29 / 04 / 2024

Fikirtepede yeni ruhsatlar

Fikirtepede yeni ruhsatlar

Kentsel dönüşüm bölgesi Fikirtepe’de projelerinin hızla kendilerini göstermeye başladığına dikkat çeken Baysaş İnşaat Başkanı Şemsettin Aydın, “Yeni ruhsatlar anlaşma sürecini hızlandırdı” dedi.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım'da son dakika gelişmesi! Yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım projesinde yeni bir gelişme yaşandı. Projede ruhsatlar alınmaya devam ediyor. İşte ayrıntılar...

Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatları yüzde 28 düştü! 

Almanya'da konut inşaat ruhsatları, ocak-ağustos ayında 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 28 geriledi. Yükselen faiz oranları nedeniyle konut inşaat ruhsatlarının azaldığı belirtildi. Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatların yüzde 28 düştü. 

Konut sektöründe finansman sorunu: Yeni konut projeleri rafta kaldı!

Fahiş fiyat artışlarına ve konut sorununa çözüm olması beklenen yeni projelerin ruhsat başvurularında seçim sonrası hareketlenme yaşandı. Fakat kredilere erişim zorluğu sebebiyle alınan inşaat ruhsatları çekmecede beklemeye başladı. İşte ayrıntılar...

Yenişehir Evleri Arnavutköy'ün ruhsatı alındı! 12 bin 456 konut ile 441 adet ticari ünite geliyor! 

Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları A.O.'nın yüzde 50'şer hissesine sahip olduğu Yenişehir evleri projesinde 12 bin 456 konut ile 441 adet ticari ünitenin yapı ruhsatları alındı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket, Avcılar Firüzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni yapı ruhsatlarının alındığını duyurdu.

Yeni Levent'te konut sayısı değişti! 

Yeni Levent projesi kapsamında, Levent 1 Etap ve 2. Etap birleştirilerek yapı ruhsatı revize edildi ve Tadilat Yapı Ruhsatı alındı. Daha önce 448 adet olan konut sayısı 431 konut ve 20 ticari ünite olarak yenilendi. 527 adet konut ve 32 adet ticari ünite için de Yeni Yapı Ruhsatları alındı.

Bahçeşehir Gölet projesinde Danıştay'dan yeni karar!

İmar planları ve ruhsatları mahkeme kararıyla iptal edilen Bahçeşehir Gölet projesi için belediye başkanına tanınan satış yetkisi kararına ilişkin yeni bir gelişme meydana geldi.

İş yeri açma ve çalışma ruhsatlarına yeni düzenleme getirildi!

Oto galeriden lunaparklara kadar birçok iş yerini yakından ilgilendiren iş yeri açma ve çalışma ruhsatlarına ilişkin yeni düzenlemeler yürürlüğe girdi.

İnşaat sektörü yeni inşaat projelerine temkinli yaklaşıyor!

Koronavirüs sonrası inşaat sektörü de iş yapma prensibini değiştirdi. Yeni inşaat yapma eğilimini ortaya koyan yapı ruhsatları bu yıl da düşük seyrediyor. Koronalı günlerin gerçekleşmesiyle sektör yeni inşaat projelerine temkinli yaklaşıyor.

Yapı ruhsatlarında yeni dönem başlıyor!

Akustik Uzmanı ve Öğretim Görevlisi Türker Talayman,1 Haziran 2018 tarihinde yürürlüğe girecek olan Gürültü Yönetmeliği’nin yeni yapılardaki komşu gürültüsüne, şehir gürültüsüne, bina içi seslerin azaltılmasına yönelik olduğunu söyledi..

Yeni imar yönetmeliği yapı ruhsatlarına rekor kırdırdı!

İmar yönetmeliğinde yapılan değişikliğin 1 Ekim’de yürürlüğe girecek olması müteahhitleri hızlandırdı. Yeni imar yönetmeliği yapı ruhsatlarına rekor kırdırdı.

Şemsettin Aydın: Yeni ruhsatlar anlaşma sürecini hızlandırdı!

Kentsel dönüşüm bölgesi Fikirtepe’de projelerinin hızla kendilerini göstermeye başladığına dikkat çeken Baysaş İnşaat Başkanı Şemsettin Aydın, “Yeni ruhsatlar anlaşma sürecini hızlandırdı” dedi.

İnşaat sektörünün yeni gözdesi Fikirtepe!

Kentsel dönüşüm bölgesi Fikirtepe’de projelerinin hızla kendilerini göstermeye başladığına dikkat çeken Baysaş İnşaat Başkanı Şemsettin Aydın, “Yeni ruhsatlar anlaşma sürecini hızlandırdı” dedi.

Fikirtepede yeni ruhsatlar Haberi

Fikirtepede yeni ruhsatlar

Konutta durgunluğa neden olan seçimler, ramazan ayı ve yaz mevsiminin geride kalmasıyla birlikte inşaat firmaları açılacak yeni sezon için şimdiden kolları sıvadılar. İmar sorunlarının çözüldüğü ve milyarlarca liralık birçok gayrimenkul projesinin yükseldiği Fikirtepe, inşaat sektöründe yeni sezonun gözdesi olmaya aday. Bölgede iki yıl önce 4 bin 400 lira seviyesinde olan projelerin metrekare birim fiyatları bugün 8 bin lira seviyesine ulaştı.


HEM OTURUMCU, HEM YATIRIMCI ALIYOR

Bölgede yeni ruhsatların alındığına dikkat çeken Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, bu sayede konut projelerinin Fikirtepe’ye olan inancı artırdığına dikkat çekti. Aydın, “Bu da arsa sahipleri ile müteahhitler arasında anlaşma sürecini hızlandırdı. Fikirtepe, hem oturum, hem de yatırım açısından yüksek satış performansına sahip. Biz de ortaya çıkan bu tablo nedeniyle İstanbul 216 ikinci etap...