21 / 05 / 2024

fiba holding 2014 yatırımları

fiba holding 2014 yatırımları

FİBA Holding’in bu yıl 475 milyon dolar yeni yatırım planladığını söyleyen Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, “Bu rakama satın almalar dahil. Büyümek istiyoruz ama bunu sindire sindire yapmamız çok önemli” dedi.

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin Kimdir?

Murat Özyeğin kimdir? Murat Özyeğin’in mesleği nedir? Murat Özyeğin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Hüsnü Özyeğin kimdir, 1989 yılından itibaren Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İşte Hüsnü M. Özyeğin'in biyografisi...

Afif Paşa Mehtabiye Köşkü'nün imar planı değişikliği İBB Meclisi'nde görüşüldü!

İstanbul Boğazı'nın en görkemli yalılarından biri olan ve Afif Paşa Yalısı'nın restorasyonu ve imar planı değişikliği için köşkün yeni sahibi Fiba Holding, İBB'ye başvurdu. Başvuru İBB meclisinde görüşüldü ve dosya kurula gönderildi...

Murat Özyeğin AVM yönetim şirketi Fiba CPM’i duyurdu!

Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, AVM kiralama ve yönetim şirketi Fiba Commercial Properties Management’ı kurduklarını açıkladı.

FİBA Holding basın toplantısı 29 Kasım'da!

FİBA Grubu şirketi olan Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP), istikrarlı büyümesine devam ediyor.

Fiba Holding gayrimenkul yatırımlarına hız verdi!

Fiba Holding yönetimindeki gayrimenkul ve perakende işleri hızla büyüyor. Grubun 18,1 milyar dolarlık toplam varlık büyüklüğü içinde gayrimenkulün payı 2,3 milyar doları buldu..

Fiba Holding, Florance Nightingale'deki hissesini devrediyor!

Fiba Holding, 2014 yılında Florance Nightingale’den aldığı yüzde 50 hissesini devretme kararı aldı. Devretme kararıyla ilgili Rekabet Kurumu'na başvuruldu.

Cumhur Bilgili, Kibar Holding Risk Yönetimi Direktörü oldu!

Kibar Holding bünyesinde yeni kurulan Risk Yönetimi Direktörlüğü’ne Dr. Cumhur Bilgili getirildi. Bilgili, 2014 yılında “Yılın Risk Profesyoneli” ve 2015 yılında ‘Yılın İş Sürekliliği Stratejisi’ büyük ödüllerine sahip.

Fiba Holding, Şifa hastanelerini alıyor!

2014 yılında Florence Nigthingale Hastane Grubuna yüzde 50 ortak olan Fiba Holding, sağlık sektörünü sevdi.Fiba'nın Kadıköy Şifa ve Ataköy Şifa hastanelerini satın almaya yönelik anlaşmanın birkaç gün içinde taraflar arasında imzalanması bekleniyor.

Beşiktaş Swissotel Bosphorus Hotel'in kirası ödeniyor mu?

İBB'nin ev sahibi olduğu Beşiktaş'taki Swissotel'in 5 yıldır kirasını ödemediği iddia edildi. 1988 yılında yap-işlet-devret modeliyle inşa edilen otelin işletme hakkı 2032 yılma kadar Fiba Holding bünyesindeki Anadolu Japan Turizm A.Ş.'de.

Fiba Holding'in acı günü! Asım Özbektaş vefat etti!

Fiba Holding'in Genel Müdür Yardımcısı Alp Öztekbaş'ın babası Asım Özbektaş vefat etti. Fiba Holding, Özbektaş'ın vefatı üzerine taziye ilanı yayınlattı.

Yıldız Holding, pladis adıyla tek bir şirket çatısı altında birleşti!

Kasım 2014 yılında United Biscuits'i satın alarak tamamıyla global bir oyuncu olan Yıldız Holding, ana odağı olan bisküvi ve çikolata işlerini , pladis adıyla tek bir global şirket altında birleştirdi.

Yıldız Holding 2016'da mağaza açılışlarıyla büyüyecek!

United Biscuits’i Kasım 2014′te satın alarak dünyanın en büyük üçüncü bisküvi şirketi haline gelen Yıldız Holding, atıştırmalık alanında pound bazında her yıl yüzde 17 büyümeyi planlarken, kapasite artırmak için yatırımlarını sürdürecek.

fiba holding 2014 yatırımları Haberi

fiba holding 2014 yatırımları


FİBA Holding’in kurucusu Hüsnü Özyeğin’in 2006’da Finansbank’ın satışından elde ettiği 2.8 milyar dolarlık geliri, nereye yatıracağı uzun zaman merak konusu olmuştu. Hüsnü Özyeğin o dönemde kendisine yöneltilen soruları, başta enerji ve perakende olmak üzere fırsat gördüğü çeşitli sektörlere yatırım yapacağı şeklinde yanıtlıyordu. Öyle de yaptığı görülüyor... Finansbank’ın satışından sonra yurtdışındaki finans faaliyetlerine hız veren ve Türkiye’de Millenium Bank’ı satın alarak Fiba Banka’ya dönüştüren Fiba Holding, başta enerji, turizm, perakende, alışveriş merkezleri, havacılık, gemi inşaası ve liman işletmeciliği olmak üzere birçok yeni yatırım ve satın almaya imza attı. Son olarak grup için yepyeni bir alan olan sağlık sektöründe Florence Nightingale Hastane Grubu’na ortak olarak dikkatleri üzerine çeken Fiba Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi ve ailenin ikinci kuşak temsilcisi Murat Özyeğin, aradan...