28 / 04 / 2024

FİFA Star 2 Belgesi

FİFA Star 2 Belgesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sporun temel unsurlarından olan tesisleşmeye yönelik başarısı futbolun dünya çapındaki en yetkili kurumu olan FİFA’nın da onayını aldı

Sıfır ve 2.el taşıt almak isteyenlere 8.122,57 TL taksitle araç kredisi...

Ziraat Bankası ve Vakıfbank araba sahibi olmak isteyen vatandaşlara yönelik avantajlı bir taşıt kredisi kampanyası başlattığını duyurdu. Yapılacak olan bu kampanya kapsamında, hem sıfır kilometre hem de ikinci el araç almak isteyen vatandaşlara cazip nakit para desteği sağlıyor.

Dünya Şehir Maltepe'de yeni yıla özel yüzde 30 indirim fırsatı! Son 2 gün!

Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe projesinde yeni yıla özel yüzde 30 indirim fırsatı devam ediyor.

Konya Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışta! Yeni proje!

Konya'nın en gözde merkezlerinden biri olan Gazze Caddesi'nde yükselen Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışa çıkıyor. İşte ayrıntılar...

Kösen Vills'te son 10 villa fırsatı! Teslimler 2 ay sonra!

Kösen Holding tarafından Ankara Gölbaşı, Balıkpınar Mahallesi'nde yükselen Kösen Vills'te son 10 villanın satışı devam ediyor. Peki Kösen Vills'de villa fiyatları ne kadar? İşte Kösen Vills ile ilgili ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 2 yıla varan taksit fırsatıyla 2 arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Balıkesir Edremit Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Bostancı Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 2 seneye varan taksit fırsatıyla satıyor. Peki Edremit'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Son dakika! Fındıkta 2 milyar dolardan fazla ihracat geliri hedefleniyor!

Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (KFMİB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dursun Oğuz Gürsoy yaptığı açıklamada hedeflerinin 280 bin ton fındık ihraç etmek olduğunu ve 2 milyar dolardan fazla ihracat geliri hedeflendiğini söyledi.

Belediyeden KDV'den muaf iş yeri fırsatı! İhalesi 2 Ekim'de!

Aydın İli Nazilli Belediye Başkanlığı, Aydın Nazilli'de yer alan iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan iş yeri KDV'den muaf olmasıyla da dikkat çekiyor.

Karasu Gold City konut projesinde 36 ay vade, faizsiz ödeme fırsatı! Son 2 adet konut!

Ekşioğlu İnşaat tarafından Sakarya Karasu'da inşa edilen projde satışlar devam ediyor. Bu kapsamda Karasu Gold City konut projesinde 36 ay vade, faizsiz ödeme fırsatı sağlanıyor.

Migros'ta Kütahya Porselen 4 kişilik fincan takım 139,95 TL’ye, mikrodalga fırın 2 bin 199 TL’ye düştü!

Migros’tan yine iğneden ipliğe indirim geldi. Bu kapsamda, Kütahya Porselen 4 kişilik fincan takım 139,95 TL’ye, mikrodalga fırın 2 bin 199 TL’ye, servis tabağı 74,95 TL’ye düştü. İşte 17 Ağustos Perşembe Migros fiyat listesi...

Milli Emlak'tan o ilde 8 taksit fırsatıyla 2 adet arazi satılıyor! Aman bu tarihi kaçırmayın! 

Milli Emlak, Bursa ili, Karacabey ilçesi, Yarış Mahallesi'nde yer alan 2 adet araziyi 8 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Bursa Karacabey'deki arazilerin fiyatları ne kadar? 

Ada sahibi olmak ister misiniz? 2 hektarlık ada resmen daire fiyatına gidiyor!

Ada sahibi olmak isteyenlere kaçırılmaz bir fırsat geldi. 2 hektarlık adanın daire fiyatlarıyla benzer oranda satışa sunulması dikkat çekti. Tropik alan vadeden bu alan aynı zamanda yatırımcılara da farklı bir seçenek sunuyor. 

FIFA 23 ücretsiz oluyor! Oyun severlere müjde gibi müjde geldi! Hemen bakın, bu fırsatı kaçırmayın!

EA Sports tarafından geliştirilen FIFA 23, Game Pass kütüphanesine ekleneceği müjdesi, futbol oyunu tutkunlarını heyecanlandırdı! İşte ayrıntılar...

Kuyruk oluşturacak katalok yayınladı! Şok'ta Buharlı Seyahat Ütüsü 329 TL, Fırın 2.549 TL'ye düştü

Haftalık olarak tespit edilmiş olarak ürünlerde indirim kampanyalarını halka ilan eden Şok market bu hafta sonuna özel aktüel ürün kataloğunu yayınladı. Şok tüketiciye bu hafta sonu hangi ürünlerini hangi ücrete sunacak? İşte detaylar bu haberimizde...

FİFA Star 2 Belgesi Haberi

FİFA Star 2 Belgesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sporun temel unsurlarından olan tesisleşmeye yönelik başarısı futbolun dünya çapındaki en yetkili kurumu olan FİFA’nın da onayını aldı. FİFA, Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze Metin Oktay Spor Tesisi’ne Star 2 Belgesi verdi. Büyükşehir’in tesisi böylece, FİFA Star 2 Belgesi ile Türkiye’nin sayılı tesisleri arasına girmeye hak kazandı.


TESİSLEŞMEDE BÜYÜKŞEHİR FARKI


Büyükşehir Belediyesi; spora ve sporcuya verdiği önemi, gerçekleştirdiği hizmetlerle ortaya koymayı sürdürüyor. Spor Okulları, lig şölenleri, tüm birinci sınıflara dağıttığı satranç takımları, spor yarışmaları ve amatör spor kulüplerine sağladığı malzeme desteği gibi önemli yatırımlarla sporu ve sporcuyu destekleyen Büyükşehir Belediyesi, tesisleşmeye yönelik çalışmalarında da hız kesmiyor. Sporun vazgeçilmezi olan tesisleşme konusuna ciddi yatırım yapan Büyükşehir’in bu çabası futbolun dünyadaki en önemli otoritesi FİFA’dan da onay aldı.


METİN OKTAY TESİSİ’NE FİFA 2...