03 / 05 / 2024

Fikirtepe Vartaş Yapı Alaaddin Demirelle anlaştı mı

Fikirtepe Vartaş Yapı Alaaddin Demirelle anlaştı mı

Fikirtepe kentsel dönüşüm sürecinde adı 'İnatçı Fikirtepeli'ye çıkan Alaaddin Demirel, Vartaş Yapı ile sözleşme imzalamadı; acele kamulaştırmanın yolunu açtı. Fikirtepeliler artık ona kızmıyor, aksine teşekkür ediyor...

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Fikirtepe Kadıköy kıyımıdır, kentsel sömürüye dur de!

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, kentsel dönüşüm projelerine ilişkin paylaşım yaptı. Ercan, "Kadıköy Fikirtepe'de yapılan kentsel dönüşüm değil, bozuşumdur" diye ifade ederek "Depremi bahane eden, kentsel sömürüye dur de!" dedi.

Fikirtepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi Fikirtepe Rezerv Yapı Alanı ve Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

KİPTAŞ Fikirtepe Vartaş-1 projesinin inşaatı tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Twitter üzerinden Fikirtepe Vartaş-1 projesinin inşaat çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

KİPTAŞ Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesi tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinin tamamlandığını dile getirdi.

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde yeni gelişme!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde geçici kabul işlemlerinin tamamlanma aşamasında olduğunu dile getirdi. 

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tamamlanıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde fiziki ilerlemenin yüzde 97 seviyesine geldiğini dile getirdi.

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde son dokunuşlar yapılıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde son dokunuşların yapıldığını dile getirdi. 

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde yüzde 95 fiziki ilerleme kaydedildiğini dile getirdi. 

Mehmet Özhaseki: Fikirtepe'de müteahhitlik yapıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, " Fikirtepe'de bakanlık olarak girdik şimdi müteahhitlik yapıyoruz. Oradaki vatandaşların işlerini çözmeye çalışıyoruz." dedi...

Fikirtepe'de hava kalitesi ölçümü yapıldı!

Fikirtepe'de hava kalitesi ölçümü yapıldı. Kadıköy Belediyesi tarafından Fikirtepe’de yaptırılan hava kalitesi ölçümlerinin sonuçları ürkütücü düzeyde.

Uplife Teknik Yapı Fikirtepe fiyat listesi!

Uplife Teknik Yapı Fikirtepe fiyat listesi minimum 525 bin TL'den başlıyor. Konut ve mağazalardan oluşan proje Teknik Yapı imzası taşıyor...

Kiptaş Fikirtepe'de satış ofisi açtı!

İller Bankası ve İBB iştiraki olan Kiptaş ile Fikirtepe'de proje yapan Vartaş ve Anka Yapı’nın projeleri için ortaklık kurulmuştu. Kiptaş projeler için Fikirtepe'de satış ofisi açtı.

Pana Yapı, Fikirtepe'de 4 bin konut inşa edecek!

2010 yılında ticaret hayatına başlayan, gerçekleştirdiği projeler ile son dönemde adını sıkça bahsedilen Pana Yapı-İnşaat firmasının Grup Başkanı Mahir Şaşmaz, Bebek Otel'de, Brooklyn projesini ve Fikirtepe'nin yenilenmesini anlattı.

Fikirtepe Vartaş Yapı Alaaddin Demirelle anlaştı mı Haberi

Fikirtepe Vartaş Yapı Alaaddin Demirelle anlaştı mı


Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında etrafındaki binalar yıkılsa da evini müteahhite vermeyen ve böylelikle adı "Fikirtepe inatçısı"na çıkan Alaaddin Demirel, Fikirtepe'de acele kamulaştırmanın yolunu açtı. 


Alaaddin Demirel, 31 dönümlük arazide evini yıktırmayan tek hak sahibi olarak ülke gündemine oturdu. Haberler yayınlandıktan sonra da hep aynı açıklamayı yaptı, "Mütehhitle anlaştık, o konuyu kapattık!"


Fikirtepe inatçısı Demirel, şimdi de kendisini arayan basın mensuplarına aynı cevabı veriyor. Ancak, ha bugün ha yarın derken 2 yıl geçti ve Alaaddin Demirel sözleşmeyi imzalamadı. Müteahhitlerin yanı sıra Fikirtepe ahalisi, dernekler Demirel'in ayağına gitti ama o imzayı bir türlü atmadı.


Demirel en son bugün Vartaş Yapı ile sözleşme imzalayacağını söylemesine rağmen bu sözleri mahallede kimseyi inandırmadı. 



Fikirtepeli önce kızıyordu, şimdi teşekkür ediyor!


Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz Fikirtepe Dumlupınar, Eğitim...