30 / 06 / 2024

Finanskent sitede havuz

Finanskent sitede havuz

İstanbul Finanskent'te havuz problemi çıkan bir sitede karma ve ayrı saatler uygulamasına karşı çıkan site sakinleri özgürlükleri kısıtlandığı gerekçesiyle şikayetçi oldular...

Sitelere sonradan havuz yapılabilir mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Oya Armutçu'ya gelen soruda, 6 parselde kurulu sitede 22 konut bulunduğunu dile getiren okuyucu, siteye havuz yaptırmak istendiğini belirtti. Okuyucu, bu havuzun yapılıp yapılmayacağını ve yapım bedelini ödemek zorunda olup olmadığını sordu. 

Beşiktaş'taki lüks sitede hırsızlık şoku!

Beşiktaş'ta bulunan lüks site sakinleri hırsızlık şoku yaşıyor. Daire fiyatlarının 7 milyon lirayı bulduğu lüks sitede 3 hırsız sitenin demir parmaklıkları keserek içeri girdi. 

Beylikdüzü'ndeki 590 daireli sitede iskeleli yaşam!

Beylikdüzü'ndeki 590 daireli sitede mantolama için iskeleler kurulu olmasına rağmen, 2018 yılının Haziran ayından itibaren bitmeyen çalışmalar site sakinlerini canından bezdirdi...

Dizayn Havuz İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Havuz İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Cesim Şirin tarafından kuruldu.

Lüks sitede havuz bakımı yapan iki işçi elektrik akımına kapıldı!

İzmir Çeşme'de lüks bir sitede havuz bakımı yapan iki işçi, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.  

Sitelerin artması ile havuz kullanımı artıyor!

Ulusal ve uluslararası havuz, SPA ve sauna sektörü, POOL Expo 2019 ile İstanbul'da bir araya gelmeye hazırlanıyor. 

Arena Havuz Kimyasalları Ve Ekipmanları İzolasyon Uygulama İnşaat İmal.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Arena Havuz Kimyasalları Ve Ekipmanları İzolasyon Uygulama İnşaat İmal.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Yavuz ve Sezer Bayram ortaklığında kuruldu.

İÇDAŞ Çanakkale'ye uçak gemisi için dev havuz inşa ediyor!

İÇDAŞ AŞ'nin uçak gemisi yapmak için geçen yıl Değirmencik tesislerinde temelini attığı 370 metre boyunda ve 70 metre genişliğindeki kuru havuz inşaatında çalışmalar devam ediyor. 

Emmanuel Macron yazlık sarayına havuz yaptıracak!

100 kilometrelik mesafeye yolculuk yapmak için cumhurbaşkanlığı uçağını kullanan Emmanuel Macron yazlık sarayına havuz yaptıracak.

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. kuruldu!

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Sümer ve Basri Feyyaz Atılgan ortaklığında kuruldu. 

Arma Havuz İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arma Havuz İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ali Can Özyiğit tarafından Üsküdar’da kuruldu.

Sitede otopark sorunu nasıl çözülür?

Malikler arasındaki otopark paylaşımı kat mülkiyetinin kurulmadığı ve yönetim planının da olmadığı sitelerde ciddi sorun olabiliyor. Peki, sitede ortak otopark sorunu nasıl çözülür?  

Zeytinburnu'nda sitelerde açık havuz yasaklandı!

Zeytinburnu Belediye Meclisi çok tartışılacak bir karara imza attı. Zeytinburnu'nda yapılacak sitelerde açık havuz yapılamayacak.

Finanskent sitede havuz Haberi

Finanskent sitede havuz

Avrupa Yakasın'da, çevre yolunun hemen kenerında yükselen Finanskent site yönetiminin aldığı 'karma ve ayrı saatler' uygulamasına karşı çıkan bazı siteleri, eğer karar hayata geçerse protesto amaçlı  topluca havuza gireceklerini sölerdi. Yönetimin aldığı kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı havuz saati uygulamasına karşı çıkan karma bir grup kadınlar saatinde havuza girmek...