29 / 04 / 2024

Fikirtepe Platformu nedir

Fikirtepe Platformu nedir

İstanbul'un en çok konuşulan kentsel dönüşüm bölgesi olarak öne çıkan Fikirtepe'de iş yapan 17 müteahhit firma, Fikirtepe Platformu'nu kurdu.

Fikirtepe, 2016’da inşaat sektörünün uluslararası yıldızı olacak!

Kadıköy Fikirtepe’de devam eden, Türkiye’nin ilk büyük ve planlı kentsel dönüşüm projesi için bölgede çalışmalarını sürdüren 17 inşaat şirketinin birleşerek Fikirtepe Platformu’nu oluşturdu.

Fikirtepe'de 13 bin konut 2016'da teslim edilecek!

Ali Nuhoğlu, “Toplamda 35 bin konutun inşa edileceği Fikirtepe'de ilk olarak 13 bine yakın konut önümüzdeki sene sonunda teslim edilmeye başlanacak. " dedi.

Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm 2018’de tamamlanacak!

Fikirtepe’de proje üreten 17 firma ‘Fikirtepe Platformu’ altında birlikte hareket edecek. Sorunları çözüp Fikirtepe’yi tanıtmayı amaçlayan platform, projelerin 2018’de tamamlanması için çalışacak.

Fikirtepe Platformu çalışmalara başladı!

Fikirtepe'de dönüşümün hızlanması için bir araya gelen firmaların oluşturduğu platform çalışmalara başladı. Platform, bölgedeki sıkıntıları giderip kamu ile vatandaş arasında köprü olmayı ve bu sayede dönüşümü hızlandırmayı amaçlıyor.

Fikirtepe'deki inşaat firmaları Fikirtepe Platformu'nu kurdu!

Fikirtepe’de inşaatın başladığını duyurmak ve imaj tazelemek için Nuhoğlu İnşaat bölgedeki 12 firma ile bir araya gelerek Fikirtepe Platformu’nu kurdu.

Fikirtepe Platformu'ndan Bakanlığa 'yasal düzenleme' çağrısı!

Leke Fikirtepe kampanyası, ikinci ayında da devam ediyor… Fikirtepe Platformu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na “Yasal Düzenleme” çağrısı yapıyor.

Nazmi Durbakayım, Fikirtepe Platformu’nun yeni başkanı oldu!

Fikirtepe’de bölgenin kentsel dönüşümü, altyapı çalışmaları, sosyo kültürel gelişimi ve hak sahipleri ile müteahhitler arasında diyalog geliştirici olan Fikirtepe Platformu’nun yeni Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım oldu.

Fikirtepe'de metrekare fiyatları 15 bin TL'yi bulacak!

Fikirtepe Platformu Başkanı Ali Nuhoğlu, Fikirtepe’de metrekaresi 4 bin TL olan konutlarda fiyatın 7-8 bin TL’ye çıktığını, 15 bin TL’yi göreceğini söyledi. Nuhoğlu, “Firmalar ve kamu çalışıyor. 2017 Fikirtepe yılı olacak” dedi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Fikirtepe'deki dönüşüme el attı!

Fikirtepe Platformu üyeleriyle görüşen Bakan Mehmet Özhaseki, dönüşümün mümkün olan en kısa süre içinde tamamlanabilmesi için bölge ile özel olarak ilgileneceklerini ifade etti.

Fikirtepe'de 57 yapı adasının 25’inde anlaşma sağlandı!

Fikirtepe’de master plan onaylandı, 1.5 ay içinde altyapı çalışmaları başlıyor. Fikirtepe Platformu Başkanı Nuhoğlu, “100 yılın ihtiyaçlarına cevap veren bir altyapı olacak” dedi

5. Uluslararası İç Mimarlık Sempozyumu 3-6 Mayıs'ta!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü, Türkiye’nin ilk büyük ve planlı kentsel dönüşüm projesi için bölgede çalışmalarını sürdüren Fikirtepe Platformu’nun elmas sponsorluğu ile 5. Uluslararası İç Mimarlık Sempozyumu’nu düzenliyor.

