17 / 05 / 2024

Fikret Demirkol

Fikret Demirkol

Demirkol Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fikret Demirkol tarafından 150 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Kocasinan Caddesi'nde kuruldu.

Asdem Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asdem Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikret Demirkol ve Mustafa Cem Aslan ortaklığında kuruldu.

Fikret Şahin'den şehir hastaneleri açıklaması!

Şehir hastaneleri, bütçeleriyle ve kira bedelleriyle tartışılıyor. CHP, şehir hastanelerini Anayasa Mahkemesi'ne taşıyacak. CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, sağlık hastanelerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Fikret Şahin'den şehir hastanelerinin kiralarına ilişkin öneri!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, şehir hastanelerini yapan müteahhitlere devletin bu yıl ödemesi gereken 16.4 milyar TL'lik kira ve hizmet bedelini silmesini önerdi.

Demirkol İş Makinaları İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Lojistik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Demirkol İş Makinaları İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Lojistik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Güven tarafından kuruldu.

Demirkol İş Makinaları İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkol İş Makinaları İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Güven tarafından kuruldu.

Fikret Orman Cunda Adası'ndan arsa alacak!

Bodrum’da otel inşa etmek isteyen Fikret Orman, geçtiğimiz gün gittiği Cunda Adası’na bayıldı. Adada bir otel yapmak isteyen iş adamı yaklaşık 15 milyon lira harcayacak.

Mehmet Sinirlioğlu: Ayasofya Camii tapusundaki imza abim Fikret Sinirlioğlu’na ait!

Son günlerin en önemli konuları arasında yer alan Ayasofya Camii’nin tapusunda Fikret Sinirlioğlu’nun imzası bulunuyor.

Demirkol Group İnşaat Oto Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkol Group İnşaat Oto Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Demirkol tarafından kuruldu.

Fikret Şahin: Şehir hastaneleri kamulaştırılmalı!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, kamu-özel iş birliğiyle "yap-kirala-devret" modeliyle gerçekleşen şehir hastanelerinin kamuya büyük oranda yük getirdiğini ve maliyetinin üzerinde ödemeler yapıldığını anlattı.

CHP’li Fikret Şahin’den şehir hastaneleri açıklaması!

Şehir hastaneleri tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla birlikte yeniden gündeme geldi. CHP Balıkesir Milletvekili Dr. Fikret Şahin de yaptığı açıklamada şehir hastanelerine karşı olmadıklarını belirtti.

Fikret Şahin: Şehir hastanelerine kira ve hizmet bedeli ödemekten vazgeçin!

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Meclis'te düzenlediği toplantıda şehir hastanelerinin maliyetleri ile kira ve hizmet bedellerine ilişkin açıklamalarda bulundu...

BJK Beşiktaş İnşaat ve Fikret Orman'a dava!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın sahibi olduğu BJK Beşiktaş İnşaat ve Tic. A.Ş.'nin bir şirkete verdiği 3 milyon 777 bin TL'lik çekin karşılıksız çıkması üzerine Fikret Orman'a dava açıldı.

Mermeriş'in acı günü! Fikret Yetilmezsoy vefat etti!

Mermeriş Ticaret Türk Anonim Şirketi çalışanı Fikret Yetilmesoy vefat etti. Mermeriş A.Ş. taziye ilanı yayınladı. 

Fikret Demirkol Haberi

Fikret Demirkol

Demirkol Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fikret Demirkol tarafından 150 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Kocasinan Caddesi'nde kuruldu. 


Demirkol Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer,mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.  İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır,çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento,fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını...