04 / 05 / 2024

Fiba CP çin yatırımları

Fiba CP çin yatırımları

Fiba CP CEO'su Yurdaer Kahraman, Çin'den Romanya'ya uzanan AVM, ofis ve plaza yatırımlarını Fiba Grubu'nun gayrimenkul deneyimi ile birleştirdiklerini ve yatırım danışmanlığı misyonuyla gayrimenkul sektörüne de rehberlik edecekleri belirtti.

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin Kimdir?

Murat Özyeğin kimdir? Murat Özyeğin’in mesleği nedir? Murat Özyeğin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Hüsnü Özyeğin kimdir, 1989 yılından itibaren Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İşte Hüsnü M. Özyeğin'in biyografisi...

Fiba Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Fiba Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fiba Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

FİBA CP global iş ortaklıklarıyla büyüyecek!

Türkiye ve dünyada birçok gayrimenkul projesine imza atan FİBA Commercial Properties, son bir ayda da yerel ve global işbirlikleri yapmayı sürdürüyor.

Fiba Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiba Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Buğdaycı tarafından kuruldu.

FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu!

FİBA Holding ve FİNA Holding'in 22 Ekim 2019 günü gerçekleşen toplantıları sonucunda FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu.

Fiba CP dünyadaki gayrimenkul yatırımlarına rehberlik edecek!

Fiba CP CEO'su Yurdaer Kahraman, Çin'den Romanya'ya uzanan AVM, ofis ve plaza yatırımlarını Fiba Grubu'nun gayrimenkul deneyimi ile birleştirdiklerini ve yatırım danışmanlığı misyonuyla gayrimenkul sektörüne de rehberlik edecekleri belirtti.

Fiba CPM’in ilk projesi Gebze Center AVM oldu!

FİBA Commercial Property Management’in (Fiba CPM) Türkiye’de yönetimini aldığı ilk projesi Gebze Center AVM oldu.....

Murat Özyeğin AVM yönetim şirketi Fiba CPM’i duyurdu!

Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, AVM kiralama ve yönetim şirketi Fiba Commercial Properties Management’ı kurduklarını açıkladı.

Fiba Cp Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fiba Cp Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özyeğin, Mehmet Güleşçi, Ayşe Can Oktay, Yurdaer Kahraman ve Levent Kaya ortaklığında kuruldu. 

FİBA CP, AVM yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor!

Geçen sene başında İnegöl AVM’yi satın alarak bölgeye yönelik önemli bir yatırım yapan FİBA Grubu iştiraki FİBA Commercial Properties’in (FİBA CP) CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman, İnegöl CEO Zirvesi’ne katılım gösterdi. 

Fiba CP AVM yatırımlarına 2018'de de devam edecek!

Fiba CP'nin Üst Yöneticisi (CEO) Yurdaer Kahraman, AVM yatırımlarına 2018'de hem Türkiye'de hem de yurt dışında devam edeceklerini söyledi. 

FİBA CP, AVM'lerini yeniliyor!

Fiba Grubu’nun 30 yıllık finans ve finans dışı sektör tecrübesini, 20 senelik gayrimenkul bilgisi ile birleştiren Fiba Commercial Properties, İnegöl AVM’nin büyüme ve yenileme sürecini paylaştı. 

Fiba CP çin yatırımları Haberi

Fiba CP çin yatırımları

STAR MALL AVM, Kuzeydoğu Çin’de 10 milyon nüfuslu Liaoning eyaletinin başkenti ve en büyük ekonomiye sahip şehri olan Shenyang’da konumlanıyor. Toplam 115 bin metrekare brüt kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezinin, peyzaj tasarımı, cam konstrüksiyonlarla geleneksel ve modern mimariyi birleştirmiş. Fiba Holding’in Çin’in kuzeydoğusundaki Shenyang kentinde inşa ettiği Star Mall AVM; 300 milyon dolarlık bir yatırım. 

Fortune Turkey Dergisi'nin haberine göre; AVM, Çin’deki en büyük Türk projesi ve bu ülkede açılan ilk Türk AVM’si unvanına sahip aynı zamanda. Pek çok Türk markasının Çin’de “flagship store” (öncü mağaza) olmasını sağlayan Fiba CP, dört ülkede gerçekleştirdiği alışveriş merkezi, ofis binası ve rezidans kompleksi yatırımlarıyla ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren şirketi Fiba Commercial Properties (Fiba CP) ile büyüyor.

Türkiye, Çin, Romanya ve Moldova’da ticari gayrimenkul...