29 / 04 / 2024

Filiz İnşaat Zeus Park Prestige

Filiz İnşaat Zeus Park Prestige

Filiz İnşaat, Kuşadası'nda Zeus Park Prestige Villaları projesi ile gündemde. "Daire fiyatına yazlık" sloganıyla, her bütçeye uygun villalar inşa ediyor. Şirketin Zeus Park ve Zeus Park Gold projelerindeki villaları ise tükendi.

Safir Saray Konutları lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Safir Saray Konutları, özel tasarımıyla hayranlık uyandıran Ankara'nın yeni büyük projelerinden biri olarak  YD İnşaat ve Filiz İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Safir Saray Konutları lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. İşte Safir Saray Konutları fiyat listesi...

Zeus Hafriyat Nakliyat Taahhüt Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Zeus Hafriyat Nakliyat Taahhüt Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Berat Sezer Avcu tarafından Kuruldu!

Filiz Karataş Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Filiz Karataş Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Karataş tarafından kuruldu.

Zeus Grup İnşaat Kuyumculuk Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Zeus Grup İnşaat Kuyumculuk Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Zeytin tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Aydın Kuşadası'na Zeus Park Prestige Villaları geliyor!

Filiz İnşaat, Kuşadası'nda Zeus Park Prestige Villaları projesi ile gündemde. "Daire fiyatına yazlık" sloganıyla, her bütçeye uygun villalar inşa ediyor. Şirketin Zeus Park ve Zeus Park Gold projelerindeki villaları ise tükendi.

Niyazi Filiz Yapı İnşaat Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niyazi Filiz Yapı İnşaat Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Niyazi Filiz tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Maltepe, Fındıklı Mahallesi'nde kuruldu.

Fika Filiz Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fika Filiz Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Niyazi Filiz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Kadir Orhan Kalsın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 19 Aralık'ta kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Kırklareli Lüleburgaz çarşı'sının inşaat sözleşmesi imzalandı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) ihaleye çıkardığı Kırklareli Lüleburgaz çarşı İnşaatı İle Altyapı ve çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Mehmet Cihangir Yücel İnşaat Yüksek Mühendisi ile imzalandı

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Öz Eminel İnşaat'ın iflas davası ertelendi!

Davacı Alipaşa Gülakar tarafından davalılar Cüneyt Ağyürek, Öz Eminel İnşaat Taahhüt Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi'ne izafeten Cüneyt Ağyürek alehine açılan iflas davası ertelendi

Filiz İnşaat Zeus Park Prestige Haberi

Filiz İnşaat Zeus Park Prestige

Filiz İnşaat Kuşadası'nda 1979 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Filiz İnşaat, yeni projeleriyle dikkat çekiyor. Zeus Park Villaları serisiyle yakaladığı başarılı çalışmalarına hızla devam eden Filiz İnşaat yeni projesi Zeus Park Prestige Villaları ile gündemde. "Daire fiyatına yazlık" sloganıyla, bütçenize uygun villalar inşa eden şirket, öncelikli olarak yeşil alanları fazla tutmaya özen gösteriyor. Peyzaj ve ağaçlandırma çalışmalarıyla projelerine nefes aldırarak aynı zamanda villa sahiplerinin huzurlu zaman geçirmesini sağlıyor. 


TALEP FAZLA 


Daha toprak aşamasındayken Zeus Park ve Zeus Park Gold projelerindeki villaların tükendiğini söyleyen şirket yönetim kurulu başkanı Mustafa Filiz, ilk iki projenin tamamlanarak sahiplerine teslim edildiğini, Zeus Park Prestige projesine de çok fazla talep olduğunu belirtti. 


Web: