02 / 05 / 2024

filistin c bölgesi

filistin c bölgesi

İsrail yönetimi işgal altındaki Batı Şeria'nın "C bölgesi"nde 2016-2018 yıllarında Filistinlilerin yaptığı imar izni başvurularının bir çoğu geri çevrildi...

1 milyar TL ile başladı! TOBB’dan deprem bölgesi için ev kampanyası!

TOBB, deprem bölgesi için büyük bir konut kampanyası başlattı. 1 milyar TL nakit ile başlatılan kampanya kapsamında iş dünyasına desteğiyle kalıcı ve sağlam konutlar yapılacak.

TOBB, Filistin'de organize sanayi bölgesi kuracak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Filistin'de organize sanayi bölgesi kurmasına izin verildi. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Bursa Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi görücüye çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon çalışmalarından biri olarak hayata geçirilecek ‘Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi’ yarışmasına katılan 35 proje, uzman isimlerden oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendiriliyor.

İsrail’den Filistin'deki Battir köyünde sanayi bölgesi inşa edecek!

Filistin Turizm ve Tarihi Eserler Bakanlığı, İsrail makamlarının Kudüs ile Beytullahim kentleri arasında bulunan ve Filistin’in Battir köyünün toprakları üzerinde sanayi bölgesi inşa etmeyi planladığını belirtti.

Silifke Kargıcık Bölgesi'ne 1.800 odalı tesis geliyor!

Mersin ilinin Silifke ilçesindeki Kargıcık Bölgesi'nde tamamını tek bir işletmenin üstleneceği, 400 dönüm arazi üzerinde, 1800 odalı tesis kurulacak...

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti Anonim Şirketi kuruldu!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti Anonim Şirketi bugün Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Şadi Yazıcı, Salih Kenan Şahin, Cevdet Erdöl, Sadrettin Pençe ve Muzaffer Akdoğan ortaklığında kuruldu. 

Filistin'de Cenin Sanayi Bölgesi’nin temeli atılacak!

İsrail ile Türkiye arasında 4.5 milyar dolar seviyesindeki dış ticaret hacminin anlaşmayla 7.5 milar doları aşması muhtemel. İlk somut gelişme ise TOBB’un öncülüğünde başlatılar Cenin Sanayi Bölgesi’nin temelinin atılması olacak.

Bağcılar Evren mahallesi prestij bölgesi oldu!

Kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçedeki okulların alt yapı ve fiziki çalışmalarını tamamladıklarını söyledi. Çağırıcı "Evren mahallesi prestij bölgesi oldu" dedi

Şanlıurfa'ya 13 bin metrekarelik Ayakkabıcılar Sanayi Bölgesi kurulacak!

25 farklı ayakkabı firması, Şanlıurfa 3'üncü Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulacak "Ayakkabıcılar Sanayi Bölgesi" için Şanlıurfa Ticaret Sanayi Odası (ŞTSO) ve Şanlıurfa Valiliği ile protokol imzaladı.

Diyarbakır'da Tekstil İhtisas Sanayi Bölgesi için halk toplantısı düzenlenecek!

T.C Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından; Diyarbakır Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesi için 22 Ocak 2015 günü saat 14:00 'de halk toplantısı düzenlenecek.

Datça-Bozburun Özel Çevre Koruma Bölgesi Çevre Düzeni Planı askıya çıktı!

Muğla Datça-Bozburun Özel Çevre Koruma Bölgesi 1/25000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Revizyonu Onayına ait planlar dün askıya çıktı. Datça-Bozburun Çevre Düzeni Planı 1 Mayıs'ta askıdan inecek...

Marina projesi, sanayi bölgesi Tuzla'da emlak fiyatlarını hareketlendirdi!

Darıca'dan Tuzlaya uzanan doğal liman ve marina görünümündeki köy, denizinin ortasından toprak doldurularak Viaport Marine'e dönüşüyor. Marina projesi, sanayi bölgesi Tuzla' da emlak fiyatlarını artırdı...

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi santrallerinde sona geliniyor!

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi 6, Olağan Genel Kurulu 28 Mart 2014 Cuma günü DOSAB Konferans Salonu'nda yapıldı. 75 sanayicinin katıldığı genel kurulda santrallerin sona gelindiği belirtildi.

filistin c bölgesi Haberi

filistin c bölgesi

İsrail yönetimi, Filistinlilerin işgal altındaki Batı Şeria'nın "C bölgesi"nde yer alan 1485 arsa için imar izni başvurularının neredeyse tamamını geri çevirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İsrailli insan hakları örgütü Bimkon'un verilerine göre, İsrail hükümeti, kontrolü altındaki Batı Şeria'nın "C bölgesi"nde 2016-2018 yıllarında Filistinlilerin yaptığı imar izni başvurularının yüzde 98'inden fazlasını reddetti. 

Bimkom'un verileri, Filistin toprakları üzerindeki yasa dışı Yahudi yerleşim yerlerini gün geçtikçe genişleten İsrail'in, Filistinlilerin kendi arsalarına evlerini inşa etmesine izin vermediğini bir kez daha gösterdi. 

İsrail makamları, 2016-2018 yıllarında Filistinlilerin "C bölgesi" için yaptığı 1485 imar izni başvurusundan sadece 21'ine onay verirken, aynı dönemde Filistinlilere ait 2 bin 147 evin imar izni olmadan yapıldığı gerekçesiyle yıkılması kararlaştırıldı ve bunlardan 90'ı İsrail tarafından yıkıldı. 

İnsan hakları örgütünün verilerine göre, 2000'den...