05 / 05 / 2024

Feyezan Kanalı ıslah projesi

Feyezan Kanalı ıslah projesi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun, Hatay’ın İskenderun ilçesinde Feyezan Kanalı Islahı ve Peyzaj Projesi temel atma törenine katıldı.

İskenderun Feyezan kanalında birinci etap çalışmaları tamamlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yaptığı açıklamada İskenderun Feyezan kanalında birinci etap çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

Konya Büyükşehir'den dev altyapı yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Konya’nın bütün ilçelerinde 2016 yılında 683 kilometre su, 743 kilometre kanalizasyon şebekesi yaptı. KOSKİ Genel Müdürlüğü, 2016 yılında ayrıca 36 kilometre su, 18 kilometre de kanal ıslahı gerçekleştirdi.

İskenderun Feyezan Kanalı projesi son durum!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil "Feyezan Kanalı projesi kent için çok önemli bir projesi” dedi.

İskenderun Feyezan Kanalı'nda ıslah çalışmaları sürüyor!

Seyfi Dingil, Feyezan Kanalı'ndaki ıslah çalışmalarının planlandığı gibi ve zamanında ilerlediğini söyledi. İskenderun'un çehresini değiştirecek proje olarak görülen Feyezan Kanalı Islahı ve Peyzaj Projesi görülmeye başlandı.

Yunuseli Kanalı, Nilüfer'e prestij katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer çayının bir kolu olan ve yaklaşık 90 yıl önce sel baskınlarının önlenmesi için yapılan Yunuseli kanalını ıslah ediyor.

İskenderun Feyezan Kanalı ıslah ediliyor!

İskenderun Feyezan Kanalı, DSİ'nin yatırım programına alınmasıyla birlikte ıslah ediliyor. Eski utanç görüntüsü giderken, Kanal, kente prestij kazandıracak bir konuma getiriliyor.

İskenderun Feyezan Kanalı projesinde son durum ne?

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in şehrin en önemli sorunlarından birisi olarak gördüğü ve ıslah çalışmalarının başlanmasını sağladığı Feyezan Kanalı Islahı ve Peyzaj Projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Feyezan Kanalı Islahı ve Peyzaj Projesi'nde son durum!

Kentin en büyük sorunlarından biri olan Feyezan Kanalı’nda ekipler, Buluttepe Mahallesi ve Aşkarbeyli de iş makineleriyle ıslah çalışmalarını yürütürken, bir yandan da betonlama işlemleri gerçekleştiriliyor.

Bülbüldere'deki asırlık dere kanalı ıslah edilip doldurulacak!

İBB tarafından Yapılacak kanalizasyon çalışmaları neticesinde Bülbüldere'deki asırlık dere kanalı ıslah edilip doldurulacak. Kötü koku ve görüntüye sahne olan yatağın kapatılacak olması mahalleliyi sevince boğdu.

Feyezan Kanalı ve Peyzaj Projesi'nin temel atma töreni gerçekleşti!

Hatay Valisi Ercan Topaca 21 Ekim 2015 Çarşamba günü saat 15.00'te, İskenderun'da DSİ 6. Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan "İskenderun Feyezan Kanalı Islahı ve Peyzaj Projesi'nin temel atma törenine katıldı.

İskenderun Feyezan Kanalı Islahı ve Peyzaj projesinin temeli atıldı!

İskenderun Belediyesi'nin girişimi ile DSİ 6. Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan ve yükleniciliğini bir inşaat şirketinin yapacağı "İskenderun Feyezan Kanalı Islahı ve Peyzaj Projesi"nin temel atma töreni Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Feyezan Kanalı Islahı Projesi'nin temeli atıldı!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun, Hatay’ın İskenderun ilçesinde Feyezan Kanalı Islahı ve Peyzaj Projesi temel atma törenine katıldı.

Feyezan, İskenderun'un gerdanı olacak!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bugüne kadar bir sorun kaynağı olan Feyezan Kanalı'nın yapılacak ıslah çalışmasından sonra İskenderun'un gerdanı' olacağını söyledi. Başkan Dingil, kentsel dönüşüm, Feyezan Kanalı ıslahı projelerin protokolünü imz

Feyezan Kanalı ıslah projesi Haberi

Feyezan Kanalı ıslah projesi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun, Hatay’ın İskenderun ilçesinde Feyezan Kanalı Islahı ve Peyzaj Projesi temel atma törenine katıldı.Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü’nün 16 milyon TL bütçe ayırdığı projenin temel atma törenine KKTC Bakanı Atun’un yanı sıra Hatay Valisi Ercan Topaca, DSİ Genel Müdür Yardımcısı Murat Acu, Ak Parti Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar ve Hacı Bayram Türkoğlu, Hatay İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, İskenderun İlçe Kaymakamı H. HASAN Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ile iş ve siyaset dünyasından birçok kişi katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 1915 yılında yapılan Feyezan Kanalı’nın İskenderun ilçesinin kanayan yarası olduğunu söyledi. Feyezan Kanalı’nın planlanan proje ile yaşam alanı olacağını kaydeden Belediye Başkanı...