Fikirtepe Platformu'nda 'Fikirtepe araba hırsızları' haberine açıklama!

Fikirtepe Platformu Emlakkulisi.com'da yer alan ve Akşam Gazetesi tarafından yapılan‘’Fikirtepe’nin boş olması araba hırsızlarının fırsatı oldu’’ başlıklı haber yansımasında yer alan yazı hakkında açıklama yatpı.

Fikirtepe'de metrekare fiyatları 10 bin doları bulacak!

Kentsel dönüşümün simgesi fikirtepe, sektörün yakından tanık olduğu birçok badire atlattı. Yeniden inşa edilen ve her yönüyle dönüştürülen Fikirtepe'de neler oluyor? Fikirtepe Platformu Genel Müdürü İrfan Şükrü Yağcı, Milliyet'e anlattı.

Fikirtepe Platformu'nun PR ajansı GoodWorks İletişim Danışmanlığı oldu!

Halkla ilişkiler sektörünün dinamik ajanslarından GoodWorks; Türkiye’nin ilk planlı kentsel dönüşümünü gerçekleştiren 17 inşaat firmasının oluşturduğu Fikirtepe Platformu’nu müşterileri arasına ekledi.

Fatma Güldemet Sarı’dan Fikirtepe’ye tam destek!

İstanbul’daki kentsel dönüşümün en büyük ve simge projesi Fikirtepe’de, tüm tarafların beklentilerini karşılayacak şekilde tamamlanmasını amaçlayan Fikirtepe Platformu, Güldemet Sarı’ya ve Bakanlık yetkililerine bir ziyarette bulundu.

Fikirtepe'de yeni yaşam 2017'de başlayacak!

Fikirtepe Müteahhitler Platformu Başkanı Nuhoğlu: "Fikirtepe'de 57 yapı adasının yüzde 40'ında inşaatlar başladı. Yapı adalarının çoğunda, bir-iki ada hariç, üçte ikilik çoğunluk sağlanmış durumda. Çalışmalar harıl harıl sürüyor" dedi.

Fikirtepe'de 40 yapı adasında problem var!

Fikirtepe'de 17 inşaat şirketinin bir araya gelerek bölgedeki sorunları aşmak için oluşturduğu Fikirtepe Platformu'nun gündeminde ‘problemler' var.

Fikirtepe Platformu kuruldu!

Fikirtepe'de 17 inşaat şirketinin bir araya gelerek bölgedeki sorunları aşmak için oluşturduğu Fikirtepe Platformu'nun gündeminde ‘problemler' var.

Fikirtepe Platformu nedir Haberi

Fikirtepe Platformu nedir

İstanbul'un en çok konuşulan kentsel dönüşüm bölgesi olarak öne çıkan Fikirtepe'de iş yapan 17 müteahhit firma, Fikirtepe Platformu'nu kurdu. Amaç bölgede 2018 yılı sonuna kadar 35 bin konut ve 2500 ticari birimlik proje ile kamu yatırımlarının tamamlanmasını sağlamak.


1.4 milyon metrekarelik alanıyla İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm bölgesi olarak öne çıkmasına rağmen yaklaşık 4 yıldır istenilen seviyeye gelemeyen Kadıköy Fikirtepe'de faaliyet gösteren 17 müteahhit firma dönüşümün hızlanması için güçlerini birleştirdi. Müteahhitler, oluşturdukları Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Derneği çatısı altında kurulan Fikirtepe Platformu ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kadıköy Belediyesi, vatandaşlar ve inşaat şirketleri arasında köprü görevi görmeyi hedefliyorlar. 


18 MİLYAR DOLARLIK DEĞER YARATILACAK 


Fikirtepe Platformu'nun başkanlığını üstlenen Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, toplam 57 yapı adası bulunan Fikirtepe'de şimdiye kadar sadece...