17 / 05 / 2024

finanskent 2 üniversite projesi

finanskent 2 üniversite projesi

Türkiye'nin ilk özel sağlık üniversitesi Bezmialem Üniversitesi Eyüp Hasdal Kampüsü, Kiptaş Finanskent 2 projesinin yanında yükselecek. Bezmialem Üniversitesi Eyüp Kampüsü 182 bin 256 metrekare alanda inşa edilecek...

2 yıllık bina için hayrete düşüren bilirkişi raporu: Üniversite tarafından incelenmesi gerekiyormuş!

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, 2 yıllık bir binanın görsellerine yer vererek, bina için bilirkişiden rapor alındığını, raporda bu binanın Üniversite tarafından incelenmesi gerektiğinin belirtildiğini söyledi. İşte o bina ve yorumlar...

Üniversite 2 yıllık ve 4 yıllık bölümler neler? YKS (TYT-AYT-YDT) puan türü ile nasıl yerleşilir?

ÖSYM tarafından gerçekleştiren YKS maratonu sona erdi. Bu kapsamda öğrenciler üniversite 2 yıllık ve 4 yıllık bölümlerin neler olduğunu sorguluyor.

Öğrencilere tam 2 bin 887 lira burs! Lise, üniversite, yüksek lisans…

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), yeni eğitim-öğretim senesinde toplam olarak 2 bin 887 lise, lisans ve lisansüstü öğrencisine burs sağlayacak. İşte detaylar…

Emlak Konut GYO Finanskent parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Finanskent Mahallesi'nde yer alan 2 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Sinpaş GYO Finans Şehir'de 2 bin 15 bağımsız bölümün ruhsatı alındı!

Sinpaş GYO'nun İstanbul Finanskent Mahallesi'nde hayata geçirdiği Finans Şehir projesinde 2 bin 15 bağımsız bölümün ruhsatı alındı.

TOKİ Batman Hasankeyf Üniversite yapıları için ihale düzenliyor!

Batman Hasankeyf İlçesi, Üniversite Yapıları (1 Adet Lojman, 1 Adet Nizamiye, 1 Adet Sosyal Tesis ve 2 Adet Yurt), 1 Adet Halk Eğitim Merkezi, 1 Adet Müftülük,2 Adet İlköğretim Okulu ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Batman Hasankeyf Üniversite yapıları için ihale!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Üniversite Yapıları (1 Adet Lojman, 1 Adet Nizamiye, 1 Adet Sosyal Tesis ve 2 Adet Yurt), 1 Adet Halk Eğitim Merkezi, 1 Adet Müftülük,2 Adet İlköğretim Okulu ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Mart 2020 tarihinde yapılacak.

Gelibolu'daki eski üniversite binası icralık oldu!

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde kütüphane olarak kullanılan eski üniversite binası icralık oldu. 5 milyon 900 bin 312 lira değerindeki alan 2 milyon 950 bin 156 lira ihale bedeli ile satışa çıktı.

Üniversite öğrencileri en yüksek kirayı İstanbul’da ödüyor!

Türkiye genelinde üniversite öğrencileri en yüksek kirayı ortalama 2 bin 900 lira ile İstanbul Beşiktaş’ta öderken, onu 2 bin 750 ile Kadıköy, 2 bin 100 lira ile Bakırköy takip ediyor ..

Peker İnşaat İzmir’de 2,2 milyar liralık projeye başlıyor!

Pekerler İnşaat, son 20 yılda yatırım hacmi 6 milyar 800 milyon lirayı bulan, hastane, otel, otoyol, üniversite kampüsü gibi projelere imza attı ve İzmir’de 2.2 milyar liralık projeye başlıyor....

Türkiye'de havalimanları ve üniversite sayısı 2 katına çıktı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye'de havalimanları ve üniversite sayısı 2 katına, bölünmüş yollar 3 katına, ihracat rakamı 5 katına çıkmışsa, Türkiye fabrikası artık çalışıyor demektir" dedi.

5. Levent Torunlar GYO 2017 liste fiyatları!

Kiptaş Finanskent 2 arsası üzerine inşa edilmekte olan 5. Levent Evleri İstanbul Eyüp Alibeyköy'de yükseliyor. Projede liste fiyatları 687 bin TL'den başlıyor...

5. Levent Torunlar fiyat listesi!

5. Levent Projesi İstanbul Eyüp Alibeyköy Güzeltepe bölgesinde hayata geçirildi. Kiptaş Finanskent 2 arazisi üzerinde yükselen 5. Levent Evleri'nde fiyatlar 667 bin TL'den başlıyor...

finanskent 2 üniversite projesi Haberi

finanskent 2 üniversite projesi


Torunlar GYO Kiptaş Finanskent 2 projesi Torunkent'in yanında yükselecek olan Bezm-i Alem Üniversitesi 182 bin 256 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Türkiye'nin ilk sağlık üniversiesi olan Bezmialem Üniversitesi Eyüp Hasdal Kampüsü'nde binalar 7 - 8 katlı olarak tasarlandı.


Bezmialem Üniversitesi Eyüp Hasdal Kampüsü'nde yurt binalarının toplam inşaat alanı 10 bin 33 metrekare olacak. Bezmialem Üniversitesi Eyüp Kampüsü'nde 125 araçlık açık otopark, 791 araçlık kapalı otopark alanı bulunuyor.


Bezmialem Üniversitesi Eyüp Hasdal Kampüsü'nde Hazırlık Okulu, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Tıp Fakültesi bulunuyor. Fakültelerin kullanım alanları toplam 120 bin 268 metrekare.


Spor alanları için 17 bin 70 metrekare alan ayrılan Bezmialem Üniversitesi Eyüp Kampüsü'nde 2 bodrum katı+4 normal katlı kongre merkezi 22 bin 477 metrekare...