03 / 05 / 2024

FİKKO toplantısı temmuz 2019

FİKKO toplantısı temmuz 2019

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi toplantısında, küresel finans piyasalarındaki gelişmeleri ve ülkemize olası etkilerini, enerji ve gayrimenkul fonlarına ilişkin son durumu ele aldık" dedi...

En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Temmuz emekli zam oranı belli oldu mu? Kabine Toplantısı sonrası açıklamalar…

Milyonlarca emeklinin gündeminde "2022 yılında emekli zammı ne kadar olacak ve zam oranı ne zaman açıklanacak? " sorusu yer alırken Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kabine Toplantısı sonrası açıklama geldi. İşte detaylar...

Kızılbük GYO'nun halka arz toplantısı 28 Temmuz'da!

Sunduğu özgün konsept ile turizm ve devre mülk alanında faaliyette bulunacak olan projeleri barındıran Kızılbük GYO halka arz ediliyor. Kızılbük GYO'nun halka arz toplantısı 28 Temmuz'da yapılacak.

İdealist GYO 2020 yılı Genel Kurul Toplantısı 30 Temmuz'da!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 30 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Erka İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 28 Temmuz'da!

1989'da kurulan Erka İnşaat, son süreçte yaşadığı maddi anlamdaki sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etti. Şirketin alacaklılar toplantısının 28 Temmuz'da yapılmasına karar verildi.

Vakıf GYO'nun 2020 yılı genel kurul toplantısı kararları tescillendi!

Vakıf GYO'nun 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında alınan kararları İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından 14 Nisan 2021 tarihinde tescillendi. 

Avantgarde Şişli tanıtım toplantısı 3 Şubat'ta!

Avantgarde Collection Kurucusu İsmet Öztanık ve CEO Cenk Öztanık'ın, Avantgarde Şişli’yi, yatırım planlarını, şehir otelciliğindeki değişimleri ve fırsatları, pandeminin turizm sektörüne etkilerini masaya yatıracağı basın toplantısı 3 Şubat tarihinde yapılacak.

Pera GYO'nun genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

Pera GYO'nun 2 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleşen 2019 yılı olağan genel kurulun asgari toplantı nisabının sağlanamaması nedeniyle ertelenmiş, 29 Temmuz 2020 tarihindeki ikinci olağan genel kurul toplantısı ise gerçekleşti. 

Berat Albayrak'tan FİKKO açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi (FİKKO) toplantısında, Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında normalleşme sürecinde gelinen noktayı ve küresel gelişmeleri istişare ettiklerini aktardı.

Peker GYO'nun Genel Kurul Toplantısı 2 Temmuz'da!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 2019 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı 2 Temmuz 2020 Perşembe günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek...

Türkiye İMSAD'ın 2019'un üçüncü Gündem Buluşmaları toplantısı 20 Eylül'de!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 2019 yılının üçüncü ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısını ‘Fırtınalı Havada Dümende Olmak’ başlığı altında 20 Eylül'de gerçekleştirecek...

Çatalca Belediyesi Temmuz 2019 toplantısı gerçekleştirildi!

Çatalca Belediyesi 2019 Yılı Temmuz Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısı, Çatalca Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı.

Ordu Büyükşehir Temmuz ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başkanlığında gerçekleştirildi.

Trabzon Büyükşehir Temmuz ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi, temmuz ayı toplantısını gerçekleştirdi.

FİKKO toplantısı temmuz 2019 Haberi

FİKKO toplantısı temmuz 2019

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesinin (FİKKO) toplantısının bugün gerçekleştirildiğini bildirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; toplantıda, küresel finans piyasalarındaki gelişmeleri ve Türkiye'ye olası etkilerini, enerji ve gayrimenkul fonlarına ilişkin son durumu ele aldıklarını belirten Bakan Albayrak, şunları kaydetti:

"Ulusal Rating Kurumu konusunu, İstanbul Finans Merkezi çalışmalarını, konkordatolu firmaların kredilerinde yeniden yapılandırma süreçlerindeki son durumu, Borsa İstanbul Referans Faiz çalışmaları ile Omnibus ve Pazar Düzenlemelerini görüştük."

Gayrimenkul Fonu inşaat sektörü adına pozitif bir adımdır!