17 / 06 / 2024

Fikirtepe Başaran adasındaki son durum

Fikirtepe Başaran adasındaki son durum

Başaran İnşaat birinci adasında imzalar bitmeden başlayan hafriyat ve şantiye yapım çalışmaları devam ederken kalan son imza da attırılarak % 100 bitirilmiş oldu.

Başaran Güzellik Hizmetleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başaran Güzellik Hizmetleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  50 bin  TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Başaran  ve Sümeyye Başaran Tosun tarafından kuruldu.

Evrim Kırmızıtaş Başaran yeni şirket kurdu!

Redstone Global Franchısıng Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Evrim Kırmızıtaş Başaran tarafından kuruldu.

Midilli Adası'ndaki evsiz mülteciler için gösteri düzenlendi!

Brüksel'de, Avrupa Parlamentosu önünde toplanan yüzlerce gösterici Midilli Adası'ndaki 4.000'i çocuk 13.000 mültecinin evsiz kalmasını protesto etti.

Evrim Kırmızıtaş Başaran gayrimenkulün yıldızı oldu!

Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, gayrimenkul şirketi RE/MAX’in yaklaşık 400 bin kişiyi değerlendirdiği sıralamasında 14'üncü sırada yer aldı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran: Gayrimenkul sektörüyle ilgili program yapmak istiyorum!

Güncel bir kadın programı ya da gayrimenkul ile ilgili soruları cevaplayacağı program yapmak istediğini söyleyen Evrim Kırmızıtaş Başaran, ''Yapımcılardan gelecek tekliflere açığım'' dedi.

Mina Başaran'ın öldüğü jetin nihai raporu ortaya çıktı!

İran'da geçtiğimiz yıl yaşanan iş jeti kazasının ardından Mina Başaran ile 7 arkadaşının da aralarında olduğu 11 kişi yaşamını yitirdi. Daha önce kazanın ön raporu açıklanırken nihai raporu da ortaya çıktı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran, 500 kişiyle doğum gününü kutladı!

Lüks gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Akademideki Tecrübe Paylaşımı Programı üzerinden online olarak 500 kişiyle doğum gününü kutladı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran'dan gençlere rehberlik!

İlk Türk kadın emlak satış dünya şampiyonu Evrim Kırmızıtaş, İTÜ'lü öğrencilerle buluştu. Başaran, gençlere sektörle ilgili rehberlik yaptı.

Söz Başaran İnşaat Reklam Nakliye Ambalaj Kimya Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Başaran İnşaat Reklam Nakliye Ambalaj Kimya Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Afşar tarafından kuruldu.

Öz Başaran Nakliyat Hafriyat ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Başaran Nakliyat Hafriyat ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Coşkun tarafından kuruldu.

Cunda Adası’ndaki Taş Kahve mahkemelik oldu!

Ayvalık Cunda Adası’ndaki Taş Kahve’ye izinsiz müdahale edildiğini tespit eden Balıkesir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü savcılığa başvurdu.

Evrim Kırmızıtaş Başaran Bursa'da eğitim verdi!

Lüks konut uzmanlık alanında Türkiye'nin sürdürülebilir en başarılı ismi Evrim Kırmızıtaş Başaran, "Lüks Konut Satışı Eğitimi" adı altında Bursa da eğitim verdi...

Cate Blanchett, Efate Adası’ndaki kulübesini 3 milyon dolara satıyor!

50 yaşındaki Avustralyalı oyuncu Cate Blanchett, Güney Pasifik’te yer alan Efate Adası’ndaki ‘Matanara’ adını verdiği küçük kulübe ve arsasını 3 milyon dolara (yaklaşık 17 milyon TL) satıyor...

Fikirtepe Başaran adasındaki son durum Haberi

Fikirtepe Başaran adasındaki son durum

Başaran İnşaat birinci adasında imzalar bitmeden başlayan hafriyat ve şantiye yapım çalışmaları devam ederken kalan son imza da attırılarak % 100 bitirilmiş oldu. Ancak , mahkeme tedbiri olan bir binanın usulsüz yıkımından dolayı bir suç duyurusu ve dava gündemde .. 


Başaran Birinci adasında % 100 imzalar tamam ...

Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesinde seçimle beraber bazı belirsizlikler devam etse de iş yapmak isteyen firmalar yollarına devam ediyor ...

Fikirtepe'de yıkım işlemleri biten ancak yıkılmayan bir iki binası kalan Başaran İnşaat birinci adasında, bir taraftan harfiyat işlemleri devam ederken son imzanın da bitmesi ada sakinleri tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

Başaran inşaat sona kalan Mehmet Ozan Bey ile de yapılan pazarlıklar sonucu mutabakata vararak sözleşme imzaladı ve % 100 imzaları bitirmiş oldu.


Başaran şantiyesinde usulsüzlük var...