05 / 05 / 2024

fikri ışık Körfez Geçiş Köprüsü açıklamaları

fikri ışık Körfez Geçiş Köprüsü açıklamaları

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakam Fikri Işık, "Hepiniz iyi biliyorsunuz Körfez Geçiş Köprüsü Türkiye'nin hayaliydi ama hiçbir iktidar buna cesaret edemedi" dedi.

Körfez Geçiş Köprüsü Türkiye'nin hayaliydi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakam Fikri Işık, "Hepiniz iyi biliyorsunuz Körfez Geçiş Köprüsü Türkiye'nin hayaliydi ama hiçbir iktidar buna cesaret edemedi" dedi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde kedi yolları bitti!

AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında yapılan ‘İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü’nün kedi yollarının bitirildiğini, eylül ayında ana kablolarının döşeneceğini söyledi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün kedi yolu tamamlandı!

AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında yapılan "İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü"nün kedi yollarının bitirildiğini, eylül ayında ana kablolarının döşeneceğini bildirdi.

Körfez Köprüsü'den 2016 Mart sonunda geçilmesi planlanıyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde incelemelerde bulundu. Işık 2016'nın mart ayının sonunda köprüden geçiş yapılmasının planlandığını söyledi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü Mart'ta tamamlanacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde incelemelerde bulundu. Işık, ''İnşallah Mart ayının sonunda araçlarla geçmeyi ümit ediyoruz'' dedi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü Mart'ta bitecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde incelemelerde bulundu.Işık, yılbaşında köprü üzerinden şantiye araçlarının geçmeye başlayacağını vurguladı.

İzmit Körfez Köprüsü'nden 2016 Mart sonunda geçilmesi planlanıyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde incelemelerde bulundu. Dilovası ilçesinde, Otoyol A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Nebil Öztürk'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü güney ve kuzey yaklaşım viyadükleri tamamlandı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde incelemelerde bulundu. İzmit Körfez Geçiş Köprüsü güney ve kuzey yaklaşım viyadükleri tamamlandı.

Fikri Işık,Körfez Geçiş Köprüsü’nün inşaatını inceledi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü’nde incelemelerde bulundu. Işık, köprü ayağının bulunduğu Dilovası ilçesinde, köprü hakkında bilgi topladı.

İşte İzmit Körfez Köprüsü'nün son hali!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, İzmit Körfezi’ne yapılan Geçiş Köprüsü’nün son halini yayımladı. İşte İzmit Körfez Köprüsü'nün son hali...

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü ne zaman tamamlanacak

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün gelecek yılın başında tamamlanacağını, Marmaray'ın yanındaki Avrasya tünelinin de 2016'da bitirileceğini bildirdi.

Körfez Köprüsü'nün Gebze-Bursa kısmı 2016'da açılacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü inşaatındaki tüm imalatların tamamlandığını ve montaj safhasına geçildiğini söyledi..

Fikri Işık İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatını inceledi!

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü şantiyesine giderek bilgi alan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, “İzmit’in de artık körfezi boğaz niteliği kazanmış oluyor. Dilovası’nın boğaz köprüsü var. Kocaeli’nin bir boğaz köprüsü var" dedi.

fikri ışık Körfez Geçiş Köprüsü açıklamaları Haberi

fikri ışık Körfez Geçiş Köprüsü açıklamaları

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Türkiye'ye inanmayanlar her şeye bir kulp bulmaya çalışıyor. En son yerli arabaya kulp bulmaya çalıştılar. Çakmaymış, devşirmeymiş. Yahu sizin kafanız devşirme" dedi. 


TOKİ tarafından Dilovası Köseler Mahallesi'nde yapılması planlanan 915 konut, 1 ticaret merkezi, 2 sosyal tesis, 1 mescit, 1 kapalı otopark ve 6 dükkanın temel atma töreni gerçekleştirildi. Törene Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakam Fikri Işık, TOKİ Başkam Ergün Turan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası Belediye Başkam Ali Toltar ve protokol üyeleri katıldı. 2017 yılının Haziran ayında teslim edilmesi beklenen konutlarla bölgede 5 bin kişinin yaşaması planlanıyor. 


"KÖRFEZ GEÇİŞ KÖPRÜSÜ TÜRKİYE'NİN HAYALİYDİ" 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakam Fikri Işık, "Kocaeli'de önümüzdeki dönemde 19 bin konut yapacağız. Bunu yaparken de Kocaeli'nin modem kent...