09 / 05 / 2024

Finansevim müdürü  Özgür Öztürk  

Finansevim müdürü  Özgür Öztürk  

90 milyon liralık yatırım tahahhütüne imza atarak daha da güçlenen Finansevim, Özgür Öztürk’ü Genel Müdür olarak bünyesine kattı.

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

Gizem Özgüney, ODE Yalıtım'ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu!

Türkiye’de yalıtım sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan ODE Yalıtım'ın İnsan Kaynakları Müdürü Gizem Özgüney oldu...

Özgür Fırat Certel, Sinpaş GYO Yatırımcı İlişkileri Müdürü oldu!

Özgür Fırat Certel'in Sinpaş GYO'nun Yatırımcı İlişkileri Müdürü olarak atanmasına karar verildi.

Finansevim Genel Müdürü Özgür Öztürk oldu!

90 milyon liralık yatırım tahahhütüne imza atarak daha da güçlenen Finansevim, Özgür Öztürk’ü Genel Müdür olarak bünyesine kattı.

Cengaver Yıldızgöz TSKB GYO Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Cengaver Yıldızgöz, TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Genel Müdür Yardımcısı oldu...

DSİ 13.Bölge Müdürü Turkay Özgür Antalya yatırımlarını değerlendirdi!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, kırsal kalkınmanın anahtarının göl su projeleri olduğunu belirterek, "Bir tarım şehri olan Antalya’da göl su projeleri ile zirai üretimi artırarak çiftçimize büyük kazanç sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

Özgür Çireli Altınyunus Çeşme genel müdürü oldu!

Altınyunus Çeşme Turistik Tesisler A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Operasyonlar Direktörü olan Özgür Çireli Altınyunus Çeşme genel müdürü oldu.

Özgür Bek Akçansa’nın Hazır Beton-Agrega Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Kimya Mühendisliği alanında Yüksek Lisans programını tamamlayan Özgür Bek, 11 Ağustos 2014 tarihi itibarıyla Akçansa’da Hazır Beton ve Agrega fonsiyonundan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı...

Özgür Ebek Akçansa Çimento Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özgür Ebek Akçansa Çimento Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Metro Genel Müdürü Özgür Ayyıldız istifa etti!

Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş.'de Genel Müdür olarak görev yapmakta olan Özgür Ayyıldız istifa etti. Boşalan genel müdürlük makamına ise vekaleten Ahmet Afkan atandı...

Özgür Şahan Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Genel Müdür oldu!

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özgür Şahan Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Genel Müdür oldu.

Özgül Yücel Vekon'un yeni Genel Müdürü oldu!

Vefa açıklamasına göre, Yücel holding bünyesindeki şirketler içinde genel müdür olarak görev alan ilk kadın oldu. 1979 yılında İstanbul'da doğan Özgül Yücel, 2001 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu

Vekon’un yeni Genel Müdürü Özgül Yücel oldu!

Mimar Özgül Yücel, Vefa bünyesindeki Vekon’un Genel Müdürlüğü’ne atandı. Yücel, holding bünyesindeki şirketler içinde genel müdür olarak görev alan ilk kadın oldu. Özgül Yücel, 2001 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun...

Finansevim müdürü  Özgür Öztürk   Haberi

Finansevim müdürü  Özgür Öztürk  

Finansevim açıklamasına göre, şirket daha önce Eminevim bünyesinde Genel Müdür Yardımcılığı, Grup Müdürlüğü ve Yatırım Direktörlüğü görevlerinde bulunarak, sektörün 2015 yılından sonra hızlı bir ivme kazanarak ekonominin lokomotiflerinden biri olmasında büyük katkı sağlayan Özgür Öztürk’ü Genel Müdür olarak bünyesine kattı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre sektöre girdiği günden bu yana sağlam ve emin adımlarla büyüyerek en son 90 milyon liralık yatırım tahahhütüne imza atarak daha da güçlenen Finansevim, yapılan bu transferle sektörü domine edeceğini bir kez daha göstermiş oldu.

Özgür Öztürk kimdir?
Öztürk, 1974 yılında İstanbul’da doğdu. Ortaokul ve lise eğitimini Kadıköy Anadolu Lisesi’nde; üniversite eğitimini ise Marmara Üniversitesi İngilizce Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamladıktan sonra, profesyonel kariyerine 1996 yılında Yapı ve Kredi Bankası’nda müfettiş olarak denetim alanında başlayan Özgür Öztürk,...