03 / 05 / 2024

Fi-Yapı İnönü Stadı

Fi-Yapı İnönü Stadı

Fi-Yapı İnönü Stadı'nın yeni bir projeyle kapasitesini genişletecek olan Beşiktaş Kulübü, önümüzdeki sezon tadilatta olacak stadının yerine maçlarını Türk Telekom Arena'da oynama talebinden sonuç alamayınca projeyi erteleme kararı aldı

Fi Yapı'dan ev alanlara KDV'li yeni fatura şoku!

Fi Yapı, yaşanan kayyum sürecinden sonra şirketi yeniden devralınca mağdurlara da yeni fatura çıkardı. Fi Yapı'nın ayrıca KDV farkı da istediği de öne sürüldü...

Cebeci İnönü Stadı'nın yıkımı başladı! Millet Bahçesi yapılacak!

Yerine millet bahçesi inşa edilecek olan Cebeci İnönü Stadı'nın yıkım çalışmaları için Çankaya Belediyesi tarafından yıkım ruhsatı verildi

Fi Yapı mağdurlarının beklediği müjde geldi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Fi Yapı mağdurlarının beklediği müjdeyi verdi. İşte Gülal'ın Fi Yapı ile ilgili o açıklamaları...

Muhiddin Gülal: Dumankaya ve Fi Yapı'nın 8 bin mağduru var!

TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, TMSF'nin çalışmaları ve hedefleriyle ilgili konuştu. Gülal, ''Dumankaya ve Fi Yapı'da 8 bine yakın mağdur söz konusu. Bu mağduriyetleri giderme konusunda da çalışıyoruz'' dedi.

Fi Yapı mağdurlarından TMSF binası önünde eylem!

Sıcak bir yuva hayali kurarak aldıkları evlerine kavuşamayan Fi Yapı mağdurları Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Şişli binası önünde eylem yaptı.

İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı!

Yerine Millet Bahçesi yapılacağı açıklanan Malatya İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı. Kapalı tribünün yıkımı sırasında çalışmaları izleyen vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.

Malatya İnönü Stadı'nın yıkım ihalesi yapıldı!

Malatya İnönü Stadı, millet bahçesine dönüştürülmesi için yıkılacak. Stadın ihalesi gerçekleşti. ihaleyi 2 milyon 200 bin TL teklif veren Gülten Alagaş kazandı.

Dumankaya ve Fi Yapı satılacak mı?

TMSF Başkanı Gülal, gayrimenkul şirketlerinden Dumankaya ve Fi Yapı'nın satışının da masada olduğunu açıkladı. Gülal, "Uluslararası firmayla görüşme halindeyiz. Onlar bitmemiş inşaatları tamamlayarak mağduriyetleri giderecek. Satışı da henüz taslak halinde" dedi.

Cebeci İnönü Stadı yıkılacak!

Başkent'in en büyük stadyumu olan Cebeci İnönü Stadı yıkılıyor. Yıkılacak stadyumun yerine 3 bin 500 kişilik kız öğrenci yurdu yapılacak.

Fi Yapı mağdurları 7 yıldır bekledikleri konutlarını istiyor!

Fi Yapı mağdurları 7 yıldır evlerini almak için mücadele ediyor. Mağdur grup sesini duyurmak için basın açıklaması yaparak Cumhurbaşkanı'ndan yardım istedi.

Fi Yapı asansör kazasının bilirkişi raporu tamamlandı!

İstanbul Esenyurt’ta Fi Yapı inşaat şirketine ait şantiyede yaşanan asansör kazasının bilirkişi raporuna göre iş güvenlik uzmanları, ‘Bir kaza geliyor’ diye 4 kez şirketi uyardı. Ama inşaat sürdü ve o asansör düştü. 3 işçi de feci şekilde can verdi!

Fi Yapı Kırıkkale mağdurları dernekleşiyor!

Türkiye’nin bazı bölgelerinde olduğu gibi Kırıkkale’de de konut yaparak hak sahiplerini mağdur eden Fi Yapı’nın çok sayıda konutu hak sahiplerine teslim edilmeyi bekliyor. Kırıkkale’de de bulunan hak sahipleri, hukuki mücadelesini dernekleşme yolunda ilerletecek.

TMSF, Fİ Yapı'nın gayrimenkullerini satışa çıkarıyor!

Yıllardır teslim edemediği konutların yanı sıra 15 Temmuz sonrasında daha da sancılı bir sürece giren Fi Yapı TMSF'ye devredilen gayrimenkullerle ilgili bir açıklama yaptı. İşte Fi Yapı tarafından yapılan o açıklama...

Fi-Yapı İnönü Stadı Haberi

Fi-Yapı İnönü Stadı

Fi-Yapı İnönü Stadı'nın yerinde yenileme çalışması için kolları sıvayan Beşiktaş Kulübü, yeni sezon için statsız kalınca projeyi ertelemek zorunda kaldı. Yani siyah-beyazlılar, bu sezon da maçlarını İnönü Stadı'nda oynayacak.


Mayıs ayında kazmayı vurmayı planlayan Beşiktaş'ta bu süreç uzarken Başkan Fikret Orman, gelecek sezon statlarının tadilatta olması nedeniyle Türk Telekom Arena Stadı'nı kullanmak istediklerini açıklamış, Arena'nın kullanım hakkına sahip olan Galatasaray Kulübü ise stadın paylaşımının mümkün olmadığı yönünde tavır sergilemişti. . Bir o cepheden bir de bu cepheden gelen stat açıklamaları olayı daha da büyüttü. GSGM ile yaptığı sözleşmeyle Türk Telekom Arena Stadı'nın kullanım hakkına sahip olan Galatasaray, Beşiktaş'ın talebinde karar mercii olduğunu; siyah-beyazlılar ise takdirin devlete ait olduğunu öne sürdü.


OLİMPİYAT İLE OLAN SÖZLEŞME


Bu süreç devam ederken Yeni Şafak'ın duyurduğu haberle...