06 / 05 / 2024

finanskent 2 ulaşım

finanskent 2 ulaşım

Kiptaş Alibeyköy Finanskent 2 için Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile anlaşma imzaladı...

Vardar Ulaşım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Şubesi açıldı!

Vardar Ulaşım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Şubesi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Türkiye'ye 1.2 trilyon dolarlık ulaşım, enerji ve alt yapı yatırımı!

2023’e kadar Türkiye’de 1.2 trilyon doları bulan, ulaşım, enerji ve alt yapı projesi gerçekleştirilecek. Bu potansiyel iş makineleri sektörünün iştahını kabartıyor. Öztoygar “Dünya devi markalar Türkiye’de yatırımlarını artıyor. Potansiyel çok büyük ” dedi.

Tuzla'da 2 cadde arasındaki ulaşım sorunu çözüldü!

Tuzla Hürriyet Caddesi ile 19 Mayıs Caddesi arasında kalan dükkanlar ve daire kamulaştırıldı. Tuzla Belediyesi, bu binaları yıkarak 2 cadde arasındaki ulaşım sorununu kalıcı olarak ortadan kaldırdı.

Kayabaşı Park Mavera 2. Etap ulaşım!

Toplam 45 bin 389 metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede 556 adet rezidans ve 252 adet ticari ünite bulunuyor. Kayabaşı Park Mavera 2. Etap ulaşım İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükseliyor.

Emlak Konut Park Mavera 2. Etap ulaşım!

Emlak Konut Park Mavera 2. Etap ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Satışların Kasım ayı içerisinde başlayacağı projede ön talep toplanıyor.

Park Mavera Başakşehir 2. Etap ulaşım!

Park Mavera Başakşehir 2. Etap ulaşım bilgileri kapsamında proje, Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Kasım ayında satışa çıkması planlanan proje 45 bin 389 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Başakşehir Park Mavera 2. Etap ulaşım!

Başakşehir Park Mavera 2. Etap ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Kayabaşı bölgesinde bulunuyor. Proje 45 bin 389 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Başakşehir'den Kayaşehir'e ulaşım 2 kilometre kısalacak!

Başakşehir’de bölgeler arası ulaşım yeni yapılan ulaşım aksları ile daha da kısalıyor. Başakşehir’den Kayaşehir’e ulaşım yeni yol çalışması ile 2 km. azalıyor.

Lavinya Marmara 2 ulaşım!

Lavinya Marmara 2 projesi 22 bin 870 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Proje 2017 yılında teslim edilecek. Lavinya Marmara 2 ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Büyükçekmece Lavinya Marmara 2 ulaşım!

Kullar İnşaat Lavinya Marmara 2 projesi Büyükçekmece’de 22 bin 870 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Büyükçekmece Lavinya Marmara 2 ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Esenyurt Hep İstanbul 2. etap ulaşım!

Esenyurt Hep İstanbul 2. etap ulaşım bilgilerine göre Bakırköy Beylikdüzü metro güzergahına yürüme mesafesinde yükseliyor. 1.424 konuttan meydana gelen Esenyurt Hep İstanbul projesinde 2. etabında daireler 1+1,2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

Akasya Ulaşım Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa 2 Şubesi açıldı!

Akasya Ulaşım Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa 2 Şubesi 15 bin TL sermaye bedeli ile 6 Mart 2015'te, Özcan Taş Şube Müdürlüğü'nde kuruldu.

Reha Arar: Ulaşımı çözersek 2 milyon turiste ulaşırız!

Kıbrıs'a giden turistin geçmişte % 80'inin Türk olduğunu anlatan Kıbrıs Türk Ticaret Odası Girne Başkanı Reha Arar, "Bu oran Ortadoğu ve Avrupalı turistin artmasıyla % 50'ye indi. Ulaşımı çözersek 2 milyon turiste ulaşırız" dedi...

finanskent 2 ulaşım Haberi

finanskent 2 ulaşım

Torunlar GYO tarafından yapılan açıklama;


KİPTAŞ'ın, arsa alımı, kat karşılığı sözleşmesi, vb. yöntemlerle hak sahibi ve maliki olduğu İstanbul İli, Eyüp İlçesi, Güzeltepe (Alibeyköy) Mahallesi, Çobançeşme Mevkiinde ekli imar durumunda gösterilen 515.977,11 m2 yüzölçümlü alan üzerinde, KİPTAŞ'ın uygun göreceği ve onaylayacağı proje uyarınca, tüm masraf ve giderleri YÜKLENİCİ tarafından karşılanmak üzere KİPTAŞ Finanskent 2. Etap İnşaatlarının Kat Karşılığı Usulü ile Yapılması İşi için gerekli ÇED raporu, jeoteknik etüt raporu, plan ve projelerin hazırlanması, ilgili belediye ve İdarelerden onaylarının ve her türlü ruhsatlarının alınması ile onaylı projelerine, mahal listesine göre bağımsız bölümler (konut - ticaret, dini tesis, okul, Üniversite ve Sosyal Donatı Binaları) ile ve ortak alanlarının inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme işlerinin, İmar Yolları, Rekreasyon Alanı ve Yeşil Alanlardaki...