02 / 05 / 2024

finansman paketi berat albayrak

finansman paketi berat albayrak

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, kamu bankalarının 4 yeni kredi paketini hayata geçirmesine ilişkin, "4 ayrı finansman paketi milletimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Binasını güçlendirmek isteyenler dikkat! Aylık 4 bin 569 TL taksitle güçlendirme yapılabiliyor! 

Kentsel Dönüşüm Finansman Paketi çerçevesinde konutunu güçlendirmek isteyen vatandaşlar maliyetleri merak ediyor. Peki bina güçlendirmenin maliyeti ne kadar? 

Kentsel dönüşüm finansman paketinde kira yardımı detayı! Kredi çeken kira yardımı alabiliyor mu? Son dakika!

Kentsel Dönüşüm Finansman Paketi çerçevesinde, devlet destekli kredilerin ayrıntıları peş peşe açıklandı. Kentsel dönüşüm finansman paketinde kira yardımı detayı! Kredi çeken kira yardımı alabiliyor mu? Son dakika!

Kredi almak isteyenlere müjde! 12 ay ödemesiz kredi kararı açıklandı! Fırsat bu fırsat!

Yeni yapıların inşasına ve kentsel dönüşüme ilişkin hazırlanan finansman paketi doğrultusunda kişi başına 1 milyon 250 bin TL’ye kadar finansman imkanı sunulacak kredi paketinin detayları belli oldu.

İlk defa ev sahibi olacak vatandaşlar dikkat! Orta gelirliye konut düzenlemesi Meclis'ten geçti!

Orta gelirliye 'yeni evim' desteği kapsamında hazırlanmış olan Konut Finansman Paketi'ne ilişkin düzenleme TBMM'de kabul edilerek yasalaştı.

Sur Yapı Tam Evi Tam Zamanı kampanyası başladı! Şimdi yüzde 0,99 faiz ve yüzde 20 indirimle ev alma zamanı!

İstanbul ve Antalya’daki konut projelerini İlk Evim Konut Finansman Paketi kapsamında satışa sunmaya başlayan Sur Yapı, Tam Evi Tam Zamanı kampanyasını başlattı. İşte yüzde 0,99 faiz ve yüzde 20 indirim sağlanan o kampanyanın detayları...

Konut finansman paketi sektörü hareketlendirecek mi? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısının ardından duyurduğu konut finansman paketinin sektörü hareketlendireceği ön görülüyor. Sektör temsilcileri konuyla ilgili değerlendirmelerini paylaştı...

Hazine taşınmazlarına, 2B arazilere ve tasarruf finansman şirketlerine yeni düzenleme! Komisyonda onaylandı!  

Hazine taşınmazlarının satışı ile kiralamasına, 2B alanlarında yer alan taşınmazlara, tasfiye edilen tasarruf finansman şirketlerine ilişkin düzenlemeleri de içeren yeni vergi ve ekonomi paketi komisyonda kabul edildi. İşte yeni paketin içeriği...

Türkiye Finans'tan konut finansmanı paketi!

Türkiye Finans, normalleşme dönemine girilmesiyle beraber İyi Kararlar Destek Paketi’ni hayata geçirdi.

Berat Albayrak: İktisadi faaliyetteki toparlanmayı güçlü bir şekilde görüyoruz!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Üzerinde çalıştığımız yeni istihdam paketi, önümüzdeki dönemde ekonomideki iyileşme sürecini güçlü bir şekilde resetlemeye devam edecek" dedi.

GYODER'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Albayrak'a teşekkür!

4 kamu bankası öncülüğünde başlatılan sıfır ve 1. el konutlar için azami 12 ay ödemesiz, 15 yıl vade ve aylık yüzde 0,64 faizle finansman paketi inşaatçıları sevindirdi. GYODER Yüksek İstişare Kurulu, konuyla ilgili teşekkür ilanı yayınladı. 

Fiyat artışı yapan firmalar kredi paketi kapsamı dışına çıkarılacak!

Kamu bankaları, finansman imkanını ürün veya hizmetlerinde fiyat artışı olarak müşterilere yansıtan firmaların kredi paketi kapsamı dışına çıkartılacağını duyurdu.

Katılım finans kuruluşlarından 4 yeni finansman paketi!

Geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıklaması üzerine, dün kamu bankaları konut kredisi faizlerini tarihin en düşük seviyesine çekti. Bugün de katılım bankaları da 0,64 oranlı konut kredisi kampayasını başlattı...

Berat Albayrak: 4 ayrı finansman paketi milletimize hayırlı olsun!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, kamu bankalarının 4 yeni kredi paketini hayata geçirmesine ilişkin, "4 ayrı finansman paketi milletimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

finansman paketi berat albayrak Haberi

finansman paketi berat albayrak

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, kamu bankaları tarafından, normalleşme döneminde vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak, yerli üretimi desteklemek ve tüm sektörlerde hareketlenmeyi sağlamak amacıyla 4 ayrı finansman paketinin devreye alındığını belirtti.

Sputniknews'de yer alan habere göre Berat Albayrak, Twitter hesabından, Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank'ın devreye aldığı yeni kredi paketlerine ilişkin değerlendirmede bulundu.

​Bakan Albayrak, "Normalleşme döneminde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını geniş bir yelpazede karşılamak, yerli üretimi desteklemek ve tüm sektörlerde hareketlenmeyi sağlamak amacıyla kamu bankalarımızın devreye aldıkları 4 ayrı finansman paketi milletimize hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini...