29 / 04 / 2024

fikirtepe tek kalan ev

fikirtepe tek kalan ev

Business Insider sitesi Çin'de ev sahiplerinin inadı yüzünden yıkılmayan evleri derledi. İşte o evler...

Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurları yetkililere seslendi: Proje bitmiyor, yetkililer inisiyatif alsın! 

Kentsel dönüşüm mağduru Fikirtepeliler, AK Parti Fikirtepe seçim irtibat bürosunun önünde bir araya geldi ve tepki ile taleplerini tek tek sıraladı. 

Fikirtepe'de evleri teslim edilmeyen mağdurlardan yarım kalan inşaat tepkisi!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de yılan hikayesine dönen kentsel dönüşümde mağdur edildiklerini söyleyen vatandaşlar yaşanan duruma tepki gösterdi.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

İstanbul Fikirtepe’de yarım kalan kentsel dönüşüm projeleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bitiriliyor. Bakanlık, 2020 Kasım'da yarım kalan projeleri bitireceğini duyurmuş ve 60 bin kişiyi ilgilendiren ‘Yeni Fikirtepe’ için harekete geçmişti. Peki dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Şerdil Odabaşı: Fikirtepe, bugün buraya geldiyse bunun tek bir sorumlusu yok!

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı yaptığı açıklamada "Fikirtepe, bugün buraya geldiyse bunun tek bir sorumlusu yok. Evet projeyi hazırlayanlar, geçirenler, yapanlar, sorumlu ama o talebi getirenler de sorumlu" dedi.

Harabeye dönüşen mahallede tek başına yaşam! 

Gaziantep’te bir çift, bir kısmı su altında kalan diğer kısmı ise yıkılarak harabeye dönüşen Kaşyolu Mahallesi'nde tek başlarına yaşıyor.

Alya Lİfe Residence Fikirtepe fiyatlar!

20 katlı tek blok şeklinde yükselen Alya Lİfe Residence projesi 214 adet konuttan meydana geliyor. Alya Lİfe Residence Fikirtepe fiyatlar 700 bin TL'den başlıyor.

Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

L şeklinde tek bir bina olarak tasarlanan Brooklyn Life projesi Anadolu Yakası'nda Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de konumlandırılıyor. Peki Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

Fikirtepe'de 6 yıldır tek bina dikilemedi!

İstanbul'un ilk kentsel dönüşüm bölgelerinden olan Fikirtepe'de 6 yıldır süren çalışmalarda henüz hiçbir konut teslimi yapılmadı. Boşaltılan yıkık dökük sokaklar savaş ya da afetten çıkmış bir kent görünümünde.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Fikirtepe’de zorda kalan inşaat şirketlerine ortak olacak!

Özellikle Fikirtepe’de yılan hikayesine dönen kentsel dönüşüm sürecine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı dahil oldu. Bakanlık finansal zorluk çeken şirketlere ortak olarak işleri hızlandıracak

İşte Çin'de kentsel dönüşüme girmeyen evler!

Kadıköy'de kentsel dönüşüm çalışmalarının yürütüldüğü Fikirtepe'de, kalan "tek ev" uzun bir süre yıkılmamış ve inatçılığıyla dünyada bile ses getirmişti. Peki böyle olaylar tek bizim ülkemizde mi yaşanıyor? İşte Çin'de inatçı ev sahiplerinin yıktırmadıkları o evler...

Varyap Meridian Business 15. kat 14.7 milyon TL'ye satılıyor!

Varyap Meridian Business ofis bloğunda tek kalan 930 metrekare büyüklüğündeki 15. kat, 14 milyon 750 bin TL + KDV fiyatla satışa çıkarıldı. Ofisler hemen teslim ediliyor...

Yolanthe Cabau Fikirtepe'de inşaat reklamında oynayacak!

GS'nin Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, Fikirtepe'deki inşaat firmasının reklam yüzü oldu. Adriana Lima ile Cabau arasında kararsız kalan şirket yetkilileri Fikirtepe'de anket yaptırdı.

Miras kalan evin tapusu nasıl alınır?

Miras kalan taşınmaz malların intikal işlemleri tüm mirasçılar ile birlikte yapılabileceği gibi, tek bir mirasçı tarafından da yapılabiliyor. Peki, miras kalan evin tapusu nasıl alınır? İşte tapu işlemleri..

fikirtepe tek kalan ev Haberi

fikirtepe tek kalan ev

Kadıköy'de kentsel dönüşüm çalışmalarının yürütüldüğü Fikirtepe'de, 30 bin metrekarelik inşaat alanının ortasında kalan "tek ev" uzun bir süre yıkılmamış ve inatçılığıyla dünyada bile ses getirmişti. Tek kalan ev 3 yılın sonunda yıkılırken, Çin'de de benzer inatçılığa sahip ev sahiplerinin olduğu görüldü. Business Insider sitesi Çin'de ev sahiplerinin inadı yüzünden yıkılmayan evleri derledi. İşte o evler...



2007 yılında çekilen bu fotoğrafta altı katlı binanın sahibi yeni yapılacak site konut projesine katılmayı reddetmiş. Evin şu andaki durumu bilinmiyor.



İnatçı ev sahibi nedeniyle otoyol bu evin etrafına yapıldı. Fotoğraf 2015 yılında çekildi.



Çin'in Guangksi Zhuang Özerk Bölgesi'ndeki eski bir ev. Fotoğraf 2015 yılında çekildi.



2012 yılında çekilen bu fotoğraf sonrasında otoyolun ortasında kalan tek ev yıkıldı.



Fotoğraf 2010 yılında çekildi.



Fotoğraf 2007...