30 / 04 / 2024

Feyzullah Yetkin kimdir

Feyzullah Yetkin kimdir

Halk GYO 2019 yılının ilk çeyreğinde özkaynaklarını arttırarak toplam aktiflerini 2,65 milyar TL'ye taşıdığını duyurdu.Konut satışı, ofis kirası ve finansal gelirden oluşan toplam hasılat geçen yıla kıyasla yüzde 16,3 oranında artış gösterdi.

Feyzullah Tahsin Bensel kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Tahsin Bensel kimdir? Kaç yaşında?   Feyzullah Tahsin Bensel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Feyzullah Tahsin Bensel'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Feyzullah Tahsin Bensel'in hayatına dair merak edilenler.

Feyzullah Yetkin'den Hasan Can'a ziyaret!

Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetkin, YDA inşaat yönetim kurulu Başkanı Hüseyin Arslan ve beraberindekiler Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti.

Yetkin Tetik kimdir?

Tetik İnşaat'ın kurucusu Yetkin Tetik, AKP Eskşehir Milletvekili Adayı oldu. Peki, Yetkin Tetik kimdir?Yetkin Tetik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yetkin Tetik...

Feyzullah Ağma kimdir?

Düzlem Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat mühendisi Feyzullah Ağma kimdir? Feyzullah Ağma bugüne kadar hangi işlere imza attı? Feyzullah Ağma kaç tane konut inşa etti? İşte Feyzullah Ağma...

Feyzullah Yetgin kimdir?

Çalık Gayrimenkul GAP İnşaat Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin kimdir? Feyzullah Yetgin ne zamandan beri Çalık Gayrimenkul ve GAP İnşaat Genel Müdürü olarak görev alıyor?

Tamer Son kimdir?

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olan Tamer Son kimdir? Tamer Son inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Tamer Son inşaat sektöründen önce, hangi görevdeydi? İşte Tamer Son'un biyografisi...

Ahmet Temeltaş kimdir?

Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş kimdir? Ahmet Temeltaş inşaat sektöründen önce, hangi sektör ile ilgileniyordu? Ahmet Temeltaş, Nova Gayrimenkul ile hangi projeleri hayata geçirdi?

İlhami Akkum kimdir?

Mentor İnşaat Yönetimi’nde ortaklardan biri olan İlhami Akkum kimdir? İlhami Akkum inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İşte Mentor İnşaat Yönetimi ortağı İlhami Akkum'un biyografisi...

Murat Karayalçın kimdir?

Ankara’da Batıkent projesini gerçekleştiren Kent-Koop’un 11 yıl boyunca Genel Başkanlığı’nı yapan Murat Karayalçın kimdir? Murat Karayalçın bugüne kadar başka hangi görevlerde bulundu? Murat Karayalçın bugün hangi görevde?

Ömer İsvan kimdir?

Servotel Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer İsvan kimdir? Ömer İsvan Servotel Corporation'ı ne zaman ve nasıl kurdu? Ömer İsvan bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ömer İsvan'ın biyografisi...

Emre Baki kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans Holding’in Mali İşlerden Sorumlu Grup Başkanı Emre Baki kimdir? Emre Baki bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Murat Özgümüş kimdir?

Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş kimdir? Murat Özgümüş ne zamandan beri Rönesans Gayrimenkul'de?

Kamil Yanıkömeroğlu kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Kamil Yanıkömeroğlu kimdir? Kamil Yanıkömeroğlu Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. 'ye ne zaman katıldı? İşte yanıtı...

Feyzullah Yetkin kimdir Haberi

Feyzullah Yetkin kimdir

Güçlü işbirlikleriyle nitelikli projelere imza atmaya devam eden Halk GYO, 2019 yılının ilk çeyreğini istikrarlı ve dengeli büyüme anlayışıyla geride bıraktı. Portföyünü ticari mülkten konuta, finans merkezinden otele kadar çok çeşitli ve modern yapılarla geliştirmeye devam eden Halk GYO, İzmir Alsancak’ta Teknik Yapı ortaklığı, Emlak Konut güvencesiyle hayata geçecek Evora İzmir projesine başlarken, hayatın başladığı, Bizimtepe Aydos ve Şehristan Konutları’nda dairelerin anahtar teslimlerine devam etti. 


Kuruluşdan beri sektöre değer katan Halk GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin inşa sürecine de devam etti. Türkiye ve dünya ekonomisindeki değişimleri yakından izleyerek yatırımlarına yön verdiklerini söyleyen Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin, performanslarını yılın kalan bölümünde de sürdürmeyi amaçladıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Halk GYO olarak, yılın ilk çeyreğini başarılı bir sonuçla...