25 / 05 / 2024

filli boya geleceğin profesyonelleri buluşması ne zaman

filli boya geleceğin profesyonelleri buluşması ne zaman

Üniversitelerle iş birliğini arttırmayı hedefleyen Filli Boya, 12-15 Aralık tarihleri arasında Boğaziçi Üniversitesi Yöneylem Araştırma Kulübü tarafından, Güney Kampüsü Demir Demirgil Salonunda gerçekleştirilen Okul’13 etkinliğinde yer aldı...

Filli Boya Capatect İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Filli Boya Capatect, 8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu. Zirve, 26 Ekim'de gerçekleşecek..

Filli Boya'dan garantili boya sistemi!

Filli Boya, ‘kaliteli ürün kaliteli uygulama’ prensibi ve Filli Boya garantisi kapsamında hayata geçirdiği “Filli Ustam” sistemiyle, boya ustaları ve tüketiciler için yepyeni bir dönem başlatıyor.

Filli Boya'dan Sevgililer Günü’ne özel unutulmaz kampanya!

Hayatınızın aşkına Sevgililer Günü için nasıl bir sürpriz yapmak istersiniz? Onu dünyanın en mutlu insanı yapıp ayaklarını yerden kesecek bir planınız varsa, Filli Boya ile paylaşın, hayaliniz gerçek olsun.

Filli Boya Bilim Kampı ile geleceğe yolculuk!

Akademik alanda başarılı olma potansiyeli olan çocuklara bilimsel bakış açısı kazandırmayı, amaçlayan “Filli Boya Bilim Kampı” projesinin ikinci ayağı başladı. Projenin ikinci ayağı 25-29 Ocak- 01-05 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Filli Boya, müziğin gücüyle renklerin derinliğine iniyor!

Kalben gören, hisseden herkese dokunmayı hedefleyen Filli Boya, Ceza ile gerçekleştirdiği bu projede, müziğin gücüyle bir kez daha renklerin derinliğine iniyor, renklerin ruhumuzdaki yerine kelimelerle ve müzikle dokunuyor...

Filli Boya eviniz için dekorasyon önerileri sunuyor!

Filli Boya, yaşam alanlarını renklendirmek, rengini yenilemek ve farklı renk kombinasyonlarını denemek isteyenlere özel öneriler sunuyor.

Filli Boya okulları yeniliyor!

Türkiye’nin dört bir yanındaki okulların sağlıklı ve modern eğitim şartlarına kavuşturulması amacıyla Filli Boya, çocukları geleceğe hazırlayan okullarımızı yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getiriyor.

Filli Boya, maddi imkanları kötü olan öğrenciler için kolları sıvadı!

Filli Boya, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı işbirliği, TÜBİTAK- TÜSSİDE ve akademisyenlerin desteği ile maddi olanakları sınırlı çocuklara yönelik bir projeye imza attı.

Şekerbank ve Filli Boya Yalıtım Seferberliği Ankara'da başladı!

EKOkredi ile bugüne kadar 566 milyon TL’yi aşkın finansman desteği sağlayan Şekerbank ve yalıtım sektörünün köklü markası Filli Boya Capatect’in başlattığı yalıtım seferberliğinin ilk durağı Ankara oldu.

Geleceğin makine mühendisleri Wilo'da eğitimlere katıldı!

Geleceğin makine mühendisleri Wilo'da eğitimlere katıldı. Marmara Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Özyeğin Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencileri, Wilo’da düzenlenen eğitimlere katılarak, sektör ile ilgili temel bilgiler edindi.

Geleceğin Şehri Esenler'de konuşulacak!

Yaşanabilir şehirler için yapılması gerekenler ile değişim ve dönüşümün şehirlere yansıması "Geleceğin Şehri Sempozyumu"nda ele alınacak. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve İBB Başkanı Kadir Topbaşile uzman akademisyenler konuşma yapacak.

Cafer Özdemir: Geleceğin Amasya'sı için yepyeni projeler geliyor!

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, ''Amasya Belediyesi olarak 2009'dan itibaren verdiğimiz hizmetler, 50 yıllık çalışmalarla ortaya konulan hizmetlerle boy ölçüşecek aşamaya gelmiştir, geleceğin Amasya'sı için yepyeni projeler geliyor'' dedi.

Sabancı, Teknopark'ta geleceğin temelini attı!

Sabancı, Teknopark'ta geleceğin temelini attı. Kompozit Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi, havacılıktan otomotive birçok sektörde dönüşüm yaratan, nanoteknoloji ile entegre edilmiş ileri kompozit malzeme teknolojileri alanında çalışacak.

filli boya geleceğin profesyonelleri buluşması ne zaman Haberi

filli boya geleceğin profesyonelleri buluşması ne zaman

Üniversitelerle iş birliğini arttırmayı hedefleyen Filli Boya, 12-15 Aralık tarihleri arasında Boğaziçi Üniversitesi Yöneylem Araştırma Kulübü tarafından, Güney Kampüsü Demir Demirgil Salonunda gerçekleştirilen Okul’13 etkinliğinde yer aldı.


4 gün süren ve her günün üniversite hayatının bir yılını temsil ettiği etkinlikte, akademik hayattan iş dünyasına geçiş dönemi kabul edilen 3. günde Filli Boya, “Filli Boya ile Vaka Analizi”  yarışması düzenledi.


Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden 170 katılımcı, gruplar halinde Filli Boya Proje Ofisi tarafından oluşturulan vaka üzerinde çalışıp, sonrasında jüri üyelerine sunumlarını gerçekleştirdiler. Jüri üyeleri arasında Filli Boya’dan Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gülay Dindoruk, İnsan Kaynakları Direktörü Tuğba Çörtelekoğlu, İnşaat Boyaları Ürün Müdürü Tolga Ustamehmetoğlu, İnsan Kaynakları Organizasyonel Gelişim Müdürü Merve Bayrakçı Baycan ve İnsan Kaynakları Sorumlusu Nilay Anar Küçükbayrakdar’da yer aldı. Belirlenen kriterler...