28 / 04 / 2024

fikirtepe yolların emsale dahil edilmesi

fikirtepe yolların emsale dahil edilmesi

Geçtiğimiz günlerde Fikirtepe’de yolların emsale dahil edilmemesi konusunda çıkan kriz sonrasında Fikirtepe ve Çevresi Uygulama İmar Planı’nda ortaya çıkan problemlerin çözünüme yönelik düzenlemeler yapıldı...

Türk Hava Yolları'nın deprem konutları ne oldu?

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depreminde depremzedelere 1000 konut inşa etme sözü vermişti. Bu sözü anımsatan ünlü havalimanı muhabiri Ali Kıdık, "Tam 360 gün geçti ama ne bir arsa alındı ne bir çivi çakıldı" dedi.

İstanbullular dikkat! Yola çıkmadan önce bakın! Yarın bu yollar trafiğe kapatılacak!

İstanbul Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama provaları nedeniyle yarın bazı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı. İstanbullular dikkat! Yola çıkmadan önce bakın! Yarın bu yollar trafiğe kapatılacak!

Bayram bitti, yollar kalabalıklaştı! İşte bayram dönüşü yolların son durumu

9 günlük Kurban Bayramı'nın ardından vatandaşlar yaşadıkları şehirlere dönmeye başladı. İstanbul sınırındaki araç kuyrukları oluşarak trafik tıkanıklığı meydana geldi. Yollardaki son durum vatandaşların canını sıkmaya başladı. İşte Kurban Bayramı dönüşü yolların son durumu…

14 Mayıs 2023'te bu yollar trafiğe kapatılacak! Seçim günü için dikkat!

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan bir duyuruya göre, 14 Mayıs Pazar günü Ankara'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri'nin düzeni ve güvenliği için bazı yolların trafiğe kapatılması planlanıyor.

Emekli olmak için gün sayanlar dikkat! Daha yüksek maaş alanın yolları nelerdir? İşte maaş arttırma yöntemi!

Çalışanlar çoğu zaman erken emekli olmanın yollarını ararlar. SGK girişi olanlar, çalışma hayatlarının ne zaman son bulacağını araştırıyor. İşte erken emekliliğe dair bilinmesi gerekenler!

TOGG o tarihte yolların tozunu attıracak! TOGG'un fiyatları belli oldu mu?

Yerli otomobil fabrikasının açılışının 29 Ekim’de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımı ile yapılacağını belirten TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu tarih verdi! TOGG o tarihte yolların tozunu attıracak!

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe'de ön talep başladı! Fikirtepeye 10 bin yeni konut geliyor!

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe'de ön talep süreci başladı. Toplam 11 bin bağımsız bölüm yer alacak proje, 18 etap halinde hayata geçirilecek...

Emlak Konut GYO Fikirtepe dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3464/1 Parsel İnşaatı İle Park Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Mustafa Ekşi İnş. - Aydur Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile 27 Aralık tarihinde imzalandı. 

Emlak Konut GYO Fikirtepe dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3464/2-3 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Kuzu Toplu Konut İnş. A.Ş. ile 8 Aralık tarihinde imza atıldı. 

Bisiklet ile scooter yollarını metro ve tren hatlarına entegre edeceğiz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, daha akıllı ve modern ulaşım sistemlerine ağırlık verilmesi gerektiğine dikkat çekerek "Bu kapsamda bisiklet ve scooter yollarını metro ve tren hatlarına entegre edeceğiz” diye konuştu.

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesinin yollarının yapımına başlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla açılışı Mayıs ayına çekilen Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesinin yollarının yapımına başlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla İkitelli Şehir Hastanesinin yollarını bakanlık yapacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesinin ulaşım yollarının, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının yol ağına alındığını belirtti.

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yollarını Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yollarının bakanlık tarafından yapılacağını açıkladı.

fikirtepe yolların emsale dahil edilmesi Haberi

fikirtepe yolların emsale dahil edilmesi

Fikirtepe’de yükseklik sınırın artırılması ve söz verilen ancak sonra iptal edilen yol katılım payları konusu vatandaşın büyük tepkisine yol açmıştı. Fikirtepe’deki müteahhit ve arsa sahiplerini sıkıntıya sokan karar sonrasında Fikirtepe’deki imar planında çözüme yönelik değişiklikler yapıldı. İşte imarda yapılan değişikliğe ilişkin raporun detayları…


• Bu yollar, bulundukları imar adalarının fonksiyonunu ve yapılanma koşullarını alırlar.


• Bu yollar 600 metrekarenin üzerindeki parseller ile tevhid (birleştirme) edilir. Bu yollardan mahreç alan parsel veya parseller bulunduğu süre içinde bu yollardan yaya veya taşıt ile mevcut altyapının geçişi devam eder.