16 / 05 / 2024

Feyzi Uyar

Feyzi Uyar

Uyar Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Feyzi Uyar tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Kasım'da Bağcılar, Güneşli Evren Mahallesi, Yıldız Sokak'ta kuruldu.

Feyzi Bingöl'den yeni deprem açıklaması!

Elazığ’da meydana gelen 6.8’lik depremi önceden tahmin eden ve uyarı yapan Fırat Üniversitesi eski rektörü Prof. Feyzi Bingöl, Sözcü Gazetesi’ne konuştu.

BM'den İsrail'in Batı Şeria'daki konut kararına uyarı!

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail Parlamentosu tarafından onaylanan Batı Şeria'daki Yahudi yerleşim planını hakkında uyarılarda bulundu.

Mimgrup Adem Uyar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimgrup Adem Uyar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Adem Uyar imzasıyla kuruldu.

Avukat Mehmet Uyar'a devremülk şirketine dava açma cezası!

Adana Barosu avukatlarından Mehmet Uyar, devremülk şirketinin müşteri portföyünü gizlice ele geçirip, müşterilerden vekaletname alarak şirket aleyhine dava açmakla suçlanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Merkez Bankası'na uyarımı yapacağım!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Merkez Bankası'nın bağımsızlığına sözüm yoktur. Ama uyarımı yapacağım, o da çözüm yollarını bulacak. Buradan bir kez daha bankacılık sektörüne sesleniyorum, faizleri lütfen makul seviyelere çekin" dedi.

Mustafa Bozbey'den kentsel dönüşümde kaos uyarısı!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentsel yenileme çalışmalarında ulaşım, altyapı gibi temel unsurların göz ardı edilmesinin kenti kaosa sürükleyeceği uyarısında bulundu.

Selim Uyar, Roma'da yatırım için 5 yıldızlı otel arıyor!

Venedik dolayısıyla İtalya’nın turizm yatırımları için cazibesini koruduğunu kaydeden Permak Yönetim Kurulu Başkanı Selim Uyar, “Şu anda yeni bir yatırım için arayıştayız” dedi.

Polatlı Belediyesi'nden vergi yapılandırma uyarısı!

Vergi yapılandırmalarıyla ilgili bir uyarı yapan Polatlı Belediyesi ergi Affından yararlanmak için, 31 Ekim tarihine kadar Polatlı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne başvuru yapılması gerektiğini söyledi.

Esenlerlilere 'evlerinizi satmayın' uyarısı!

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlarla bir araya gelen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara konutlarını satmamaları konusunda uyarıda bulundu.

Pronet, ev ve işyerlerini yangına karşı uyarıyor!

Pronet, ev ve işyerlerini yangına karşı uyarıyor. İBB İtfaiye Daire Başkanlığı’nın açıkladığı verilere göre bu yılın ilk 6 aylık döneminde İstanbul’da 15.933 yangın gerçekleşti, yangınlar en çok sigara ve elektrik kontağından çıktı.

Avanos Belediyesi'nden vergi borcu uyarısı!

6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun uyarınca vergi borçları yapılandırılıyor. Yapılandırmadan faydalanmak isteyen mükellefler için son başvuru tarihi 31 Ekim 2016.

Meram Belediyesi'nden vergi borcu uyarısı!

Meram Belediyesi, 6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun uyarınca vergi borçlarını yapılandırıyor. Düzenlemeden yararlanmak isteyen mükellefler 31 Ekim 2016 tarihine kadar başvuru yapabilecekler.

Yenimahalle Belediyesi’nden vergi affı uyarısı!

Vatandaşların belediyelere olan vergi borçlarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin Vergi Affı Kanunu Resmi Gazete ’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yenimahalle Belediyesi vergi affı ile ilgili mükelleflere çağrıda bulunarak yapılandırmadan faydalanmaları uyarısında bulundu.

Feyzi Uyar Haberi

Feyzi Uyar


Uyar Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Feyzi Uyar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da kuruldu. 


Uyar Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f. Hava araçları ile ambulans...