28 / 07 / 2024

finans merkezi mıpım

finans merkezi mıpım

Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen ve dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olarak gösterilen MIPIM 2013’e katılan Ağaoğlu, tüm uluslararası yatırımcıları İstanbul’a yatırıma çağırdı...

Ataşehir Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi H: Serbest Yüksekliklere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Bakan Kurum, "Yatırım değeri 65 milyar lira" dedi ve açıkladı: İstanbul Finans Merkezi açılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum 17 Nisan'da Cumhurbaşkanı'nın katılımıyla açılacak olan İstanbul Finans Merkezi'ne giderek açılış öncesi incelemelerde bulundu. İşte detaylar...

İstanbul Finans Merkezi’nde geri sayım başladı! Kamu bankaları taşınma hazırlığında!

İstanbul Finans Merkezi’nde inşaat çalışmalarında son aşamaya gelinirken, kamu bankaları da taşınma hazırlıklarını sürdürüyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın nisan ayı içerisinde birim birim Ataşehir’deki genel müdürlük binalarına taşınacağı belirtiliyor.

Küresel finans merkezinin çekim merkezi olacak projede geri sayım! İstanbul Finans Merkezi nisan ayında açılıyor

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde halen inşaat çalışmaları süren İstanbul Finans Merkezi projesinde sona gelindiği belirtiliyor. 75 bin kişiye istihdam olanağı sağlaması beklenen merkezin, nisan ayında açılması bekleniyor.

Emlak Konut GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi için UNTD İnşaat ile sözleşme imzaladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sözleşmesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

İstanbul Finans Merkezi için geri sayım başladı!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, İstanbul Finans Merkezi'ne (İFM) taşınma sürecine ilişkin olarak yaptığı açıklamada binalar bittiğini ve içinde birtakım düzenlemeler olduğunu söyledi. Aşan, yıl sonu veya ocak ayı gibi inşallah taşınılacak durumda olacağını da söyledi.

İstanbul Finans Merkezi Yol Projesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Finans Merkezi Yol Projesine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İstanbul Finans Merkezi 2022'nin ortasında açılacak!

İFM'nin 2022'nin ortasında faaliyete alınması hedefleniyor. Peki İstanbul’u dünyanın önemli finans merkezleri ile rekabet edebilir konuma yükseltecek olan projede neler var? İşte tüm ayrıntılarıyla İstanbul Finans Merkezi...

İstanbul Finans Merkezi, İstanbul'u küresel merkez haline getirebilir!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, İstanbul Finans Merkezi Projesi’nin İstanbul’un bölgesel ve küresel bir merkez olmasında bir fırsat olduğuna dikkat çekti.

İstanbul Finans Merkezi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Finans Merkezi Kuzeyi Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

İstanbul Finans Merkezi’nin yüzde 60'ı tamam!

Vakıf GYO Genel Müdürü Onur İncehasan, “Finans Merkezi'ndeki projemizin yüzde 60'ı tamamlandı. Yıl sonunda iki kulemiz hazır olacak” şeklinde konuştu. 

İstanbul Finans Merkezi'nde inşaat 18 ayda tamamlanacak!

Servet GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul Finans Merkezi projesinde inşaat çalışmalarına başladı. Projede yer alan bin 217 metrekarelik dükkan 20 milyon TL'ye BİM'e satıldı.

İstanbul Finans Merkezi 2022'de açılıyor!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, İstanbul Finans Merkezi'nin 2022'nin ilk çeyreğinde açılacağının müjdesini verdi.

finans merkezi mıpım Haberi

finans merkezi mıpım

Geçtiğimiz yıl Maslak 1453 projesinin lansmanını Dubai’de gerçekleştiren ve gördüğü yoğun ilginin ardından Dubai’de ilk temsilciliğini açan Türkiye’nin en büyük gayrimenkul geliştiricisi Ağaoğlu, Cannes’da düzenlenen en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2013’e katılarak uluslararası yatırımcıları İstanbul’a davet ediyor.


Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olarak gösterilen MIPIM 2013’ün açılış kurdelesini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile birlikte Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu kesti. Başta İstanbul Uluslararası Finans Merkezi ve Maslak 1453 olmak üzere birçok projeyi uluslararası yatırımcılarla bir araya getiren Ağaoğlu’nun öncelikli hedefi Türkiye’nin ve İstanbul’un tanıtımının yapılması olacak.


İstanbul’a Yatırım Yapan Kazanır


Türkiye ve özellikle de İstanbul’un son yıllarda büyük bir değişim ve gelişim içerisinde olduğunu dile getiren Ali Ağaoğlu; “Uluslararası saygın kurumların yaptığı birçok araştırma raporuna göre, İstanbul gayrimenkul sektöründe...