17 / 05 / 2024

Fiba Holding Antalya yatırımları

Fiba Holding Antalya yatırımları

YÖRSİAD üyesi işadamlarıyla buluşan Fiba Holding Yönetim Kurulu üyesi Murat Özyeğin, Antalya'da yatırım planları olduğunu belirterek, "Bir otel ve Florence Nightingale Antalya Hastanesi önceliğimiz" dedi.

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin Kimdir?

Murat Özyeğin kimdir? Murat Özyeğin’in mesleği nedir? Murat Özyeğin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Hüsnü Özyeğin kimdir, 1989 yılından itibaren Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İşte Hüsnü M. Özyeğin'in biyografisi...

Afif Paşa Mehtabiye Köşkü'nün imar planı değişikliği İBB Meclisi'nde görüşüldü!

İstanbul Boğazı'nın en görkemli yalılarından biri olan ve Afif Paşa Yalısı'nın restorasyonu ve imar planı değişikliği için köşkün yeni sahibi Fiba Holding, İBB'ye başvurdu. Başvuru İBB meclisinde görüşüldü ve dosya kurula gönderildi...

Kalyon Holding 45. yılını kutluyor!

Kalyon Holding’in inşaat, enerji, gayrimenkul yatırım ve havacılık sektöründeki kuruluşlarının üst düzey yöneticileri ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin akademik yönetimi Ortak Aklımızla Geleceğe çalıştayı için Antalya’da bir araya geldiler...

Şahinler Holding’in Club Mega Saray'ına tesis yatırımı!

TTF), Şahinler Holding ile iş birliği anlaşması imzaladı. Buna göre, Şahinler Holding’in Antalya’da yer alan tatil köyü Club Mega Saray’ın içine Mega Saray Tenis Akademisi kurulacak.

Kervansaray Holding'ten yeni yatırımlar yolda!

Kervansaray Yatırım Holding'de yeniden yapılanma çalışmaları tamamlandı. Şirket, önümüzdeki dönemde Antalya otellerinde renovasyon çalışmaları başlatmaya hazırlanıyor. 

Murat Özyeğin AVM yönetim şirketi Fiba CPM’i duyurdu!

Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, AVM kiralama ve yönetim şirketi Fiba Commercial Properties Management’ı kurduklarını açıkladı.

Antalya Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip oldu. Proje kapsamında marina, otel, ticari alan, yat kulübü yer alacak.

Antalya Havalimanı Nisan'da TAV'lanacak!

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Şener, "Antalya Havalimanı'nın yüzde 50 hissedarı olan IC Grup'tan hisselerini satın alma anlaşması imzaladık." dedi. 

Kırmızıtaş Holding'in sahiplerinden 2'si tutuklandı!

Antalya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltında bulunan Kırmızıtaş Holding'in sahibi 3 zanlıdan 2'si için tutuklanma kararı çıkarıldı. 

Kırmızıtaş Holding'e FETÖ'den el konuldu!

Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Kırmızıtaş Holding'e el konulduğu belirtildi.

FİBA Holding basın toplantısı 29 Kasım'da!

FİBA Grubu şirketi olan Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP), istikrarlı büyümesine devam ediyor.

Fiba Holding gayrimenkul yatırımlarına hız verdi!

Fiba Holding yönetimindeki gayrimenkul ve perakende işleri hızla büyüyor. Grubun 18,1 milyar dolarlık toplam varlık büyüklüğü içinde gayrimenkulün payı 2,3 milyar doları buldu..

Fiba Holding Antalya yatırımları Haberi

Fiba Holding Antalya yatırımları

Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği (YÖRSİAD) nisan ayı olağan toplantısı Porto Bello Otel'de yapıldı. Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin'in konuşmacı olarak katıldığı toplantıda, İsparta Girişimci Sanayici İşadamları Derneği, ANTİAD, ANTGİAD, Genç Girişimciler Kurulu, Rus Sanat ve Kültür Derneği, DÖSİAD, Fibabanka'dan da yöneticiler konuk olarak yer aldı. 




Planlarını anlattı 

Toplantıda Antalya'da yapmak istedikleri yatırımlar hakkında bilgi veren Özyeğin, öncelikle bir otel ve hastane yatırımı düşündüklerini belirterek şunları söyledi: "Gönlümüzde hep burada bir otel sahibi olmak vardı. Ama şimdiye kadar nasip olmadı. Önümüzdeki dönemde böyle bir projemiz olabilir. Çünkü İstanbul'da Swiss Otel yatırımımızla otelcilik sektörü bildiğimiz bir alan. Ama 20I4'te ortağı olduğumuz Florence Nightingale Hastanesi'nin gitmek istediği iki ilden biri Antalya. Doğru yeri bulursak, lokasyon ve fırsat bulursak hemen işe koyulacağız."...