07 / 05 / 2024

Fibabankadan turizme öneriler

Fibabankadan turizme öneriler

Fibabanka Bireysel ve KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Ergun, Rus, Amerikan Doları karşısında ciddi oranda değer kaybetmesinin, Türk turizmini etkileyeceğini, turizmcilerin alternatif pazarlara yönelmesi gerektiğini söyledi.

Çağlayandibi Şelalesi turizme kazandırılacak!

Gümüşhane'de, Avrupa ve Türkiye'nin en yüksek ladin ve köknar ağaçlarını barındıran Örümcek Ormanları'ndaki Çağlayandibi Şelalesi’nin turizme kazandırılması amacıyla çalışma başlatıldı..

Sebahattin Karaca: Kyme Antik Kent turizme açılmalı!

Kuzey İzmir’in tarihi üzerine birçok makale ve araştırmaya imza atan Sebahattin Karaca, Kyme Antik kentinin turizme açılması gerektiği üzerine konuştu...

Akçakale ve Sargana vadisi turizme kazandırılacak!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Doğu Karadeniz'de turizmin ekonomik katkısının artırılması gerektiğini, bu nedenle Akçakale ile Sargana vadilerinin turizme kazandırılmasında fayda olduğunu bildirdi.

Akçakale ve Sargana vadileri turizme kazandırılıyor!

TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Doğu Karadeniz'de turizmin ekonomik katkısının artırılması gerektiğini, bu nedenle Akçakale ile Sargana vadilerinin turizme kazandırılmasında fayda olduğunu bildirdi.

Gaziantep arkeolojik kazılar sonucunda turizme kazandırılacak!

Gaziantep tarihinin ortaya çıkarılması ve turizminin gelişmesi amacıyla kent genelindeki antik kent ve höyüklerde yürütülen arkeolojik ve altyapı çalışmaları devam ediyor. Gaziantep arkeolojik kazılar sonucunda turizme kazandırılacak.

Gölcük Tabiat Parkı fırtına nedeniyle turizme kapatıldı!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, fırtına nedeniyle çok sayıda çam ağacının devrildiği Gölcük Tabiat Parkı'nın bir günlüğüne turizme kapatıldığını bildirdi.

Geyik Kanyonu turizme kazandırılıyor!

Bünyesinde barındırdığı irili ufaklı eşsiz görünümdeki şelaleleri, bitki örtüsü, yaban hayatı ve parkurları ile son yıllarda doğaseverlerin dikkatini çeken Muğla'nın "Gizli doğa cenneti" olarak nitelendirilen Geyik Kanyonu'nu turizme kazandırılıyor.

Yemen'de turizme darbe vuruldu!

Yemen'de Husi Ensarullah Hareketi'nin başkent Sana'da kontrolü ele geçirmesinin ardından günlük hayat devam ediyor. Turistlerin uğrak yeri olan Eski Sanada siyasi istikrarsızlık turizme darbe vurduğu görülüyor.

Hasandağı turizme kazandırılacak!

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, kayak, dağcılık, yamaç paraşütü ve diğer spor faaliyetlerinin yapılabileceği altyapı imkanlarına sahip olan Hasandağı'nın turizme kazandırılması için proje çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Tarihi Ali Köprüsü turizme kazandırılmayı bekliyor!

Gündoğmuş'da bulunan Tarihi Ali Köprüsü turizme kazandırılmak için ödenek bekliyor. İlçe merkezine 20 kilometre uzaklıkta bulunan Selçuklu döneminden kalma tarihi Ali Köprüsü kaderine terk edildi.

Kayseri'de turizme ilgi artıyor!

Türkiye'nin önde gelen sanayi şehirlerinden biri ve iş adamı fabrikası olarak bilinen Kayseri, gözünü turizme çevirdi. Bölgenin en büyük turizm yatırımlarına soyunan şehir, Erciyes Dağı'nı bir çekim merkezi haline getirmek istiyor.

Ev dekorasyonu için öneriler!

Yazın evlenecekler için indirimlerle birlikte evlilik alışverişleri de başladı. Gelinlik provaları, salon takımları, mutfak eşyaları derken kuracağınız evin stilini hiç düşündünüz mü? İşte Ev dekorasyonu için öneriler...

Nevşehir Kalesi projesi turizme katkı sağlayacak!

Nevşehir Kalesi projesi turizme katkı sağlayacak. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,gazetecilere Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında gelinen son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Fibabankadan turizme öneriler Haberi

Fibabankadan turizme öneriler

Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (YÖRSİAD) 2015 Faaliyet Yılı Ocak Ayı Toplantısı'na konuşmacı olarak katılan Ergun, şu açıklamaları yaptı: "Rusya, Türkiye'ye gelen ziyaretçi sayısında 4.3 milyon kişi ve yüzde 12.5 pay ile Almanya'dan sonra ikinci sırada. 2014'ün ilk 11 ayında ülkemize gelen Rus ziyaretçi sayısında yüzde 5'lik bir artış yaşanmış. Ancak kasım ayında yüzde 18'lik bir azalma görüldü. Esas etkinin 2015'te görülmesi olası. Rusya'dan gelen ziyaretçi sayısında önemli azalma olması kuvvetle muhtemel. Rusya'da yaşanan ekonomik krizin turizme sayısal olarak yüzde 20 kayıp şeklinde yansıyacağı gözüküyor. 

Bu bakımdan da turizmcilerimizin alternatif pazar arayışlarına daha çok önem vermesi gerektiğini...