22 / 05 / 2024

Fikri Işık kamulaştırma ilanına dair açıklamaları kamulaştırma ilanı

Fikri Işık kamulaştırma ilanına dair açıklamaları kamulaştırma ilanı

Anayasa Mahkemesinin (AYM), kamulaştırma kararını iptal ettiğini açıklayan Fikri Işık, "Öyle olunca hemen bir düzenleme yaptık ve kamulaştırma OSB ya İl Özel İdaresinde yatırım koordinasyon izleme ajansı var. Kamu kuruluşları tarafından yapılabilecek."

İki şehir için acele kamulaştırma kararı!

Türkiye'de farklı şehirlerde hayata geçirilecek olan enerji projeleri için kamulaştırma kararı verildi. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o kamulaştırma kararları...

Kırıkkale Keskin için kamulaştırma kararı!

Kırıkkale ili, Keskin ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Bilecik Bozüyük için acele kamulaştırma kararı!

Bilecik ili, Bozüyük ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Karabük Safranbolu için acele kamulaştırma kararı!

Karabük ili, Safranbolu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay Kırıkhan için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili, Kırıkhan ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ayvalık için acele kamulaştırma kararı!

Balıkesir ili Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara ve Kırşehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Kırşehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Karabük için acele kamulaştırma kararı!

Karabük ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Bergama için kamulaştırma kararı!

İzmir ili Bergama ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Mersin Mut için kamulaştırma kararı!

Mersin ili Mut ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Anamur için kamulaştırma kararı!

Mersin ili Anamur ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Konya Sarayönü ilçesi için kamulaştırma kararı!

Konya ili Sarayönü ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay Yayladığı için kamulaştırma kararı!

Hatay ili Yayladığı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Fikri Işık kamulaştırma ilanına dair açıklamaları kamulaştırma ilanı Haberi

Fikri Işık kamulaştırma ilanına dair açıklamaları kamulaştırma ilanı


Anayasa Mahkemesinin (AYM), kamulaştırma kararını iptal ettiğini açıklayan Fikri Işık, "Öyle olunca hemen bir düzenleme yaptık ve kamulaştırma OSB ya İl Özel İdaresinde yatırım koordinasyon izleme ajansı var. Kamu kuruluşları tarafından yapılabilecek. Şu an kamulaştırma önünde herhangi bir engel yok." dedi. 


Ankara Başkent Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) Atık Su Arıtma Tesisi açılış töreni düzelendi. Programa Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Başkent OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şadi Türk ve davetliler katıldı. Açılış programında konuşan Işık, sanayinin, ülkenin can damarı, sanayinin sadece üretim açısından değerlendirilemeyecek kadar önemli bir alan olduğunu kaydetti. Işık, "Eğer sanayide iyi olursanız otomatik olarak hizmet sektöründe de iyi noktaya geliyorsunuz. Eğer sanayiniz iyiyse sanayi ihracatından dolayı sanayi üretiminden dolayı çok iddialı konuma geliyorsunuz." açıklamasında bulundu. 


Bugün Türkiye'nin,...