27 / 04 / 2024

finike belediyesi telefon numarası

finike belediyesi telefon numarası

FİNİKE Belediyesi, ilçede yeni yapılacak binaların kent estetiğine uygun inşa edilmesine yönelik bir dizi uygulamanın hayata geçirilmesini kararlaştırdı.

Finike'de belediyeye ait kira ödemeleri ertelendi!

Finike Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle mülkiyeti belediyeye ait işyerlerinden kira alınmamasını, işyerinin kapalı kaldığı süre kadar kira süresinin uzatılmasına karar verdi.

Finike Belediyesi beton santralinin kapasitesini artırdı!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Belediyeye ait hazır beton tesisine yatırım yaparak, üretim kapasitesini 2.5 kat artırdı.

Finike Belediye Meclisi'nin gündemi imar değişikliği!

Finike Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda kentsel dönüşüm projeleri, mülkiyet ve imar sorunu gündeme getirildi.

Finike Belediyesi 78 işletmeden kira almayacak!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Mayıs ayında gerçekleşen olağanüstü meclis toplantısında korona salgını nedeniyle genelge ile kapanan belediyenin kiracısı işyerlerinden kira alınmayacağını açıkladı.

Finike Belediyesi kiracılarından 3 ay kira almayacak!

Antalya Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Belediye'ye ait mülklerinde kiracı olarak ticari faaliyetlerine devam eden işletmelerden 3 ay kira almayacaklarını açıkladı.

Atakum Belediyesi'nden gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet servisi!

Atakum Belediyesi, kredili konut satışları ile ilgili rapor hazırlama sürecinde arşiv kayıtlarına erişebilmek için belediyeye gitmesi gereken gayrimenkul değerleme uzmanlarına e-hizmet kanalı açtı. Uzmanlar, koronavirüs salgını sürecinde işlemlerini telefon, elektronik ödeme ve e-posta sayesinde yap

Finike Kent Meydanı'nın imar planları bakanlığa iletildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Finike Belediyesi'nin hazırladığı kent meydanı alanına ait dolgu imar planı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na iletildi.

Finike'de tarihi yapılar turizme kazandırılacak!

Antalya Valiliği ve Finike Belediyesi işbirliği ile Finike’nin çehresini güzelleştirilecek projesi kapsamında tarihi binalar ve belirlenen caddeler yenilenerek, sağlıklaştırma çalışmaları ile ilçe merkezinin çehresi güzelleştirilip turizme kazandırılması planlanıyor... 

Finike Çocuk ve Gençlik Evi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamladığı Finike Çocuk ve Gençlik Evi, öğrencileri ağırlamaya başladı.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklar ve gençler için yapılan Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı tamamlandı. 170 kişilik tesis yeni eğitim öğretim yılında hizmet verecek.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nin yüzde 82'si tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklara ve gençlere yönelik hizmet vermek üzere inşaatına başlanan Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nde sona gelindi. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi 5 ilçede 11 gayrimenkul satıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa, Elmalı, Korkuteli, Finike ve Manavgat İlçelerindeki 11 adet taşınmazını 12 Ekim 2017 tarihinde satışa çıkarıyor.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Finike ilçesinin en büyük ihtiyaçlardan birini karşılamak üzere hayata geçirdiği Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nin inşaatı hızla devam ediyor.

finike belediyesi telefon numarası Haberi

finike belediyesi telefon numarası

Finike Belediyesi'nin Mayıs ayı olağan toplantısı yapıldı. Başkan vekili Recep Özkaya'nın yönettiği oturumda Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Kültür Evi ve Öğretmenevi binasının ASMEK kursları açılması için 10 yıllığına tahsis edilmesi talebi görüşüldü. MHP ve CHP'li meclis üyeleri, ASMEK kurslarının açılmasının ilçede yaşayan vatandaşlara olumlu yansıyacağını, dolayısıyla buna karşı olmadıklarını ancak her iki binanın da 10 yıl süreyle Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis edilmesini uygun bulmadıklarını kaydetti. Yapılan değerlendirmenin ardından konunun, Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu'nun da katıldığı toplantıda görüşülmesine karar verildi. 


Kent estetiğine yönelik daha önceki meclis toplantısında gündeme alınan ve ayrıntılı çalışma yapmak üzere İmar Komisyonu'na havale edilen konu önergeyle gündeme alınarak görüşüldü. MHP Meclis Üyesi Akın Veziroğlu, İmar Komisyonu tarafından hazırlanan raporu okudu. Yeni binaları kapsayan raporda şu görüşlere yer...