05 / 05 / 2024

filo

filo

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşım hizmetlerine kalite kazandırmaya yönelik hamlelerini sürdürüyor

Enes Filo Kiralama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Filo Kiralama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirci ve Ayhan Karlıağa ortaklığında kuruldu.

THY’nin 2033 hedefi: 50 milyar dolar ciro, 800 uçaklık filo!

Türk Hava Yolları 2023-2033 hedeflerini açıkladı. KAP açıklamasında THY’nin konsolide cirosunun 2033 yılında 50 milyar dolara ulaşması, uçak filosunun ise 800 adete çıkarılması öngörüldü. Beklenen yolcu sayısı ise 170 milyon.

Turizm devi halka arz edildi!

Albayrak Grubu şirketlerinden, personel ve yolcu taşımacılığı, filo kiralama, seyahat acentesi işletmeciliği, gıda nakliye ve dağıtımı, personel destek hizmetleri gibi hizmetler sağlayan Platform Turizm, 8-9 Aralık 2022 tarihlerinde halka arz edildi.

Nakaş İnşaat Ve Filo Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nakaş İnşaat Ve Filo Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Nakaş tarafından kuruldu.

Teknik Filo Ve İş Makineleri Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Teknik Filo Ve İş Makineleri Kiralama Anonim Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Koray Akyol tarafından kuruldu.

Delta Filo Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Delta Filo Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Ahmet İnanç Toy tarafından kuruldu.

Sıfır araç alamıyoruz bari ikinci el araç alalım diyenler dikkat! Otomotiv sektörünün kara kutusu fiyatları açıkladı

İkinci el araç piyasasında Ramazan Bayramı öncesi yoğunluk yaşanırken, talep artışının da fiyatları yükselttiği belirtiliyor. Otokoç Otomotiv İkinci El ve Filo Operasyonları Direktörü Birkan Çalışkan önümüzdeki günlerde fiyatların nasıl olacağını açıkladı.

Gayrimenkul sektörü yeni kampanya bekliyor!

Filoğlu Group kurucusu ve iş insanı Fatih Fil, konut maliyetlerinin konut fiyatlarındaki artışa yansıması ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Mutlu Filo Ve Gayrimenkul Yönetim Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Filo Ve Gayrimenkul Yönetim Teknolojileri Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mutlu Aydoğdu tarafından kuruldu.

ACY Şirketler Grubu 100 milyon TL ciro hedefliyor!

İnşaat, gayrimenkul, tarım-hayvancılık, turizm, dış ticaret, tekstil, halı ve filo kiralama sektörlerinde faaliyet gösteren ACY Şirketler Grubu, rotasını teknolojiye kırdı. Grup, bu yıl iki yeni teknoloji girişimini devreye alıp 100 milyon TL ciro hedefliyor.

Avanti İnşaat Elektrik Filo Gıda Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avanti İnşaat Elektrik Filo Gıda Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üzeyir Albayrak ve Abdulkadir Albayrak ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

TeamFores Mimarlık'tan yeni ofis tasarımı!

Farklı ölçek ve fonksiyonlarda mimari ve iç mimari projelere imza atan Mimar Serter Karataban liderliğindeki TeamFores Mimarlık tarafından Türkiye’nin tamamı yerli sermayeli en büyük filo kiralama markası DRD için Kağıthane’de ofis tasarlandı.

TeamFores Mimarlık'tan sanatla iç içe ofis tasarımı!

TeamFores Mimarlık Türkiye’nin en büyük filo kiralama şirketi DRD için Kağıthane’de ofis tasarladı. Mimar Serter Karataban, çalışma masalarından toplantı odalarına, yazıcı ünitelerinden hareketli kesonlara kadar her birimin özel olarak tasarlandığını belirtti.

filo Haberi

filo

 Büyükşehir, bir süre önce gerçekleştirilen ihaleyle satın aldığı 15 yeni solo otobüsü daha ulaşım filosuna dahil etti. Otokar marka yeni otobüsler, önümüzdeki günlerde hizmete başlayacak. 


Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım hizmeti veren bir tek otobüsü bile bulunmazken, sil baştan ulaşım filosu kuran Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, sabırsızlıkla beklenen ikinci adımı da attı. Büyükşehir’in ulaşım filosuna 15 yeni otobüs daha ekleyen Başkan Küçükler, “Erzurum halkına verdiğimiz kaliteli ulaşım hizmeti sözümüzü yerine getiriyoruz. Yeni satın aldığımız otobüsler Erzurum’a ulaştı, teslim aldık” dedi.


BÜYÜKŞEHİR’İN ULAŞIM FİLOSUNDAKİ OTOBÜS SAYISI 37’YE ULAŞTI 

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, görev başına geldiği 2004 yılında kurumun ulaşım hizmeti veren bir tek otobüsünün bile bulunmadığını hatırlatarak, “Bütün otobüsler bizden önceki dönemde hatlarıyla birlikte satılmış, özelleştirilmişti. Biz başından beri ulaşım hizmetlerinde aktif bir...