05 / 05 / 2024

Fikret Tunçer

Fikret Tunçer

Tunçer Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fikret Tunçer tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, G / 39 Sokak'ta kuruldu.

Ekonomist Tunç Satıroğlu yatırımcıları uyardı! Garanti yatırım yapmak isteyen gayrimenkulü seçer!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu yatırım yapmak isteyenleri uyararak en garanti yatırımın gayrimenkul olduğunu açıkladı.

Adalet Bakanı Tunç açıkladı: Afet bölgesinde 118 müteahhit, 192 yapı sorumlusu, 23 yapı sahibi tutuklu!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, deprem soruşturmaları çerçevesinde tutuklananlardan 118'inin müteahhit, 192'sinin yapı sorumlusu, 23'ünün de yapı sahibi olduğuna dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Bakan Tunç: Boş evini kiraya vermeyene ceza değil, teşvik verilebilir

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, boş tutulan ve kiraya verilmeyen evler ile ilgili gerek vergisel anlamda gerek diğer anlamlarda bir teşvik sistemi getirilebileceğini belirtti. Bakan Tunç, bu konuda cezai yaptırımın en son düşünülecek şey olabileceğini söyledi.

Bronze Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bronze Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Tunç Eröge tarafından kuruldu.

Snt Tuncer İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Snt Tuncer İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sara Naz Tunçer ve Tuğba Tunçer Tekdemir ortaklığında kuruldu.

Random Premium Otelcilik Turizm Organizasyon Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Random Premium Otelcilik Turizm Organizasyon Dış Ticaret Şirketi Bakırköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Mehmet Şahin Altunkaynak ve Ümit Tunçer tarafından  kuruldu.

Tkt Yapı Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tkt Yapı Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Avcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Kıvanç Kılıç ve Onur tunçer ortaklığında kuruldu.

Tunçhan Metal Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tunçhan Metal Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüpsultan'da Hasan Levent Tunçer tarafından kuruldu. 

Wetech Mühendislik Taahhüt Teknik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Wetech Mühendislik Taahhüt Teknik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Yıldırım ve Şahin Tunçer ortaklığında kuruldu.

Random Suit Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Random Suit Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Organizasyon Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Tunçer tarafından kuruldu. 

MTuncer İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MTuncer İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Tunçer tarafından 200 bin TL sermaye ile 26 Eylül'de Bağcılar'da kuruldu.

TKG İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TKG İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orkan Karaduman, Hüseyin Gölcü ve Tufan Tunçer ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Kartal'da kuruldu.

Mehmet Tunçer: Kaş imar planını aklım almıyor!

Türkiye'nin önde gelen şehir plancılarından Prof. Dr. Mehmet Tunçer, 7 bin nüfuslu Kaş'a 38 bin nüfusun nasıl yerleştirildiğini aklının almadığını söyledi.

Fikret Tunçer Haberi

Fikret Tunçer

Tunçer Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fikret Tunçer tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de kuruldu.


Tunçer Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...