16 / 05 / 2024

filyos vadisi yer tahsisi

filyos vadisi yer tahsisi

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ZTSO) M. Salih Demir, Filyos Vadisi Projesi'nin Batı Karadeniz'deki tüm illere ve İç Anadolu'ya hizmet edeceğini belirterek, "Filyos'da, Zonguldak gibi bir Zonguldak daha oluşacak...

Filyos Vadisi’nde doğal gaz için 50 dönüm araziye el konuldu!

Karadeniz doğal gazının karadaki adresi olan Filyos Vadisi'ndeki bölge sakinleri, arazilerine hukuksuz olarak el konulduğuna dikkat çekti. İşte yaşananlar...

Filyos Vadisi Projesi meclis gündeminde!

Filyos Vadisi Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Filyos Vadisi Projesi TBMM'de!

Filyos Vadisi Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Düşler Vadisi Riva güncel fiyat bilgisi!

Düşler Vadisi Riva güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede +1, 3+1, 4+1, 3,5+1, 4,5+1, 5,5+1 ve 6+2 konut tipleri bulunuyor.

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri!

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen projede satışlar başladı. 

Kocaeli Bilişim Vadisi'nde son durum!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Kocaeli Bilişim Vadisi'ni ziyaret ederek Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 100 Günlük İcraat Programı'nda yer alan vadinin birinci etap ikinci kısmının tamamlanmasına yönelik çalışmaları yerinde denetledi.

Beykoz Düşler Vadisi telefon!

Beykoz Düşler Vadisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilecek projede detaylar henüz netleşmedi. 

Galatasaray Riva Düşler Vadisi projesi!

Galatasaray Riva Düşler Vadisi projesinde ön talep toplanmaya başladı. İlk etabında yaklaşık 500 adet villanın yer alacağı projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor...

Düşler Vadisi iletişim!

Düşler Vadisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilecek Düşler Vadisi projesinde ön talepler toplanıyor. 

Rize Timya Vadisi Konutları satışa çıkıyor!

Rize Merkez “Timya Vadisi” Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yer alan 147 adet daire için başvurular 14 Mayıs itibariyle başlıyor.

Oran Ege Vadisi ödeme kampanyası 2018!

Oran Ege Vadisi ödeme kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Toplamda 888 daireden oluşan projede teslimlerin 2018 yılının Aralık ayında yapılması öngörülüyor. 

Malatya'daki Eskişehir Vadisi turizme kazandırılıyor!

Malatya’nın önemli turizm alanları arasında yer alan Arapgir İlçesindeki Eskişehir Vadisi ile ilgili olarak yapılan planlama çalışmalarında son aşamaya gelindi.

TOKİ Turkuaz Vadisi başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi projesinde yer alan 11 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

filyos vadisi yer tahsisi Haberi

filyos vadisi yer tahsisi



Şehrin Karadeniz'den dünyaya açılmasını sağlayacak projede yer tahsisi yapılması halinde 14 milyar dolarlık yatırım çekilmesi hedefleniyor. Batı Karadeniz'in kömür ve demir çelik başkenti Zonguldak, yeni hamle yapmak için Filyos Vadisi Projesinin hayata geçmesini bekliyor. Proje, Anadolu ve Batı Anadolu'daki sanayicinin ürettiklerini kuracakları liman üzerinden Karadeniz, Orta Avrupa ve Balkan ülkelerine göndermesini sağlayacak. Yıllardır proje için yer tahsisi bekleyen şehir, bu projeyle 14 milyar dolarlık yatırım çekmeyi hedefliyor. 


'Yer tahsisi bekliyoruz' Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ZTSO) M. Salih Demir, Filyos Vadisi Projesi'nin Batı Karadeniz'deki tüm illere ve İç Anadolu'ya hizmet edeceğini belirterek, "Filyos'da, Zonguldak gibi bir Zonguldak daha oluşacak. 2015 yılının sonunda bacalardan dumanların çıkmasını umut ediyor, bekliyoruz. Filyos Vadisi Projesi'nde bir an önce yer tahsisi istiyoruz. 14 milyar...