01 / 05 / 2024

Fikri Toker

Fikri Toker

Cankat Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fikri Toker tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Öğütlüçeşme Caddesi'nde kuruldu.

BLT Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Kimya Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BLT Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Elektrik Kimya Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fikri Toker tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Mayıs'ta kuruldu.

Yüksel Toker İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Toker İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Toker tarafından kuruldu.

Ünlü bankadan müşterilerine ‘flaş’ çağrı! Yenilikçi iş fikri olanlara 100 bin TL ödül verecek!

Katılım bankacılığı alanında hizmet veren Kuveyt Türk, inovatif iş fikri olanlara çağrıda bulundu. Yenilikçi fikir ve önerileri olan ve dereceye giren ilk 3 kişiye toplamda 100 bin lira ödül verecek. Başvuru detayları haberimizde…

Gençlere müjde! Yenilikçi iş fikri olanlara 450 bin TL destek!

Kendi işini kurmak isteyen veya inovatif bir iş fikri olan gençlere özel bir bankadan müjdeli haber geldi. 19 Ocak 2023 tarihine kadar başvuru yapanlar 450 bin liraya varan sermaye desteğinden yararlanacak. Başvurmakta geç kalmayın!

İş fikri olan gence 200 bin TL destek! 6 tematik alanda hibe verilecek 

Genç girişimcilere 200 bin Türk lirası destek verilecek. BİGG programı için açılan çağrıda geri sayım başladı. 6 tematik alanda iş fikri olanlar, uygulayıcı kuruluşlara başvuruda bulunabilecek.

Toker Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toker Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından kuruldu.

Manisa Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamlayarak Manisalıların hizmetine sunduğu Fikri Bayrıl ve Tevfik Lav Spor Tesisleri yarın hizmete açılıyor.

Manisa Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin ek binası tamamlanıyor!

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin yanına inşa edilen ek binayı tamamlıyor.

Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin ek binasında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde inşaatına devam edilen ve Büyükşehir Belediyespor alt yapısında görev yapan 54 öğrencinin konaklamasının sağlanacağı ek binada incelemeler yaptı.

Fikri Bayrıl Spor Tesisleri ek binasının inşaatı tam gaz!

Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde,  Fitness ve Aletli Jimnastik Salonu, 2 adet Toplantı Salonu, Yemekhane ve Kafeteryanın yer aldığı ek binada çalışmalar son sürat devam ediyor.

Toker Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toker Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Bahyettin Toker tarafından kuruldu. 

Fikri Işık'tan Anıtkabir'in yapılaşmaya açıldığı yanıtı!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, TBMM'de bir grup gazetecinin sorularını yanıtladı. Anıtkabir'in yapılaşmaya açıldığı iddialarına Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'tan yanıt geldi.

Fikri Düşünceli: Depremle yaşamayı öğrenmeliyiz!

TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Fikri Düşünceli: Doğanın bir gerçeği olan depremlerin önlenemeyeceğini, ancak alınacak bilimsel önlemler, bilinçli eğitim ve planlı yerleşim ile depremle ölmekten vazgeçip depremle yaşamayı öğrenmemiz gerekir" dedi.

Fikri Işık Anıtkabir'e yapılan halı saha konusunda hassas!

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekillerinden oluşan bir heyet Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile TBMM’deki makamında Anıtkabir’e yapılan halı sahayı görüştü.

Fikri Toker Haberi

Fikri Toker

Cankat Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fikri Toker tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Öğütlüçeşme Caddesi'nde kuruldu. 


Cankat Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK a. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  b. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. c. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  d. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. e. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. f.  Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt...