21 / 05 / 2024

Fikret Vatansever

Fikret Vatansever

FVS Turizm Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fikret Vatansever tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Dolunay Sokak'ta kuruldu.

Fikret İnan'a şirketi iade edildi!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan'ın şirketi iade edildi. İşte Fİ Yapı'dan konut alan binlerce kişiyi ilgilendiren o gelişmenin detayları...

Vatansever Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatansever Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kıyasettin Kavrut, Selçuk Kutur ve Serkan Vatansever ortaklığında kuruldu.

Fikret Şahin'den 'Şehir hastanelerinde devasa kamu zararı var' iddiası!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin yaptığı açıklamada  şehir hastanelerinde devasa kamu zararı olduğunu öne sürdü.

Fikret Şahin: Şehir hastanelerinin kira-hizmet bedeliyle 62 hastane yapılabilir!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin yaptığı açıklamada, şehir hastanelerinin kira-hizmet bedeliyle toplam 62 hastane inşa edilebileceğini söyledi.

Vatansever Mekanik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Vatansever Mekanik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Vatansever tarafından kuruldu. 

Fikret Şahin'den şehir hastaneleri açıklaması!

Şehir hastaneleri, bütçeleriyle ve kira bedelleriyle tartışılıyor. CHP, şehir hastanelerini Anayasa Mahkemesi'ne taşıyacak. CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, sağlık hastanelerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Fikret Şahin'den şehir hastanelerinin kiralarına ilişkin öneri!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, şehir hastanelerini yapan müteahhitlere devletin bu yıl ödemesi gereken 16.4 milyar TL'lik kira ve hizmet bedelini silmesini önerdi.

Fikret Orman Cunda Adası'ndan arsa alacak!

Bodrum’da otel inşa etmek isteyen Fikret Orman, geçtiğimiz gün gittiği Cunda Adası’na bayıldı. Adada bir otel yapmak isteyen iş adamı yaklaşık 15 milyon lira harcayacak.

Mehmet Sinirlioğlu: Ayasofya Camii tapusundaki imza abim Fikret Sinirlioğlu’na ait!

Son günlerin en önemli konuları arasında yer alan Ayasofya Camii’nin tapusunda Fikret Sinirlioğlu’nun imzası bulunuyor.

Fikret Şahin: Şehir hastaneleri kamulaştırılmalı!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, kamu-özel iş birliğiyle "yap-kirala-devret" modeliyle gerçekleşen şehir hastanelerinin kamuya büyük oranda yük getirdiğini ve maliyetinin üzerinde ödemeler yapıldığını anlattı.

CHP’li Fikret Şahin’den şehir hastaneleri açıklaması!

Şehir hastaneleri tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla birlikte yeniden gündeme geldi. CHP Balıkesir Milletvekili Dr. Fikret Şahin de yaptığı açıklamada şehir hastanelerine karşı olmadıklarını belirtti.

Fikret Şahin: Şehir hastanelerine kira ve hizmet bedeli ödemekten vazgeçin!

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Meclis'te düzenlediği toplantıda şehir hastanelerinin maliyetleri ile kira ve hizmet bedellerine ilişkin açıklamalarda bulundu...

Vatansever Otomotiv Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatansever Otomotiv Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Çiçek tarafından kuruldu.

Fikret Vatansever Haberi

Fikret Vatansever

FVS Turizm Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fikret Vatansever tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Dolunay Sokak'ta kuruldu.


FVS Turizm Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2.Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3.Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4.Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5.Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6.Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. 7.Her türlü hava,...