27 / 04 / 2024

filinta dizisi plato

filinta dizisi plato

İlk bölümü TRT 1'de 23 Aralık'ta ekrana gelecek olan 'Filinta' Osmanlı döneminde geçen bir polisiye dizisi. İddialı bir prodüksiyona sahip olan dizi için, İzmit'te 1850'lerin İstanbul'unu yansıtan, içinde liman bile olan dev bir plato kuruldu..

Çimento sektöründe sürdürülebilir üretim için ilk adım atıldı!

Çimento ve klinker üretiminde sürdürülebilir teknolojileri tartışmak, iş birliği ve ilham getirecek ortamı yaratmak için'' CUSCIT'' adı verilen platformlar dizisi oluşturuldu.

Villa Plato Siteleri'nde son 2 villa! Teslimler 5 ay sonra! 

Villa Plato Siteleri'nde son satışta son 2 villa kaldı. Peki Villa Plato Siteleri'nde fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin TL’ye kiralandı! 'Yalı Çapkını' dizisi tarihi yalıda çekilecek!

Boğazın gözdeleri arasında yer alan Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin liraya Star TV'de ekrana gelecek Yalı Çapkını dizisine kiralandı.  Güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara gelecek dizinin ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu.

Ym Loja Mekan Menajerliği Ve Plato Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ym Loja Mekan Menajerliği Ve Plato Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Aysel Günay tarafından kuruldu.

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

New Plato Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Plato Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yayla tarafından kuruldu.

Sinan Albayrak Göktürk'ten ev aldı!

Şu sıralar Kanunsuz Topraklar dizisi ile ekranlarda olan oyuncu Sinan Albayrak, Göktürk'ten 5 milyon TL'ye ev aldı. 

Serenay Sarıkaya Adana’da çiftlik evi arıyor!

Yeni dizisi Şahmeran'ın çekimleri için Adana'ya giden güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Adana'da çiftlik evi arıyor...

Binance, Squid Game kripto parasındaki vurgunun peşinde!

Netflix'in ünlü dizisi Squid Game'den ilham alınarak piyasaya sürülen Squid Game kripto parasında büyük bir vurgun gerçekleşti. Kripto para borsası Binance, dolandırıcıların izindin sürüldüğüne dikkat çekti. 

Sophie Turner ve Joe Jonas Miami'den ev aldı!

Game of Thrones dizisi ile büyük üne kavuşan Sophie Turner şarkıcı eşi Joe Jonas ile Miami'den dev malikane aldı. Çift malikane için 11 milyon dolar ödedi. 

Plato Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plato Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 200 bin TL sermaye bedeli  ile Kamil Akyıldız tarafından kuruldu.

İlkay Girgin Erdoğan'dan Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama!

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama yaptı. Suç duyurusunda bulunduklarını belirten Erdoğan, "Biliyorsunuz ki toplumda örnek olması gerekenler bu insanlar. Bizim için fark etmiyor o gayrimenkulün sahibinin kim olduğu" dedi.

Aras Bulut İynemli'den sit alanında inşaat yaptıracağı iddialarına yanıt!

Karaburun Belediyesi, Çukur dizisi oyuncularının Karaburun'da birinci derece doğal SİT alanında inşaat yaptığını öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'den konuyla ilgili açıklama geldi.

filinta dizisi plato Haberi

filinta dizisi plato



Hiç Osmanlı döneminde geçen polisiye bir öykü hatırlıyor musunuz? 1850'lerin İstanbul'unda sokaklar nasıldı acaba? 600 yıl hüküm sürmüş Osmanlı İmparatorluğu'nda farklı dillerden, dinlerden, ırklardan insanlar nasıl bir arada yaşadı? Onları bir arada tutan adalet sistemi nasıldı? Tarihi filmlere, dizilere baktığınızda genelde Fatih Sultan Mehmet, Kanuni anlatılıyor. Öyküler hep saraylarda geçiyor. 600 yıl boyunca sokakta neler yaşanmış, anlatan olmadı. Ta ki TRT 1'in 'Filinta' projesi ortaya çıkana kadar. 'Filinta' dizisinin İzmit'teki eski Seka fabrikasında kurulan platosunu gezdim. Es Film ve Maya Film ortak yapımı dizinin yapımcıları ve senaryo yazarıyla konuştum. 'Filinta'; Osmanlı sokaklarında geçen bir polisiye macera ama önce size platodan bahsetmem lazım. Yıllardır sinema ve dizi sektörünü takip ederim, böyle devasa bir plato görmedim. 


'LOST'UN YÖNETMENİNDEN GÖRÜŞ ALDIK' 

Maya Film'den Bülent...