16 / 05 / 2024

Fikirtepe dönüşümünde müteahhit firmalar

Fikirtepe dönüşümünde müteahhit firmalar

KADIKÖY Fikirtepe Kentsel Dönüşüm bölgesinde proje üreten müteahhitler, sorunların çözülmesi ve yaklaşık 200 bin insanın yaşayacağı bölgedeki dönüşümün hızlanması için güçbirliğine gitti.

Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurları yetkililere seslendi: Proje bitmiyor, yetkililer inisiyatif alsın! 

Kentsel dönüşüm mağduru Fikirtepeliler, AK Parti Fikirtepe seçim irtibat bürosunun önünde bir araya geldi ve tepki ile taleplerini tek tek sıraladı. 

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm düğümü nasıl çözüldü?

Kentsel dönüşüm alanı ilan edildikten sonra birçok firma eliyle yenilenme çalışmalarının başladığı fakat yaşanan sorunlar sebebiyle adeta bir kördüğüm haline gelen Fikirtepe Projesi'nde dönüşüm düğümü nasıl çözüldü? İşte detaylar...

İstanbul'un o ilçesinde dönüşüm tam gaz! Cazibe merkezi olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Fikirtepe dönüşüm projesinde 13 bin konutun ihalesinin tamamlandığına dikkat çekerek 2023'ten itibaren etaplar halinde teslimlerin yapılacağını belirtti.

Emlak Konut GYO Fikirtepe dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3464/1 Parsel İnşaatı İle Park Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Mustafa Ekşi İnş. - Aydur Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile 27 Aralık tarihinde imzalandı. 

Emlak Konut GYO Fikirtepe dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3464/2-3 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Kuzu Toplu Konut İnş. A.Ş. ile 8 Aralık tarihinde imza atıldı. 

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm mağduriyeti!

İstanbul Kadıköy'deki Fikirtepe Mahallesi'nde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan kentsel dönüşüm sebebiyle mağdur olduklarını iddia eden mahalleli, tapularının verilmediğini belirtti. 

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sorunların araştırılması için önerge verildi!

İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde mağdur olanların sorunlarının araştırılarak çözüm yolları geliştirilmesi amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm mağduriyeti mecliste!

İstanbul'un Fikirtepe Mahallesi'nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm sürecinde yaşanan bazı mağduriyetler meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li İslam, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fikirtepe dönüşüm mağdurlarından sanatsal kampanya!

Seslerini Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na duyurabilmek için 2019'a sanatsal bir kampanya ile giren Fikirtepe Kentsel Dönüşüm mağdurları, Kadıköy Süreyya Operası önünde ‘Leke Fikirtepe’ isimli enstalasyon ile etkinliği başlattı.

Bağdat Caddesi'nde dönüşüm sorunu yaşanıyor!

İki bin konutun yarım kaldığı Bağdat Caddesi'nde 100'ü aşkın  müteahhit sıkıntı yaşıyor.  Şantiyeye dönüşmüş olan bölgede, tamamlanmış konutların satışı konusunda da sorunlar yaşanıyor.

Fikirtepe'nin kentsel dönüşümünde son viraja girildi!

Fikirtepe’de 5 yıldır süren dönüşüm çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın müdahalesiyle hız kazandı. Teknik Yapı Başkanı Nazmi Durbakayım, “Fikirtepe’ye neşter vuruldu, ameliyat başladı” dedi.

Fikirtepe'deki dönüşüm dünyaya örnek oluyor!

Pana Yapı İnşaat’ın Grup Başkanı Mahir Şaşmaz, 17 Ağustos Marmara depreminin 17. yıldönümünde kentsel dönüşümün simgesi olan Fikirtepe ile ilgili açıklamalar yaptı.

Cendere Vadisi'nde kentsel dönüşüm çok hızlı ilerliyor!

Anadolu Yakası'nda Fikirtepe, Avrupa Yakası'nda ise Cendere Vadisi dönüşümün iki merkezi olarak belirlenmişti. Gecekondudan dönüşen Fikirtepe'de süreç sancılı geçerken, fabrikadan dönüşen Cendere Vadisi'nde ise hızlı bir ilerleme var.

Fikirtepe dönüşümünde müteahhit firmalar Haberi

Fikirtepe dönüşümünde müteahhit firmalar

Teknik Yapı, Nuhoğlu, Emay înşaat, Vartaş, Anka, Srp Yapı, Haldız, Selka-Nsk, Baysaş inşaat firmalarının katılımıyla kurulan platform, hak sahiplerinin mağduriyetini engellemek, yatırımcının ve yapı adalarının problemlerini çözmek için...