09 / 05 / 2024

fildişi sahili sanayi yatırımları

fildişi sahili sanayi yatırımları

Fildişi Sahili Başbakan Yardımcısı ve Kalkınma ile Projelerden Sorumlu Devlet Bakanı Albert Toikeusse Mabri, 13 milyar doları bulan altyapı ve sanayi yatırımları için Türkiye'den işadamlarını ülkesine davet etti...

Boğaziçi Beton'dan 250 milyon liralık sözleşme! Dünyanın en büyük beş tesisinden biri olacak!

Boğaziçi Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kalyon İnşaat San. ve Tic. A.Ş. ile Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. İstanbul Havalimanı MRO Tesisleri (Faz 2) İnşaat Yapımı için 250 milyon liralık hazır beton sözleşmesi imzaladı. 

Yalıkavak'taki cennet koyda özel sitenin işgal ettiği sahili Bakanlık kiraladı: Halk plajı olacak!

Bodrum'da özel bir sitenin sadece sakinlerinin kullanımına açtığı sahildeki işgale karşı önemli bir adım atıldı. Bakanlık tarafından sahil Hazineden kiralandı ve halk plajı yapılması için harekete geçildi. 

Megayol Trafik İşaretleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megayol Trafik İşaretleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebubekir Yılmaz ve Mustafa Dağlar ortaklığında kuruldu.

Atlas Interior İç Mimari Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Interior İç Mimari Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Büyükkahraman ve Mahmut Burak Eslek ortaklığında kuruldu.

Em Ay İş Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Em Ay İş Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Kuyucu tarafından kuruldu.

Çavdarlar İş Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çavdarlar İş Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuri Çavdar tarafından kuruldu.

Hasgün Hafriyat İş Makineleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasgün Hafriyat İş Makineleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hasret Öğündür tarafından kuruldu.

Enerka Hafriyat İnşaat İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enerka Hafriyat İnşaat İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kazancı ve Ertan Kazancı ortaklığında kuruldu.

Demirtaş Vinç Ve İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirtaş Vinç Ve İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Güldane Demirtaş tarafından kuruldu.

Toplam ciro endeksi Ekim'de yüzde 124,8 yükseldi! İşte sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörlerindeki o rakamlar...

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplam ciro endeksi, ekim ayında, geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 124,8 arttı. İşte ayrıntılar...

Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

A-a Turzi̇m Ti̇c.emlak İnş.elektri̇k Elektroni̇k Mobi̇lya Bi̇lgi̇sayar İth. İhr.sanayi̇ Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Kuruldu!

A-a Turzi̇m Ti̇c.emlak İnş.elektri̇k Elektroni̇k Mobi̇lya Bi̇lgi̇sayar İth. İhr.sanayi̇ Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Kağıthane'de Hüseyin Narmanlı tarafından kuruldu!

Yeşil binaların eneji verimliliği ile dışa bağımlılık son bulacak!

Güneş enerjisi üretimi için Türkiye çok önemli bölgede konumlanıyor. Bu avantajı fırsata çevirmek için sanayi kuruluşları başta olmak üzere konutların günlük enerji ihtiyacını karşılamada güneş enerjisi sistemleri büyük bir etkiye sahip.

fildişi sahili sanayi yatırımları Haberi

fildişi sahili sanayi yatırımları


Fildişi Sahili Başbakan Yardımcısı ve Kalkınma ile Projelerden Sorumlu Devlet Bakanı Albert Toikeusse Mabri, 13 milyar doları bulan altyapı ve sanayi yatırımları için Türkiye'den işadamlarını ülkesine davet etti.   


Fildişi Türk Ticaret ve Sanayi Odası'nın davetlisi olarak İstanbul'a gelen Mabri, büyük potansiyele sahip Türkiye ile ortaklık oluşturulmasını çok önemsediklerini belirterek, "Ülkemizdeki zenginlikler de göz önünde bulundurulduğunda yatırımların hızlandırılmasında büyük fayda var. Türk endüstrisini teknik ve yatırım anlamında ülkemize davet ediyoruz" dedi.


Ülkesinin Türkiye ile birçok ortak projeye imza atabileceğine dikkati çekerek, yabancı yatırımlara açık olduklarını dile getiren Mabri, "Yabancı yatırımcılar gelsin, onlarla birlikte kaynaklarımızı işleyelim ve dünya pazarlarına sunalım. Sadece tarım alanında 2 milyar dolarlık yatırım öngörüyoruz" dedi.


Fildişi Sahili'nin inşaat ve altyapı yatırımlarına ihtiyaç duyduğunu, 2015 başlangıcı itibariyle inşaat alanında büyük...