05 / 05 / 2024

finike çocuk evi projesi

finike çocuk evi projesi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in geçtiğimiz yıl ziyareti sırasında Finikelilere sözünü verdiği ve projesi tamamlanan öğrenci yurdunun ihalesi 6 Ekim’de gerçekleşecek.

İBB Kadın Dayanışma Evi açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Kadın Dayanışma Evi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında açıldı. İBB, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Şube Müdürlüğü ile Çocuk ve Aile Şube Müdürlüğü de kuracaklarının bilgisini paylaştı...

Kayseri Engelsiz Çocuk Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Mimarsinan Parkı içerisinde hayata geçirilen Engelsiz Çocuk Evi’nin tamamlanmak üzere olduğunu ve en kısa sürede hizmete açılacağını müjdeledi.

Kayseri'ye engelsiz çocuk evi inşa edilecek!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de örneği olmayan Engelsiz Çocuk Evi projesinin ikincisini inşa ediyor.

Finike Hasyurt’a modern muhtar evi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mesai arkadaşlarım diye seslendiği muhtarlar için her türlü yatırımı yapıyor. Finike’nin Hasyurt Mahalle Muhtarı Uğur Kaplan da bu kapsamda yeni muhtar evine kavuştu.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamladığı Finike Çocuk ve Gençlik Evi, öğrencileri ağırlamaya başladı.

Kayseri'de engelsiz çocuk evi hizmete açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Engelsiz çocuk evi hizmete açıldı.  4-12 yaşlarındaki 53 çocuğa hizmet verecek "Engelsiz çocuk evi"nin açılışı gerçekleştirildi.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklar ve gençler için yapılan Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı tamamlandı. 170 kişilik tesis yeni eğitim öğretim yılında hizmet verecek.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nin yüzde 82'si tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklara ve gençlere yönelik hizmet vermek üzere inşaatına başlanan Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nde sona gelindi. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Koruma Evi için konut alacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi; Çocuk Koruma Evi olarak kullanılmak üzere konut satın alacak...

Finike Çocuk ve Gençlik Evi yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Finike ilçesinin en büyük ihtiyaçlardan birini karşılamak üzere hayata geçirdiği Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nin inşaatı hızla devam ediyor.

Kırşehir Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi yıkıldı!

Kırşehir'deki Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi binasında yıkım çalışmaları başladı. 2011 yılında boşaltılan bina Aile Hekimliği ve Sağlık Ocağı olarak kullanılıyordu.

İnternetten izleyerek ailecek bu evi yaptılar!

ABD'de yaşayan 4 çocuk annesi Cara Brookins sadece YouTube videoları izleyerek satın almaya kalksa milyonlar değerindeki bu evi kendisi ve çocuklarıyla birlikte inşa etti.

Bakırköy Menekşe-Nergis Çocuk Evi açıldı!

Bakırköy Belediyesi’nin Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde açılışı yapılan Menekşe – Nergis Çocuk Evi, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Stk’lar, öğretmenler, çocuklar ve velilerin katılımıyla açıldı.

finike çocuk evi projesi Haberi

finike çocuk evi projesi


Antalyalılara verdiği sözleri bir bir yerine getiren Büyükşehir Belediye Başkan Menderes Türel’in geçtiğimiz yıl Ekim ayında Finikelilere müjdesini verip “İlçenin en önemli ihtiyaçlarından bir tanesi öğrenci yurdu.  Ben bu yurt meselesini çok önemsiyorum. Belediye olarak Antalyamızın imkanı olan her yerde yurt yapılması yönünde bir gayretin içerisindeyim.  Yurt Projesi ile ilgili gerekli çalışmaları kısa bir sürede tamamlayacağız. Onun da 2016’da inşallah temelini atarız” diye konuştuğu proje hayata geçiyor. 

ÖĞRENCİLER İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Eski Elmalı Finike yolu üzerinde 119 Ada 1 Parsel alana inşa edilecek Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike Çocuk ve Gençlik Evi Sosyal Tesisi 85 odalı ve 170 kişilik olacak. Öğrenci yurdunun modern binasında öğrencilerin kullanımına uygun olarak oyun salonu, fitness salonu, tv ve eğlence odaları, internet ve çalışma odaları tasarlandı....