21 / 05 / 2024

Fikirtepe Mist İnşaat

Fikirtepe Mist İnşaat

Mist İnşaat, Fikirtepe'de sıkıntılı adalarda yaşanan sorunlara değinilen rapora itiraz ederek firmanın 23. Ada'ya hak sahiplerinin yüzde 60'lık kısmının yazılı talebiyle girdiğini ve bu adada anlaşma oranının yüzde 72'yi geçtiğini açıkladı...

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe'de ön talep başladı! Fikirtepeye 10 bin yeni konut geliyor!

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe'de ön talep süreci başladı. Toplam 11 bin bağımsız bölüm yer alacak proje, 18 etap halinde hayata geçirilecek...

Emlak Konut GYO Fikirtepe dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3464/1 Parsel İnşaatı İle Park Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Mustafa Ekşi İnş. - Aydur Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile 27 Aralık tarihinde imzalandı. 

Emlak Konut GYO Fikirtepe dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3464/2-3 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Kuzu Toplu Konut İnş. A.Ş. ile 8 Aralık tarihinde imza atıldı. 

Şerdil Odabaşı: Fikirtepe, bugün buraya geldiyse bunun tek bir sorumlusu yok!

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı yaptığı açıklamada "Fikirtepe, bugün buraya geldiyse bunun tek bir sorumlusu yok. Evet projeyi hazırlayanlar, geçirenler, yapanlar, sorumlu ama o talebi getirenler de sorumlu" dedi.

Fikirtepe'de 25 katlı binanın inşaatında yangın!

Fikirtepe'de inşaat halindeki 25 katlı bir binanın bodrum katında yangın çıktı. Duman yükselen binadaki yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Optimist Residence yeni yılda satışa çıkıyor!

Mist İnşaat tarafından İstanbul Fikirtepe'de hayata geçirilen Optimist Residence yeni yılda satışa çıkıyor. 

Optimist Fikirtepe teslimleri ne zaman?

13 bin 400 metrekare alan üzerinde yükselen Optimist Residence projesi Mist İnşaat imzası taşıyor. Optimist Fikirtepe teslimleri ne zaman?

Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?

"İstanbul'un göz bebeği" olarak tanıtılan Optimist Residence projesi Mist İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?

Optimist Fikirtepe Mist İnşaat satış ofisi!

Optimist Residence Fikirtepe projesi "İstanbul'un göz bebeği" olarak İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirildi. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar konut alternatifleri sunuluyor...

Optimist Residence Fikirtepe teslim tarihi!

Optimist Residence projesi İstanbul Anadolu Yakası Fikirtepe'de Mist İnşaat tarafından hayata geçirildi. Proje "İstanbul'un göz bebeği" olarak tanıtılıyor...

Mist İnşaat Optimist Rezidans teslim tarihi!

Karma konseptte hayata geçirilen Optimist Rezidans projesi bu ay sonunda satışa sunulacak. İşte Mist İnşaat Optimist Rezidans teslim tarihi...

Optimist Fikirtepe nerede?

Optimist Rezidans projesi Mist İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Satışların yakın zamanda başlayacağı Optimist Residence'ta fiyat ve ödeme planı henüz belli değil. Peki Optimist Fikirtepe nerede?

Fikirtepe Mist İnşaat Haberi

Fikirtepe Mist İnşaat

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında sıkıntılı adalara dair hazırlanan rapora Mist İnşaat'tan itiraz geldi... Mist İnşaat, Fikirtepe Dumlupınar Eğitim ve Merdivenköy Mahalleleri (FİDEM) Derneği tarafından hazırlanarak Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve bakanlık müsteşarlarına sunulan raporda 23.Adada yaşanan sıkıntıya dair tespite itiraz etti. 


FİDEM tarafından hazırlanarak Bakanlığa sunulan raporda ne deniliyordu?


23 No'lu Ada: Bu adada imzalarına 2 yıl önce başlayan Anka Yapı, yüzde 50'lerde imzası varken geçtiğimiz aylarda yeni kurulan Mist Yapı firması bu adaya girerek hem diğer boşta kalanların imzalarını hem de daha önce Anka Yapı'ya imza atan hak sahiplerinden 5-6 kişiyi ikna ederek kendi firmasına dahil etti.



Mist İnşaat Hukuk Müşaviri Av. Mehmet Cihat Sarı imzalı açıklama şöyle;

"Fikirtepe ile ilgili olarak http://emlakkulisi.com/idris-gulluceye-sunulan-fikirtepe-son-durum-raporu/296076 adresinde 23 numaralı...