29 / 07 / 2024

filistin mülteci kampı

filistin mülteci kampı

Filistinli aktivistler, İsrail tarafından evinin yıkılması tehdidiyle karşı karşıya kalan Filistinli aileyi koruma kampanyası başlattı...

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin yeni kampüsünün inşaatı başlıyor! 414 milyon TL'lik dev yatırım için düğmeye basıldı!

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin Güzelbahçe’de yapım çalışmalarına başlanan yeni kampüs inşaatının ihalesi sonuçlandı. Söz konusu ihaleyi 414 milyon Türk Lirası bedel ile Antalya merkezli Simya Mimarlık Şirketi aldı.  İşte detaylar...

BİM Cuma kataloğu! Cuma günü BİM'de Kamp masası 399 TL, Masa ve 2 Adet Kamp Sandalyesi 699 TL! Cuma BİM aktüel ürünler

17 Mayıs Cuma BİM Kataloğu açıklandı. 17 Mayıs-24 Mayıs 2024 arasında geçerli olacak aktüel ürünler belli oldu. BİM'de Kamp masası 399 TL, Masa ve 2 Adet Kamp Sandalyesi 699 TL! 17 Mayıs Cuma BİM aktüel ürünler...

Konutta en uzun kriz! Artık yabancı yatırımcı ile mülteci ayırt edilmeli!

Türkiye'den ev alan Rus vatandaşlarının sayısı yüzde 88 düştü. Alanya inşaat ve emlak sektörü temsilcileri, krizin büyüyerek sürdüğüne vurgu yaptı ve artık yabancı yatırımcı ile mültecinin ayırt edilmesi gerektiğini söyledi.

İslam Memiş'ten kiracılara müjde! Kiralık sosyal konutlar geliyor! Tarih verildi, detaylar belli oldu!

Mülteci akınından dolayı yaşanan barınma kiriz kiralık konut fiyatlarını fırlattı. Altın ve para piyasaları uzmanı islam Memiş, TV 100'deki köşesinde kiralık sosyal konut projesini ele aldı. Peki kiralık sosyal konut nedir, ne zaman başlayacak?

Gümüş fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının ardından yükselişe geçti!

Gümüş fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının jeopolitik riskleri artırmasıyla birlikte güne yükselişle başladı. 9 Ekim 2023 gümüş fiyatları ne kadar? Bugün gümüş fiyatları kaç TL? 9 Ekim Pazartesi gümüş fiyatları...

2022'de 5 milyon 219 bin 309 metrekare tarım arazisi yabancılara satıldı! İlk 3'te Ürdün, Filistin ve İsrail var!

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, geçtiğimiz sene 5 milyon 219 bin 309 metrekare tarım arazisinin yabancılara satıldığın belirtti. En çok taşınmaz alan ilk 3 ülke Ürdün, Filistin ve İsrail olarak belirlendi. 

Ev kiralarına yüzde 200 zam! 2 bin 500 liralık daire 7 bine dayandı işte kiraların en ucuz olduğu yerler

Geciken kentsel dönüşüm inşaatları, mülteci ve üniversite öğrencilerinin ev arayışlarıyla birlikte konut kiraları yüzde 200'e yakın arttı. Türkiye genelinde konut sıkıntısı son raddeye geldi.

Yöm Kamp Eğitim Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Yöm Kamp Eğitim Organizasyon Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kayhan Karlı tarafından kuruldu.

Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Dünyadaki en değerli beş şirketten biri olan Amazon, 2017 yılında 2'nci genel müdürlük kampüsü için yer arayışında olduğunu duyurdu. Uzun süren değerlendirmeler ardından kampüs için Washington seçildi. Peki Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Kıbrıs Kocareis Kamp Alanı'ndaki yıkım için ara emir!

Gazimağusa Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Mesut Mesutoğlu, Yeniboğaziçi Belediyesi’nin Kocareis Kamp Alanı'nda yıkım yapmaması için ara emir kararı aldı.

Yunanistan yanan Moria kampı yerine kalıcı bir mülteci merkezi inşa edecek!

Yaklaşık olarak 13 bin kişinin kaldığı Moria kampında çıkan yangınlardan sonra sokaklarda sabahlayan mülteciler için yine Midilli Adası'nda kalıcı bir karşılama kampı yapılacak.

Ekrem İmamoğlu: Kentimiz için deprem ve Kanal İstanbul önemli tehdit!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim zaferinin 1’nci yılında toplantı düzenledi. İmamoğlu, İstanbul için en önemli 3 tehditi; “deprem”, “mülteci meselesi” ve “Kanal İstanbul” dedi ve, "İzin veremeyiz, vermeyeceğiz” dedi...

Suriyeli mültecilerden kiralarının karşılanması talebi! 

Suriye'deki iç savaştan kaçarak Gazze'ye gelen Filistinli ve Suriyeli mülteci aileler, Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım Ajansının (UNRWA) kira bedellerini yeniden karşılaması talebinde bulundu.

filistin mülteci kampı Haberi

filistin mülteci kampı

Filistinli aktivistler, İsrail Yüksek Mahkemesi'nin yıkım kararına karşı, işgal altındaki Batı Şeria'da bulunan Emari Filistin Mülteci Kampı'ndaki Ebu Hamid ailesi ve evini korumak için seferber oldu.

Ayrım Duvarı ve Yahudi Yerleşim Yerleriyle Halk Direniş Platformu Koordinatörü Salah el-Havaca, Anadolu Ajansı muhabiri Esat Fırat'a yaptığı açıklamada, Evin önünde çadır kurduk ve evin korunması için bir halk kampanyası başlattık. İsrail, yıkım kararını kaldırıncaya kadar da buradaki nöbetimizi sürdürmeyi planlıyoruz." dedi.

Aralarında yabancı aktivistlerin de olduğu onlarca Filistinlinin gece gündüz evin önünde nöbet tuttuğuna dikkat çeken Havaca, "Bu işgal devletine bir mesajdır. Kentlerimizin ihlal edilmesine, evlerin yıkılmasına ve toplu cezalandırma siyasetine asla müsaade etmeyeceğiz." şeklinde konuştu.

İsrail Yüksek Mahkemesi, daha önce Emari Kampı'na baskın düzenleyen İsrail askerlerinden birini öldürmekle suçladığı İslam Ebu Hamid'in evinin yıkılmasına...