı. 

Muş'ta imar planına deprem düzenlemesine başlanıldı! İşte detaylar!

Muş’ta imar planında değişikliğe gidildi. Konuya dair Muş Belediye Başkanı Feyat Asya açıklamada bulundu. İşte detaylar!

İstanbul'da Kahramanmaraş'taki gibi deprem olur mu? Deprem uzmanı bir bir açıkladı! Marmara'da paralel faylar...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Osman Bektaş, olası yeni depremler ve İstanbul depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. İstanbul'da Kahramanmaraş'taki gibi deprem olur mu? Deprem uzmanı bir bir açıkladı! Marmara'da paralel faylar...

Muğla Milas'taki eski tekel binasının güçlendirme çalışmaları mecliste!

Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan eski tekel binasının güçlendirme çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Muğla Milas'taki konak ve hanlar restore edilecek: Osmanlı köyü olacak!

Muğla Milas'taki kaderine terk edilen Osmanlı’nın izlerini taşıyan konak ve hanların restore edilerek kültür turizmine kazandırılması planlanıyor...

Muş Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya yaptığı açıklamada, Muş Millet Bahçesi çalışmalarına başlandığını müjdeledi.

Muş Belediyesi'nin meclis gündeminde millet bahçesi projesi var!

Muş Belediyesi Mayıs ayı olağanüstü meclis toplantısı Belediye Başkanı Feyat Asya önderliğinde düzenlendi. Toplantıda, TOKİ tarafından hayata geçirilmesi planlanan millet bahçesi projesi gündeme geldi.  

Muş'taki bazı bölgeler için kesin korunacak hassas alan kararı!

Muş ili, Bulanık ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TMSF, Bank Asya'nın Tokat'taki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Tokat'ta yer alan gayrimenkulünü satışa çıkardı.

16 yılda Muş'taki ipotekli tarla sayısı TBMM'de!

2002-2018 yılları arasında Muş ilindeki tarım arazileri, üretimin artırılmasına yönelik teşvikler ve ipotekli tarla sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TMSF, Bank Asya'nın Tokat'taki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Tokat'ta yer alan gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Muğla Milas Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

500 yataklı Muğla Devlet Hastanesi’nin de aralarında bulunduğu 33 tesisi Muğla'ya kazandırdıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''100 yataklı yatağan Devlet hastanesinin yapımı devam ediyor. Milas’taki hastaneyi bitirmek üzereyiz'' diye konuştu.

Feyat Asya kimdir?

Feyat Asya, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Muş Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Feyat Asya kimdir? Feyat Asya bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

feyat asya muştaki projeleri anlattı Haberi

feyat asya muştaki projeleri anlattı

İl Koordinasyon Kurulu toplantısında belediyenin yatırımları ve projeleriyle ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Feyat Asya. çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini söyledi. Asya, "Doğalgaz döşeme hattı çalışmalarından dolayı birçok cadde ve sokaklarımızdaki yollar tahrip oldu. Vatandaşların mağduriyetini gidermek için bu yollarda geçici asfaltlama veya parke döşeme çalışması yapıyoruz. Bunun yanı sıra sebze ve meyve halinde inşaat çalışmalarının sonuna geldik. Çevre düzenlemesini de bitirdiğimiz projemizin önümüzdeki günlerde açılışını gerçekleştirmeyi planlıyoruz" dedi. 


DAP Eylem Planı kapsamında Muş'a atık su arıtma tesisi yapmayı planladıklarını kaydeden ve bununla ilgili proje hazırladıklarını belirten Başkan Asya, "Atık su arıtma tesisi kurulması ile ilgili arsa tahsisinin gerçekleştirilmesi için defterdarlığımızla belli bir aşamaya geldik. Bunun tamamlanması ile projemizi hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tesisimiz ile ilgili de Korkut ilçesinin...