13 / 05 / 2024

Feyyaz Berker biyografi

Feyyaz Berker biyografi

Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üye Feyyaz Berker kimdir? Feyyaz Berker, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Feyyaz Berker'in biyografisi ve Tekfen Holding..

Devran Zemin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devran Zemin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Feyyaz Özkaya ve Mesut Genç ortaklığında kuruldu.

Dr. A. Botan Berker Merkez Bankasında hangi alanda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Dr. A. Botan Berker kimdir? Hangi üniversitede okudu? Merkez Bankasında hangi pozisyonda görev aldı? Dünyaca ünlü hangi kuruluşun Türkiye Genel Müdürlüğü görevinde yer aldı? İşte Dr. A. Botan Berker ile ilgili araştırılan tüm detaylar...

Ülkü Feyyaz Taktak kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ülkü Feyyaz Taktak Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktadır. Peki Ülkü Feyyaz Taktak Kaç yaşında? Ülkü Feyyaz Taktak  daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ülkü Feyyaz Taktak'ın eğitim hayatı nasıldı?

Dr. Ayşe Botan Berker kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi ve Risk Komitesi Başkanı Ayşe Botan Berker kimdir? Türk Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Ayşe Botan Berker daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar... 

Rus oligark Abramoviç, Feyyaz Tokar Yalısı’nı kiraladı!

Ünlü Rus oligark Roman Abramoviç'in, 2012'de Ahmet Okumuş tarafından 25 milyon dolar bedelle satın alınan yalıyı yaklaşık 50 bin dolara kiraladığı gündeme geldi. İşte ayrıntılar... 

Kemerdere İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kemerdere İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Feyyaz Yüzatlı ve Yusuf Şen ortaklığında kuruldu. 

Ebrr Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Ebrr Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Feyyaz Göktürk tarafından kuruldu.

Gold Alkent Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Alkent Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Aytek Mutlu ve İbrahim Umut Berker ortaklığında kuruldu.

Bin Çelikler Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bin Çelikler Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Feyyaz Çelik ve Nurullah Bingöl  tarafından kuruldu.

İzmir kentsel dönüşümde sınıfta kaldı!

İzmir için kaçınılmaz kentsel dönüşüm uygulamalarının bir an önce tamamlanması gerektiğini söyleyen İzmir İş Dünyası Derneği (İZİD) Başkanı Feyyaz Sungur, il İzmir'in kentsel dönüşümde sınıfta kaldığını dile getirdi.

Camdaki Kız nerede çekiliyor?

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Nur Sürer gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisinin çekildiği yalı izleyenlerin ilgisini çekti. Peki Camdaki Kız nerede çekiliyor? İşte detaylar...

Kentsel dönüşümde seferberlik ilan edilmeli! 

İzmir İş Dünyası Derneği (İZİD) Başkanı Feyyaz Sungur kentsel dönüşüm çalışmalarında mağduriyet yaşanmaması için önerilerde bulundu. 

İnşaat mühendislerinden kentsel dönüşüm için çağrı!

İzmir İş Dünyası Derneği (İZİD) Başkanı, İnşaat Yüksek Mühendisi Feyyaz Sungur, İzmir genelinde acil kentsel dönüşüm yapılması gerektiğini söyledi. 

Feyyaz Berker biyografi Haberi

Feyyaz Berker biyografi

Feyyaz Berker kimdir?

1925 Mersin doğumlu Feyyaz Berker, lisans eğitimini Robert Kolej’de 1946 yılında, yüksek lisansını 1948 yılında Michigan Üniversitesi’nde İnşaat Mühendisliği dalında tamamladı.


1956 yılında ortakları Nihat Gökyiğit ve Necati Akçağlılar ile birlikte Tekfen’in nüvesi olan FNN Müşavir Mühendislik firmasını kurmuştur. Tekfen’in 50’yi aşan grup şirketinde Yönetim Kurulu Üyeliği veya Başkanlık görevlerini 1956 yılından beri sürdürmektedir.


Kurucu Üyesi olduğu TÜSİAD’ın (Türk Sanayici ve İş Adamları Derneği) 1971-1980 yılları arasında Yönetim Kurulu Başkanlığını, 1980-1994 yılları arasında Yüksek İstişare Konsey Başkan Yardımcılığını, 1995-1997 yılları arasında da Yüksek İstişare Konsey Başkanlığını yapmıştır. 1997’den bu yana TÜSİAD Onursal Başkanı’dır.


1986-1997 yılları arasında DEİK (Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu) Kurucu Başkan Yardımcılığı ve İcra Kurulu Başkanlığı, 1997-1999 yılları arasında DEİK Divan Başkanlığı görevlerinde bulunmuş olup, 1999’dan bu yana...