24 / 07 / 2024

FİKAM YAPI İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

FİKAM YAPI İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Fikam Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermayeyle bugün Bağcılar'da Ahmet Kamadan ve Ferhat Cırık tarafından kuruldu.

Altın uçmadı resmen fırladı! Altın yatırımcısı köşeyi döndü! 1 gram altın bugün ne kadar oldu? 17 Temmuz altın fiyatları

Altın fiyatları rekora koşuyor. Altın uçmadı resmen fırladı. Altın yatırımcısı köşeyi döndü. Bugün 1 gram altın ne kadar oldu? 17 Temmuz Çarşamba altın fiyatları.

Gram altın resmen fırladı! Altın yatırımcıları köşeyi döndü! Altın fiyatları ne kadar? 12 Nisan 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları bayramda  da yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün resmen fırladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın bugün ne kadar? 12 Nisan 2024 altın fiyatları.

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen fırladı! Düğünü olanlar acil bakın! 2 Mart 2024 altın bilezik fiyatları 

Altın fiyatları hafta sonunun ilk günü olan 2 Mart 2024 Cumartesi günü yukarı yönlü hareket ediyor. 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen fırladı!  Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 2 Mart 2024 altın bilezik fiyatları...

AS Yapı, AS Concept projesi 60 aya varan vade fırsatıyla ön talep topluyor! Yeni proje!

AS Yapı, İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde, mahalle konseptiyle modern ve özel yaşam fikrini birleştirdiği AS Concept projesinde 60 aya varan vade fırsatıyla ön talep toplamaya başladı.

'Eskişehir’in şehir merkezinde zemin zayıf, kentsel dönüşüm hızlandırılmalı!'

Deprem ülkesi olan Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerekiyor. İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç, kentteki binalara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Fırtınam İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırtınam İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçkin Kurtulmuş tarafından kuruldu.

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat! Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak!

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat... Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak... Bu paraları sakın kaçırmayın...

Fırsatçıların yeni oyunu: Arazi fiyatlarını değerlenecek diye arttırıyorlar!

Fırsatçıların yeni adresi tarım arazileri oldu. Son dönemde satışa çıkarılan küçük tarım arazilerinin, "değerlenecek" diye yüksek fiyatlarla satıldığı ortaya çıktı. Uzmanlar arazi alacakları tek tek uyardı.

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Zamların ardı arkası kesilmiyor! 1 ton demir fiyatları ne kadar oldu? 

İnşaat demir fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftayı rekorla kapatan demir, yeni haftaya yeni zamla başladı. Demir fiyatları resmen fırladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Altın gaza bastı! Gram altın fırladı! Bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar? 2 Ağustos 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü günü gaza bastı. Gram altın ise adeta fırladı.  Bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar? 2 Ağustos 2023 altın fiyatları...

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Palaz tarafından kuruldu.

İŞKUR resmen açıkladı! 17 bin 450 TL maaş ile hastanelere personel alınacak! Fırsatı sakın kaçırmayın!

İŞKUR tarafından hastanelerde çalıştırılmak üzere 17 bin 450 lira maaşla personel alımı yapılacağı açıklandı. Fırsatı sakın kaçırmayın. İşte ayrıntılar...

FİKAM YAPI İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Haberi

FİKAM YAPI İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ


Fikam Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Bağcılar'da Ahmet Kamadan ve Ferhat Cırık tarafından kuruldu.


Fikam Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Yola terk, bağış, bedelli bedelsiz yola terk, ifraz, tevhit işlemleri yapmak. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...