02 / 05 / 2024

fiba Holding göktürk avm

fiba Holding göktürk avm

Avrupalı AVM zinciri McArthurGlen ile ortaklık yapan Fiba Holding'in patronu Hüsnü Özyeğin, Alemdağ ve Göktürk'e indirimli lüks marka AVM'si açacak. Özyeğin bir yandan da Metro Group'un AVM'lerini almak için görüşüyor.

Emlak Konut GYO'nun Göktürk projesi iptal edildi! 2 milyar TL'lik dev proje için şok karar!

Demirören Holding'in Ziraat Bankası'na devrettiği yeşil alanda hayata geçirilecek olan Emlak Konut GYO Göktürk projesi iptal edildi. 

Ziraat Bankası, Göktürk'teki araziyi Demirören Holding'e kiraladı iddiası!

Demirören Holding’in, Ziraat Bankası’ndan çektiği milyonlarca dolarlık kredi karşılığı ipotek ettirdiği İstanbul Göktürk Kemer Country’deki golf sahası arazilerinde yeni bir gelişme ortaya çıktı.

Demirören'in Göktürk'teki arazilerinin imar planları iptal edildi!

Ziraat Bankası'nın, Demirören Holding 'ten aldığı  İstanbul Göktürk Kemer Country’deki golf sahası arazileri ile ilgili Yargıtay'dan karar geldi. 

Özak Gayrimenkul'den Beşiktaş ve Göktürk'e iki yeni proje!

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, Capital dergisine verdiği röportajda "Beşiktaş, Göktürk ve Antalya’daki projelerimizi hayata geçireceğiz. Beşiktaş’ta otel projesi olacak, Göktürk’de de konut projesi yapacağız" dedi.

Başaran Holding'ten Göktürk'e yeni proje!

İnşaattan tekne yapımına kadar birçok sektörde yatırım yapan Başaran Yatırım Holding, bu yılı 1 milyar dolar ciroyla tamamlayacak. Fikirtepe ve Göktürk’te 3 bin konut yapacak olan grup, havacılık sektörüne de giriyor.

Demirören Holding'e Göktürk'te imar artışı!

Göktürk, istanbullu zenginlerin son yıllarda gözde yerlerinden birine dönüşen bir bölge ve haliyle yeni lüks konutların merkezi.

Başaran Holding'ten Göktürk'e yeni proje!

Fındıkçılıktaki başarısını turizm, yatçılık, inşaat, yatçılık, havacılık, çimento ve enerjiye taşıyan Başaran Grubu 1 milyar dolar ciro hedefliyor. Başaran Holding, Göktürk'te bir konut projesi planlıyor.

Hüsnü Özyeğin'den Alemdağ ve Göktürk'e 2 yeni AVM!

Avrupalı AVM zinciri McArthurGlen ile ortaklık yapan Fiba Holding'in patronu Hüsnü Özyeğin, Alemdağ ve Göktürk'e indirimli lüks marka AVM'si açacak. Özyeğin bir yandan da Metro Group'un AVM'lerini almak için görüşüyor.

Country Life Göktürk fiyat!

Kemerburgaz Country Life Göktürk fiyatları minimum 420 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Keleşoğlu İnşaat Kemerburgaz Country Life projesinde yer alan konutların anahtar teslimleri hemen yapılıyor...

Göktürk Doğa Teras Evleri projesinde maksimum 1 milyon 400 TL!

Lokasyon olarak İstanbul Avrupa yakası Kemerburgaz Göktürk bölgesinde inşa edilen Doğa Teras Evler projesinde dairelerin satış sürecine devam ediliyor. Projede başlangıç fiyatı 300 bin TL olarak belirlendi...

Göktürk Yalın Evler projesinde 267 bin dolara 1+1! 24 ay 0 faiz!

Dairelerin 267 bin dolardan başlayan fiyat seçenekleri ile alıcılarına sunulduğu Yalın Evler projesi, lokasyon olarak İstanbul Avrupa yakası Kemerburgaz Göktürk'te inşa ediliyor. Projede satışlar devam ediyor...

Gaia Premium Houses Göktürk Konutları!

Gaia Premium Houses Göktürk Konutları projesi kapsamında 2 oda 1 salon konut tiplerinin fiyatları 520 bin liradan başlangıç gösteriyor ve 640 bin liraya kadar yükseliyor

Doğa Teras Evleri Göktürk satılık daire!

Doğa Teras Evleri Göktürk satılık daire fiyatları 300 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Ena Gayrimenkul'ün inşa ettiği Doğa Teras Evleri Göktürk'te yaşam Mart 2012 yılında başladı...

fiba Holding göktürk avm Haberi

fiba Holding göktürk avm


Prada, Chanel, Gucci, Armani, Burberry, Versace, Valentino, Mandarina Duck gibi 800'ün üzerinde lüks markanın ürünlerini yüzde 70'e varan oranlarda indirimle satan Avrupa'nın en büyük designer outlet (lüks markaların ürünlerini indirimli satma konsepti) alışveriş merkezi zinciri McArthurGlen ile ortaklık yapan Fiba Holding'in patronu Hüsnü Özyeğin ilk adımı atıyor. 


KONSEPTİ ŞEHİR DIŞINA DA TA ŞIYACA K 

Özyeğin biri Göktürk diğeri de Alemdağ'daki Özyeğin Üniversitesi'nin altında olmak üzere iki designer outlet AVM açmaya hazırlanıyor. AVM'lerin en büyük özelliği ise bilinen çok katlı yapıların aksine tek kattan oluşan mağazaların yer aldığı bir kasabayı andırıyor olması. Fiba Ticari Gayrimenkul Yatırımları CEO'su Yurdaer Kahraman, AVM'lerin yerleri konusunda bilgi vermekten kaçınsa da AVM konseptinin Türkiye'de bir ilk olacağını, konsepti zamanla İstanbul dışına da taşıyacaklarını söyledi. 


YÜKSEK GELİRLİLERİ HEDEF ALDI 

Avrupa'da...