18 / 05 / 2024

Fikri Işık 3 yeni fabrika

Fikri Işık 3 yeni fabrika

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Akdeniz, Ege - Marmara ve Karadeniz'e 3 büyük üretim - yatırım bölgesi kurulacağını söyledi. Bu bölgelerde sanayici binaya para bağlamayacak...

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3,5 milyon TL'ye Süleyman Çetinsaya’nın şirketine kiraladı!

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3.5 milyon TL bedelle  Süleyman Çetinsaya’nın şirketi Pantur Otelcilik'e kiraya verdiğini açıkladı. İşte detaylar...

Kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlık! Nasıl yapılmalı, hangi sorunlar çözülmeli?

Avcılar Belediye Başkanı Turhan Hançerli, kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlığı açıkladı. İşte ayrıntılar...

1947 yılında Üsküdar- Beykoz yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış!

1947 yılında Üsküdar Beykoz büyük asfalt sahil yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış. 

Mondial Vulture 125 i'ye 3 aydır tek kuruş zam gelmedi! İşte Mondial Vulture 125 i 14 Aralık 2022 fiyat listesi!

Mondial Vulture 125 i'ye 3 aydır tek kuruş zam gelmedi. Peki Mondial Vulture 125 i'nin Aralık ayı fiyatları ne kadar? İşte Mondial Vulture 125 i 14 Aralık 2022 fiyat listesi...

Ev kiralarında yeni rekor! 25 metrekare oda için 3 bin 500 lira kira!

25 m2 oda için 3 bin 500 lira isteyen ev sahibi, sosyal medyada topa tutuldu! Eyüpsultan'da yaklaşık 25 metrekarelik bir odaya 3 bin 500 lira kira isteyen Veli Budanmış isimli ev sahibi, sosyal medyada linçlendi. Kötü durumundan dolayı pes dedirten ev için 3.500 TL kira istendi. İşte detaylar….

Dünyanın en ünlü bankası altın fiyatları için 3 aylık tahmini açıkladı! Altın yatırımcıları gözlerini çevirdi

ABD Merkez Bankası Fed'in faiz kararı sonrası ünlü yatırım bankası Goldman Sachs altın fiyatları için 3 aylık ila 6 aylık tahminlerini paylaştı.

Ankara Kızılcahamam'da inşa edilen iş yerleri 3 ay içerisinde tamamlanacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kızılcahamam'da çıkan yangın nedeniyle hasar gören iş yerlerinin yeniden inşa edileceğini ve yeni iş yerlerin 3 ay içerisinde temsil edileceğinim dile getirdi. 

Kırklareli Babaeski'de 8.2 milyon TL'ye satılık 3 arazi!

Babaeski Kaymakamlığı İlçe Milli Emlak Şefliği, Kırklareli Babaeski'de yer alan 3 adet arsayı 8 milyon 160 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Maltepe'deki satılık 3 yıllık daire fiyatıyla yoğun ilgi gördü!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Maltepe'de satılık 3 yıllık 105 metrekare büyüklüğündeki daire de büyük ilgi gördü...

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 3 Aralık'ta! 

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 3 Aralık’ta gerçekleştirilecek. Zirvede Türkiye’den ve yurt dışından konuşmacılar dünya ve Türkiye’deki inşaat sektörünün geleceğine dair öngörülerini paylaşacak..

TOKİ Sincan Saraycık 3+1 kura sonucu isim isim tam liste!

TOKİ Sincan Saraycık 3+1 kura sonucu isim isim tam liste haberimizde yer alıyor.  Proje için en düşük konut bedeli 189 bin 508 TL olarak belirlendi.

YİD modeliyle inşa edilen projeler için  3.7 milyar TL'lik kaynak!

YİD modeliyle inşa edilen köprü ve otoyollar için firmalara, 2 milyar TL’nin üzerinde ödeme yapılırken,  bu yıl iki otoyol ve bir tünel için 3.7 milyar TL kaynak ayrıldı. 

Çayırova Devlet Hastanesi'nin temeli yıl içinde atılıyor!

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, "Çayırova'ya hastane yapımını yatırım programına koyduk. Şimdi projeleri yapılıyor. Bu yıl içinde inşallah temelini atacağız ve en geç 3 yıl içerisinde de Çayırova son derece modern güzel bir hastaneye kavuşacak" diye konuştu.

Fikri Işık 3 yeni fabrika Haberi

Fikri Işık 3 yeni fabrika

 Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Akdeniz, Ege - Marmara ve Karadeniz'e 3 büyük üretim - yatırım bölgesi kurulacağını söyledi. Bu bölgelerde sanayici binaya para bağlamayacak. Fabrikayı devlet yapacak, sanayici kira ödeyecek BİLİM Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, içten yanmalı motor üretiminde Türkiye'nin artık treni kaçırdığını belirtirken, bunun yerine elektrikli otomobilde yoğunlaşılacağını söyledi. Teşvik mekanizmasının yüksek teknolojili ürünler yönüyle değiştirileceğini kaydeden Işık, hangi ile yapılırsa yapılsın yüksek teknolojili tüm yatırımların 5'inci bölge kapsamında destekleneceğini anlattı. 


Elektrikli araçla ilgili TÜBİTAK bünyesinde Ar-Ge çalışmalarını hızlandırdık. 

Bir taraftan bir mühendislik ve dizayn grubu oluşturduklarını ifade eden Işk,"Öbür taraftan da yerli üretimi yapacak firmalarla ilgili çalışma yürütüyoruz. 2015 başlarında zannediyorum bazı şeyleri paylaşabilecek duruma geliriz. Bu işi takip eden firmalar var. Hatta şu...