12 / 05 / 2024

Finansevim ve Vakıfevim birleşti mi

Finansevim ve Vakıfevim birleşti mi

Finansevim ve Vakıfevim’e yüzde 50 ortak olan Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo, iki şirketteki kalan hisseleri de devralarak her iki kurumun da sahibi oldu.

Ziraat ve Vakıfbank'tan emeklilere Mayıs 2024 müjdesi! 10 bin TL ödeme hemen hesaplara geçiyor!

Bu yılın emekli yılı ilan edilmesinden sonra pek çok müjde de peş peşe gelmeye başladı. Ziraat Bankası ve Vakıfbank da emekli vatandaşlara destek olmak için 10 bin TL nakit kredi vereceğini duyurdu. İşte detaylar...

Altın için yeni dönem! Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yeni altın hamlesi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın ile ilgili yeni bir hamle geldi. Bakanlık Ziraat Bankası ve Vakıfbank'a yetkilendirilmiş kuyum işletmelerinin ihtiyaçlarının karşılanmasını teminen işlenmemiş altın ithalatı kotası tahsis etti.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yeni altın kararı çıktı! 

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ziraat Bankası ve Vakıf Katılım Bankası'na yetkilendirilmiş kuyum işletmelerinin ihtiyaçlarının karşılanmasını teminen işlenmemiş altın ithalatı kotası tahsis ettiğini açıkladı.

Ziraat, Vakıf ve Halkbank'tan emekli promosyonu için Mart 2024 müjdesi geldi! Bankalar hesaplara tam bu kadar yatıracak!

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank merakla beklenen emekli promosyon kampanyalarında güncellemeye gitti. Peki kamu bankaları ne kadar emekli promosyonu verecek?

Otomobil alacaklara Halkbank  ve Vakıfbank'tan taşıt kredisi imkanı!

Otomobil almak isteyen vatandaşlar için taşıt kredi miktarlarını ve ödeme seçeneklerini sürekli araştırıyorlar. Buna göre, Halkbank  ve Vakıfbank'ın sunduğu kredi imkanları ve vade ve ödeme seçenekleri vatandaşların dikkatini çekiyor. 

Ziraat ve Vakıfbank'tan satılık ucuz konutlar...

Ziraat ve Vakıfbank, ekonomik konut fırsatları sunarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni bir kapı aralıyor. Bankaların iş birliği ile yayımlanan satılık konutlar listesinde, 1.100.000 TL'ye 4+1 dubleks daire dikkat çekiyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından sunulan satılık daireler.

Sıfır ve 2.el taşıt almak isteyenlere 8.122,57 TL taksitle araç kredisi...

Ziraat Bankası ve Vakıfbank araba sahibi olmak isteyen vatandaşlara yönelik avantajlı bir taşıt kredisi kampanyası başlattığını duyurdu. Yapılacak olan bu kampanya kapsamında, hem sıfır kilometre hem de ikinci el araç almak isteyen vatandaşlara cazip nakit para desteği sağlıyor.

1940 yılında Eminönü'ne 20 milyon TL'lik proje! Ticaret Sarayı ve Vakıf binasının yapımı planlanmış!

1940 yılında, Eminönü Meydanı'na için yapılan çalışmaların ardından, Eminönü ile Unkapanı arasında 20 milyon lira bütçeyle Ticaret Sarayı ve Vakıf binası yapılacağının bilgisi verilmiş.

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank hepsini kapsıyor. Peş peşe flaş gelişmeler. Önemli bakın

Paraya ihtiyacı olan vatandaşlar en uygun krediyi nereden çekeceklerini merak ediyor. Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası'ndan vatandaşlara yönelik ciddi miktarlarda kredi verilecek.

Ziraat Bankası ve Vakıfbank'tan yeni açıklama. Müşterileri hemen hemen buraya

Kamu bankaları arasında önemli yer tutan Ziraat Bankası ve Vakıfbank'tan yeni kredi açıklaması geldi. Bilindiği üzere vatandaşlar bu iki banka tarafından sağlanan kredilere büyük ilgi gösteriyor.

Vakıfbank ve Halkbank resmen noktayı koydu. Emeklilere promosyonda bomba nokta

Emeklilere yönelik promosyonlarda kamu bankalarının nasıl bir tavır izleyeceği merak ediliyordu. Halkbank ve Vakıfbank emeklilere promosyonda son noktayı koydu. Gelin detaylara birlikte göz atalım.

Türkiye Varlık Fonu'ndan Ziraat, Halk ve Vakıflar bankalarına 111,7 milyar TL’lik destek

Türkiye Varlık Fonu (TVF), Türkiye’nin en büyük bankalarından olan Ziraat Bankası, Türkiye Halk Bankası ve Türkiye Vakıflar Bankasının çekirdek sermayelerinin toplam 111,7 milyar TL artırılması için gerekli çalışmaları tamamladığını paylaştı.

Halkbank ve Vakıfbank'tan son dakika! SPK tahsisli sermaye artırımını onayladı!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Halkbank ve Vakıfbank'ın tahsisli sermaye artırımını onayladı. 

Finansevim ve Vakıfevim birleşti mi Haberi

Finansevim ve Vakıfevim birleşti mi

Finansevim ve Vakıfevim’e yüzde 50 ortak olan Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo, iki şirkette bulunan hisseleri de devralarak her iki kurumun da sahibi oldu.

Finansevim'in yaptığı açıklamaya göre, iki markayı Kolo Holding çatısı altında birleştiren Serdar Kolo, Finansevim markasıyla orta vadede yıllık 25 milyar liralık hacme sahip faizsiz konut ve araç edindirme sektöründeki en büyük şirket olmayı planlıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, açıklamada görüşleri yer alan  Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo, her iki kurumun da sektöre kısa zamanda önemli yenilikler getirdiğini ve birbirinden ayrı ürün yelpazesi olduğunu dile getirerek, "Sektörde 2 yılda Finansevim markasıyla 400 çalışan ve 50 şubeye ulaştık. Vakıfevim de 5 ayda sektörde kendinden söz ettiren ilklere imza attı. Bu birliktelikle birlikte 2020 yılını Türkiye’nin en büyük şube...