03 / 05 / 2024

Finansal Kiralama Faktoring ve Finansman Şirketleri Birliği resmi gazete

Finansal Kiralama Faktoring ve Finansman Şirketleri Birliği resmi gazete

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Birliği Statüsünde Değişiklik Yapılmasına Dair Karar bugünkü 31521 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerinin Finansal Tabloları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik 2022!

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman ve Tasarruf Finansman Şirketlerinin Muhasebe Uygulamaları ile Finansal Tabloları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31845 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finansal Kiralama, Faktoring, Finansman ve Tasarruf Finansman Şirketleri Kimlik Tespiti Yöntemleri Yönetmeliği!

Finansal Kiralama, Faktoring, Finansman ve Tasarruf Finansman Şirketlerince Kullanılacak Uzaktan Kimlik Tespiti Yöntemlerine ve Elektronik Ortamda Sözleşme İlişkisinin Kurulmasına İlişkin Yönetmelik bugünkü 31716 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerinin Finansal Tabloları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerinin Muhasebe Uygulamaları ile Finansal Tabloları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31526 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Birliği Statüsünde Değişiklik Yapılmasına Dair Karar!

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Birliği Statüsünde Değişiklik Yapılmasına Dair Karar bugünkü 31521 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finansal kiralama şirketlerine kötü haber!

TBMM'ye sunulan Finansal Kiralama, Faktoring, Finansman ve Tasarruf Finansman Şirketleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile finansman şirketlerinin müşterilerinin mağduriyetlerinin önlenmesi amaçlanıyor.

Finansal Kiralama Şirketleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

Finansal Kiralama, Faktoring, Finansman ve Tasarruf Finansman Şirketleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Kanunu teklifi!

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun teklifi TBMM'de onaylanarak yasalaştı. 

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Kanununda Değişiklik!

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Şeker Finansal Kiralama'nın 13.5 milyon TL'lik bono itfası tamam!

Şeker Finansal Kiralama'nın TRFSKFK92028 Isın kodlu iskontolu bononun itfası 13 milyon 500 bin TL oldu.

Şeker Finansal Kiralama'nın finansman bonosu ihracının satışı 8 Eylül'de tamamlandı!

Şeker Finansal Kiralama'nın 65 gün vadeli iskontolu 21 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcıya satışı yapılan finansman bonosu ihracının satışı tamamlanma tarihi 8 Eylül 2020 olarak düzeltildi. 

Şeker Finansal Kiralama'dan 21 milyon TL'lik finansman bonosu ihracı!

Şeker Finansal Kiralama'nın 65 gün vadeli iskontolu 21 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcıya satışı yapılan finansman bonosu ihracı satışının tamamlanma tarihi 8 Eylül 2020 olarak düzeltildi. 

Şeker Finansal Kiralama'dan 40 milyon TL'lik bono itfası!

Şeker Finansal Kiralama'nın TRFSKFK92010 Isın kodlu iskontolu bononun itfası 40 milyon TL oldu. 

İş Finansal Kiralama'nın 132 milyon TL'lik finansman bonosu ihracı!

İş Finansal Kiralama'nın İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla satışa sunulan 132 milyon TL nominal değerli, 90 gün vadeli finansman bonosu ihracı tamam...

Finansal Kiralama Faktoring ve Finansman Şirketleri Birliği resmi gazete Haberi

Finansal Kiralama Faktoring ve Finansman Şirketleri Birliği resmi gazete

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Birliği Statüsünde Değişiklik Yapılmasına Dair Karar bugünkü 31521 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

FİNANSAL KİRALAMA, FAKTORİNG VE FİNANSMAN ŞİRKETLERİ BİRLİĞİ STATÜSÜNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KARAR

MADDE 1- 27/5/2013 tarihli ve 2013/4792 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Birliği Statüsu’nün mezkûr başlığı “Finansal Kurumlar Birliği Statüsü” şeklinde değiştirilmiştir.

MADDE 2– Aynı Statünün 1 inci maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“MADDE 1- (1) Finansal Kurumlar Birliği, 21/11/2012 tarihli ve 6361 sayılı Finansal Kiralama, Faktoring, Finansman ve Tasarruf Finansman Şirketleri Kanunu gereğince kurulmuş, tüzel kişiliği haiz ve kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Yönetim merkezi İstanbul olup, yurt içinde gerekli teşkilatı kurabilir.”

MADDE 3– Aynı Statünün 2 nci maddesinin birinci fıkrasının (a), (ç), (d) ve (e)...