27 / 04 / 2024

fikri ışık işyeri açılışı

fikri ışık işyeri açılışı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, kendi iş yerini açan gençlerden 3 yıl boyunca gelir vergisi almayacaklarını bildirdi.

14 adet iş yeri aylık 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla kiraya veriliyor! Kiralık iş yeri arayanlar dikkat!

Bitlis ve Amasya'da yer alan toplam 14 adet iş yeri 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla kiraya veriliyor. İşte kiralama ile ilgili ayrıntılar ve ihale ilanları...

Turgutlu Belediyesi'nden 4 taksitle satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri için 4 taksit imkanı sağlanıyor.

Turgutlu Belediyesi'nden satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 912,60 metrekare alana sahip.

360 TL’den başlayan fiyatlarla kiralık daire ve işyeri sahibi olma fırsatını kaçırmayın!

Çok sayıda kişi uygun fiyatlı daire ve kiralık iş yeri araştırması yapıyor. 360 TL’den başlayan fiyatlarla kiralık daire ve işyeri sahibi olabilirsiniz. İşte haberin detayları…

Fethiye Belediyesi'nden kiralık iş yeri!

Muğla İli Fethiye Belediye Başkanlığı, Muğla Fethiye'de yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tuzla Belediyesi'nden 8.9 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri alanı!

Tuzla Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Orhanlı Mahallesi'nde yer alan iş yeri alanı 8 milyon 881 bin 187 TL'ye satıyor...

Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi'nde 58 adet iş yeri yaptırılacak!

Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor.

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri yaptırılacak!

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor.

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yaptırılacak!

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesine ait 50 adet işyeri yapım işi ihale ediyor.

Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesinde iş yeri yapım işi ihalesi!

Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesine ait 74 adet işyeri yapım işi ihale ediyor.

Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesi'nde 74 adet iş yeri yaptırılacak!

Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesi'nde 74 adet iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor.

Ankara Beypazarı Azmak Küçük Sanayi Sitesi'nde 100 iş yeri yapılacak!

Ankara Beypazarı Azmak Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 100 iş yeri için yapım ihalesi düzenliyor.

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'nde 171 iş yeri yapılacak!

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 171 adet iş yeri için yapım işi ihalesi düzenliyor. Yapım ihalesi 4 Mart 2021'de gerçekleşleştirilecek.

fikri ışık işyeri açılışı Haberi

fikri ışık işyeri açılışı

Işık, Körfez ilçesinde bir börek firmasının üretim merkezinin açılışında yaptığı konuşmada, girişimcisi olmayan bir ülkenin kalkınma şansı bulunmadığını söyledi


Devlet eliyle kalkınma olamayacağının Sovyetler Birliği'nin çökmesinden sonra anlaşıldığını anlatan Işık, "Eğer bir ülke kalkınacaksa girişimcisiyle kalkınacak. Risk alan, çalışan ve gayret eden insanlarıyla kalkınacak. Girişimcilik o açıdan hükümet olarak da en fazla değer ve önem verdiğimiz konulardan bir tanesidir" diye konuştu.


İşini kurmak isteyenlere 50 bin lira karşılıksız hibe, 100 bin lira da faizsiz kredi verdiklerini dile getiren Işık, tekno girişim alanında ise TÜBİTAK aracılığıyla farklı destekler sağladıklarını bildirdi.


Işık, girişimciliği her alanda destekleme gayretinde olduklarını vurgulayarak, şöyle konuştu:


"Kendi iş yerini açan gençlerimizden de 3 yıl boyunca gelir vergisi almayacağız. Amacımız, 'üniversiteyi bitireyim, devlet dairesine kapak atayım' anlayışını bırakalım, 'ben de iş...