19 / 05 / 2024

Fikirtepe ne zaman yenilenecek

Fikirtepe ne zaman yenilenecek

Fikirtepe'nin boş olmasını fırsata çeviren hırsızlar çaldıkları arabaları burada parçalıyorlar. Kat karşılığı müteahhitlere verilen gecekondularda mülteciler yaşarken her sokak başında hurda ve yanmış arabaların belirmesi dikkatlerden kaçmadı.

Optimist Fikirtepe teslimleri ne zaman?

13 bin 400 metrekare alan üzerinde yükselen Optimist Residence projesi Mist İnşaat imzası taşıyor. Optimist Fikirtepe teslimleri ne zaman?

Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?

"İstanbul'un göz bebeği" olarak tanıtılan Optimist Residence projesi Mist İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?

İstanbul 216 Fikirtepe ne zaman teslim?

Toplam 579 konuttan meydana gelen İstanbul 216 Fikirtepe projesi Baysaş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki İstanbul 216 Fikirtepe ne zaman teslim?

Uplife Kadıköy Teknik Yapı ne zaman tamamlanacak?

İstanbul Kadıköy’e bağlı Fikirtepe’de inşa edilen Uplife Kadıköy projesi 650 konut ve 20 ticari birimden meydana geliyor. Peki Uplife Kadıköy Teknik Yapı ne zaman tamamlanacak?

Teknik Yapı Uplife Kadıköy ne zaman tamamlanacak?

Ön taleplerin toplandığı Teknik Yapı Uplife Kadıköy projesi İstanbul Kadıköy’e bağlı Fikirtepe’de inşa edilecek. Peki Teknik Yapı Uplife Kadıköy ne zaman tamamlanacak?

Mina Towers Kadıköy ne zaman teslim?

Toplam 1.500 konut ve 95 mağazadan meydana gelen Mina Towers projesi İstanbul Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de inşa ediliyor. Peki Mina Towers Kadıköy ne zaman teslim?

Fikirtepe Brooklyn Life teslimleri ne zaman?

72 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Fikirtepe Brooklyn Life teslimleri ne zaman? Projede toplam 431 adet daire bulunuyor.

Velvet Towers Fikirtepe ne zaman teslim?

Konum bilgisine göre Kalamış Sahile 2 kilometre uzaklıkta bulunan proje 3 blok şeklinde yükseliyor. Proje toplam 250 milyon TL yatırım değerine sahip. Peki Velvet Towers Fikirtepe ne zaman teslim?

Fikirtepe Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak yer alıyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Fikirtepe Concord İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Fikirtepe Concord İstanbul projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Proje Teknik Yapı imzasıyla yükseliyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Fikirtepe Concord İstanbul teslimleri ne zaman?

Toplam 11 bin 504 metrekarelik arsa alanında yükselen proje 1.175 adet daireden meydana geliyor. Projede peşinde yüzde 12 indirim yapılıyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul teslimleri ne zaman?

Concord İstanbul Fikirtepe teslimleri ne zaman?

Toplam 11 bin 504 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilen projede ödemelerine göre 36 ay 0 faiz uygulanıyor. Peki Concord İstanbul Fikirtepe teslimleri ne zaman?

Fikirtepe Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanan Concord İstanbul projesi Teknik Yapı imzasıyla hayata geçiliyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Fikirtepe ne zaman yenilenecek Haberi

Fikirtepe ne zaman yenilenecek

İBB ile Kadıköy Belediyesi arasında uyuşmazlık nedeniyle tıkanma noktasına gelen Fikirtepe projesinde Çevre ve Şehircilik Bakalığı'nın devreye girmesiyle inşaat yapımına start verilmişti. Bakanlık izninin ardından inşaat şirketleri hummalı bir şekilde çalışmaya başladılar. Akşam gazetesinde yer alan habere göre milyon dolarlık dairelerin yapıldığı Fikritepe'nin son misafirleri ise hurda otomobiller ve mülteciler. 


Kat karşılığı müteahhitlere verilen gecekondularda mülteciler yaşarken her sokak başında hurda ve yanmış arabaların belirmesi dikkatlerden kaçmadı. 


GECELERİ BEYRUT GİBİ 

Fikirtepe'de bir inşaat firmasında bekçilik yapan Altan Burak, "Bu arabaların çoğu hırsızlar tarafından buaraya getiriliyor. Burada kimse oturmadığı için dikkat çekmiyorlar. Arabaların parçalarını söküğ yakıyorlar. Burası gece Beyrut sokakları gibi oluyor" diye konuştu.


Fikirtepe'de yaşayan bir vatandaşın durumu polise intikal ettirdiği de gelen bilgiler arasında. 


Fikirtepe Platformu'nda 'Fikirtepe araba hırsızları' haberine...