02 / 05 / 2024

Fikret Orman ereğli okul

Fikret Orman ereğli okul

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, Zonguldak'ta. Fikret Orman, Ereğli ilçesinde merhum babası Abdulkadir Orman'ın adı verilen ana sınıflarının açılışına katıldı.

Fikret Orman, Ereğli'de babası adına ana sınıfları yaptırdı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, Zonguldak'ta. Fikret Orman, Ereğli ilçesinde merhum babası Abdulkadir Orman'ın adı verilen ana sınıflarının açılışına katıldı.

TOKİ Zonguldak Ereğli başvuru dönemi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Zonguldak Ereğli Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 3 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Zonguldak Ereğli başvuru dönemi haberimizin içinde yer alıyor.

Zonguldak - Ereğli ve Ankara Tünelleri tamamlanıyor!

Zonguldak - Ereğli yolu ile Ankara güzergâhındaki tünellerin ilk ihalesi 1974’te yapılmıştı. Türkiye Cumhuriyeti’nin 37. hükümeti tarafından ilk kez ihaleye çıkartılan yollar tamamlanıyor.

Konya Ereğli'de yeni yol çalışmaları yapılıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor., Kazım Karabekir İlkokulu önünden başlayan ve otogara kadar uzanan güzergahta yol açma ve genişletme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Ereğli’de Sirkeci bölgesinin yolu genişletiliyor!

Konya’nın Ereğli ilçesinde Boyacı Ali Mahallesi Ulu Cami Meydanında yol genişletme çalışmaları hız kazandı. ‘Sirkeci’ olarak adlandırılan bölgede trafik akışının rahatlaması için ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

Kdz.Ereğli'de mahkeme kararı ile açılan kavşak yeniden kapatıldı!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Şoförler, Otomobilciler ve Esnaf Odası Başkan Yardımcısı Ahmet Küçük, karayollarının daha önce mahkeme kararı ile açılan kavşağı trafiğe kapatmasına sert tepki gösterdi.

Ereğli Belkaya'da tapu sorunu çözüldü!

Konya’nın Ereğli ilçesine bağlı Belkaya Mahallesi sakinleri, 25 yıldır alamadıkları tapularına Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in girişimleri sonucu kavuştu.

Ereğli OSB'de icradan 4.3 milyon TL'ye fabrika!

Zonguldak Ereğli'de bulunan fabrika, Karadeniz Ereğli 1. İcra Dairesi tarafından 10 Temmuz 2015 günü saat 10:30 ile 10:40 arası ihale ediliyor.

Konya Ereğli’ye 70 milyon liralık yatırım yapılacak!

Ereğli’de Ulu Cami, Kervansaray ve hamamın bulunduğu bölgede tarihi dokunun ortaya çıkarılması için restorasyon projeleri hazırlandı. Konya Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yıl sonuna kadar Ereğli’ye 70 milyon liralık yatırım yapacaklarını ifade etti.

Konya Ereğli'de restorasyon çalışmaları başlıyor!

Ereğli ve Halkapınar’da yatırımları başlatarak vatandaşlarla buluşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ereğli’de Ulu Cami, Kervansaray ve hamamın bulunduğu bölgede restorasyon projelerinin hazırlandığını söyledi.

Ereğli’ye 70 milyon TL’lik yatırım!

Konya’nın Ereğli ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi ve Ereğli Belediyesi tarafından eski SSK Hastanesi karşısına yaptırılacak olan Ereğli Kent Konağı’nın temeli düzenlenen törenle atıldı. İşte törenin ayrıntıları...

Ereğli'de yanan restoran alanı yeniden projelendiriliyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, eski Belediye Başkanlarından rahmetli Kenan Akpınar döneminde yaptırılan ve yanarak kül olan Ekin Aile Gazinosunun bulunduğu alanı Yap-İşlet-Devret modeli ile yeniden ilçeye kazandıracaklarını söyledi.

Bodrum'da Fikret Orman'ın oteli tepkiye neden oldu!

Bodrum ilçesinde Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'a ait otelin imar kirliliğine neden olduğunu iddia eden bir grup çevreci, otel önünde eylem yaptı.

Fikret Orman ereğli okul Haberi

Fikret Orman ereğli okul

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde merhum babası Abdulkadir Orman'ın adı verilen ana sınıflarının açılışını yaptı.


Fikret Orman, Beşiktaş Ereğli Derneği tarafından Ören Ortaokulunda teşrif edilen iki ana sınıfın açılışında yaptığı konuşmada, duygusal bir gün yaşadığını, ailesiyle burada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.


Daha güzel ve büyük eğitim yuvaları yapmak istediklerini belirten Orman, "Biz Beşiktaş Kulübü olarak her sene 2-3 okul yapıyoruz, bu sene de yapacağız. Önümüzdeki 3 yıl içerisinde mensuplarımıza 30-40 okul yaptırtmak istiyoruz. Bu insanlar ve gençler bizim. Ahlaklı, hangi rengi severlerse sevsinler ülkelerine faydalı insanlar yetiştirmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.


Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu da Beşiktaş Kulübü'ne eğitime sağladığı desteklerden ötürü teşekkür etti.


İki ana sınıfının kurdelesi, Fikret Orman, annesi Nuran Orman ile Ereğli Kaymakamı Madenoğlu ve Ereğli Belediyesi Başkanı...